-44-

Föreläsning med namnet 'från hedendom till kristendom' kan inte varfa gjord för att man ska vara vaken. Jag är så trött. Sov tre kvart för länge imorse och träningspasset på två och en halv timme direkt efter gjorde mig inte piggare. Om ni ville veta för sjuhundraelfte gången så blev Jesus korsfäst vid 35 års ålder. Sen dess har det varit kaos i sisådär 2012 år snart då. Jag bryr mig så lite om religion att jag mycket väl kan ha fel. Jag är ateist, verkligen. Jag har absolut ingenting emot religioner och om folk trivs med att tro på sin gud eller sina gudar så varsegod, bara jag slipper vara en del av det. Jag tycker om att vi har en lag som gör att jag får tycka som jag vill. Nu är jag helt slut i huvudet. Tack och hej.
-
-
Som vanligt stulen av lolzombie.com.

-43-

Vägen var lång till datorn idag. Diskat, städat, pillat, varit arg ni vet, sådant man borde göra en dag då man inte tränar två timmar på kvällen. Just nu sitter jag här och önskar att du skrev till mig, vadsomhelst, gurka, trumstock, what ever. Ett ord från dig och min kväll skulle vara lite mindre av en av tusen vardagar. Jag tror att jag är hungrig men jag vet inte. Sammanhang, det är något mina texter saknar. Så istället får ni ett bra citat från gossip girl och nåra låtar.

-

We all were different masks for different reasons.

Some masks we put on cause it's truly who we want to be.

Some we were because we can't bare to face what's really underneath.

Or because it's what someone else needs us to be.

And some masks we were because we hope to stay hidden.

But that's the problem with masks.

They can be ripped of at any moment.

-

Melissa Horn – Lät du henne komma närmre

Snook – Inga problem

Lars Winnerbäck – Elegi

Lars Winnerbäck – Kom ihåg mig

-


-42-

-
Idag har jag skrivit. Så där som jag gör när jag har saker jag behöver säga men som jag pratat så mycket om att jag inte kan säga det längre. Allt är så personligt och vackert men tänk om jag kunde göra något vettigt någon gång. Snart har jag kollat på samma bild med olika redigeringar så jag blir blind. Svartvit, färg eller lite matt. fan..
-
När jag klev av bussen idag så kände jag en lukt, en lukt av vinter. Jag har svurit över vinden som helatiden får mitt slitna hår att leta sig in i munnen och ögonen men just då. Just då när jag kände den där lukten, då gjorde inte vinden så mycket.
-
Tömt mig själv, men inte här.
Jag vill ha rött hår med blonda toppar precis som den här tjejen, äkligt bra blogg har hon också, kolla den hääär.
NI MÅSTE KOLLA DEN, JAA!
-
Mer gossip girl för min del.

-41-

-
Hej, nu har jag fått ig på ännu ett matteprov. Jag försöker anstränga mig men det tar kanske 20 minuter sen tappar jag fokus. Längtar bort från skolan och bort från alla måsten men det är inte länge kvar. Snart jullov och då åker jag och min älskade fader till Rom, hur coolt ska inte det bli? Men först en show och mer skola, skola, skola..
-
Jag älskar den här låten, den blir aldrig gammal. Metallica blir aldrig gamla.
-
-
Usch.

-40-

-
Handla saker på carlings är kul.
-
Jag är också ganska kul.
-

-39-

Hej mina vänner.
Borde som vanligt sova. Men jag är för upptagen av att försöka undvika att tänka på saker. Promenerade runt i lägenheten en stund för att försöka få brun utan solen att torka, gav upp efter tio minuter och drog på mig en tröja och satte mig i sängen istället, fläckig och fin kommer jag vara imorgon. Men det skiter väl en hårdrockare i. Har totalrensat min systemkamera så nu har jag bilder till bloggen i tre år framåt tror jag. End of story.
-
Jag har inget att förlora längre, så jag tror att jag släpper mitt krampaktiga tag och faller fritt genom livet en stund. Spontana möten och möjligheter, gör det jag vill och tar för mig av vad som än kan tänkas hamna i min väg. Jag tänker fortfarande inte brottas med några mindre intelligenta människor för småsaker men det behöver jag inte heller när det jag behöver kommer till mig. Jag är den jag är, jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det stör dig på något sätt. Självkänslan och säkerheten är på väg tillbaka, om så bara för några timmar, dagar, veckor, månader, den är tillbaka och jag tänker inte ge upp den riktigt än. Jag är stolt över mig själv, så stolt jag bara kan. Varför vet jag inte för jag förväntar mig ett gnistrade IG på en lysande neonskylt imorgon. Matte, matte, matte men jag kan annat. Skriva t.ex. dansa kan jag lite också. Eller föresten så vet jag varför jag är så stolt, men det har ni inte med att göra. Såhär på en söndagskväll älskar jag mitt meninglösa liv, det är allt jag behöver att det ska vara, just nu vill jag inte ha mer, jag vill inte ha något annat än det jag redan har och jag vill inte vara någon annanstans än där jag är just nu. Okej, jag önskar på något sätt att du lät mig vagga dig varm och lugn som Lars Winnerbäck säger men du släpper inte in mig i ditt dunkla rum och det gör inget, jag är kvar här och du vet vart du har mig så du kanske kommer krypande, gör du inte det var det inte så det skulle bli.
Det jag ville få fram med det här svamlet var igentligen den mening jag skrev först, men look at the bright side, du fördrev runt fem minuter med att läsa allt.
Point of story:
Jag har inget att förlora längre, så jag tror att jag släpper mitt krampaktiga tag och faller fritt genom livet en stund.
-

-38-

Inlägg ikväll..  jaaaaa för nu ska jag dra och fota Sebastian och sen ska jag skaka rumpa på dancehall. om jag vågar. Thihi, fina liv, nöjd tjej. Har hemlisar på g oxå, tror jag kommer att ha en väldigt nöjd vän om planerna går i lås och om pengar, pengar, pengar löser sig :) kika in ikväll efter 9 någon gång så kanske det finns fina saker att läsa och kolla på.
-
Klassiker.

-37-

Jag skriver som en kratta och är trött. Jag drack inte mer än en droppe ikväll men det känns som att det var för mycket iallafall. Jag har haft en riktigt bra kväll, en sån där kväll där jag åkte totalt utan förväntningar och kom hem med ömma fötter och ruffsigt hår. Riktigt bra, riktigt bra. Jag borde inte ens haft såhär kul, det är ovanligt för mig. Men jag klagar inte, nu ska jag somna med ett leende på läpparna och dansa med livet som insatts imorgon. Om jag inte fegar ur, vilket är ganska vanligt. Men jag förändras, helatiden.
Någon gång måste ju vara den första, eller hur?
-
Hihi, ha de bra.
Nu ska jag somna till Roger Waters.

-36-

-
-
Här ser jag snäll, söt och glad ut så jag lägger ut den och gör den jättestor på min blogg - så tänkte jag.
Ska dra på dans nu ppl, så vi hörs, ses och pratas vid another time.
-

-35-

Godmorgon!
Om ett tag ska jag äta julmat. Ikväll ska jag på dans och imorrn är det dancejam. Rätt skön helg igentligen. Och jaa, jag fortsätter att stava igentligen med i bara för att jag vill. Jag har börjat bli lite fläckig av brun utan sol men det gör inget. Jag läser min egen blogg och på måndag ska jag gå på solarium och få cancer. Jag har fastnat lite för In Flames och det är ganska kallt här hemma. Jag har varit på julbord nu, det var trevligt. Just nu sitter jag i soffan med filten som är mer som ett djur.
-
Jag har så fina vänner, kolla bara.
-
-
-
-
-
Och nu kan ni lyssna på In Flames litegrann.

-34-

You'll recive what you give
And this is like nothing
I feel like shit
But at least I feel something
-
In Flames - Disconnected
-
Dom är ganska bra dom..

-33-

Jag har en text som bara ligger och väntar på att bli skickad. Den är riktigt fin. Sådär fin på ett lättsamt sätt. Men jag är så otroligt rädd. Först tänker jag att jag kommer ju aldrig veta hur jag landar om jag inte kastar mig ut för stupet men nästa stund tänker jag att jag kanske inte vill veta hur jag landar för tänk ifall jag landar på nacken, då är det ju kört. Min hjärna och mitt hjärta har krig. Nu har jag det där, behöver bara trycka på skicka men tankarna går i mitt huvud. Som min mamma brukar säga, kan man inte säga det så ska man inte skriva det. Men jag har nog alltid haft lite lättare för att skriva, man hinner liksom tänka på vad det är man faktiskt menar innan det kommer ut. Jag är ju den där typen som alltid pratar innan jag tänker så.
Vi får se, vi får se om jag trycker på skicka.
-
-
Mina converse verkar aldrig kunna hålla sig vita särskilt länge..
-
Yeah.
-

-32-

Tja.
Sitter här och dricker julmust. Utan julkänsla. Fast jag behöver ingen julkänsla. Jag ska till Rom då. I Maj ska jag på Black Sabbath. Min pappa är underbar.
-
Nöj er med det här nu. jag har inlägg på g men jag måste bearbeta lite, mitt huvud är ett virrvarr just nu och kommer att förbli ett virrvarr tills imorgon då mitt öde bestäms. Nu var jag dramatisk. Nejmen, saker behöver hända och det är imorgon annars ligger det inte längre i mina händer. Deal with it. Jag behöver få det gjort. Så. Nu har jag sagt så mycket mer än jag borde. Godnatt.
-
VÄRLDENS BÄSTA LÅT.
just nu

-31-

Hejhejhej!
-
Lite allmän info och reklam, YES!
Jag är ju dansare, eller på god väg iallafall.
Dansar på underbara Dancehall och vi har show snart :D
11 December kommer vi att ha showen på campus, hus G, ljushallen.
En show 14.00 på dagen och en 18.00.
Enligt mig är alltid den klockan 18.00 bäst, showerna är likadana men det är mer drag på kvällen.
Men den 18.00 är alltid slutsåld först så SKYNDA ER köp biljett när de släpps på måndag.
-
Kortfattat: Alla som är i Östersund den 11 december, köp en biljett och gå och kolla på asjävlabra danser och dansare!
-
-
Den här showen handlar om jordens undergång, 2012, och det är även teater och musik med i showen :D

-30-

Tre saker jag reflekterade lite över igår.
-
1. Jag skulle ha filmat mig själv när jag tvättade håret.
Heh.. Mitt löshår avled, dog, gick i maskin i lördags på Hardcore superstar. Såå, när jag igårkväll kände att jag ville nog ändå ha mitt löshår idag så gick jag och skulle hämta det där det hade legat sen i lördags. Tittar på håret, börjar galet leta efter hårborsten, hittar den inte, plockar upp det, som en gång var väldigt fint hår som nu ser ut som en långhårig igelkotte, och granskar skadorna lite nogrannare. Vet att jag har en kam, börjar försiktigt, försiktigt försöka reda ut äcklet. Inser väldigt fort att ''Nej, det här går inte.'', ''JA! jag tvättar det!'' Visst det var väl en vettig tanke, men kanske inte den tiden på kvällen, jag lyckas på något vänster blöta ner hela mig, hela badrummet och allt jag hade på kroppen. Men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven, eller hur var det? Iallafall, nu hänger det längder av hår i hela mitt badrum, yes! Jag undrar när jag ska börja använda den hjärna jag har.
-
-
2. Blogglänkar.. Jag länkar min blogg lite då och då på facebook och sådär.. Men jag tycker att det är ganska jobbigt när andra gör det. Det går inte ihop? Och! jag tycker ingentligen inte om att blogga, det är liksom fortfarande lite fjortis, fast jag behöver min blogg, jag tycker om att ni läser den och numera har det blivit en vana att skriva inlägg. Undra vad jag skulle göra av alla min konstiga tankar om jag inte hade min blogg.. Hej, jag har personlighetsklyvning. yes. nejmen, livet är bra och jag tycker om min blogg och mina läsare och en massa andra bloggar.
-
-
3. Killar som är för snygga för en. Det är jobbigt.
Sen var det nog inget mer med det.
-
Och eftersom det här, mina vänner, är ett såkallat tidsinställt inlägg så får ni fortsättningen på hårhistorien någon gång i framtiden.
-

-29-

Alltså, jag har under många år funderat på det här. Grubblat och . Det tog mig år och många timmars tankearbete men. . . jag har äntligen dragit en slutsats. Lars Winnerbäck kommer för evigt och evigt vara min själsfrände. Min man. Jag tror att vi delar hjärna han och jag. Vet inte hur många tunga stunder han hjälpt mig igenom. Texterna, texterna, texterna.. Om jag ändå kunde skriva som han. Tyvär så har jag även minnen till hans låtar, ögonblick som dyker upp varje gång jag lyssnar. Kom ihåg mig... kom ihåg mig, den kommer jag aldrig släppa, jag vill inte bli av med de minnet. Det är så fint och fridfullt, under en period av totalt kaos kom några timmar av totalt lugn, fridfullhet. Jag bryr mig nog inte så hårt ifall du tycker likadant men för mig var det underbara timmar. Låtsas att du har glömt, gör det om du vill, skratta om du vill, för mig kommer det inte spela någon roll.
Jag skriver till ingen, jag skriver utan svar.
-
Djupa tankar, djupa tankar. Än en gång, jag är inte så deprimerad som det verkar. Bearbetar. Efter år. Patetiskt.
-
GLAD BILD!!!!
Det här är mina vänner.
De kan se lite konstiga ut men de är helt ofarliga..
Oftast, om du ger dem chips.
-

-28-

If this isn't love, this is the closest I've ever been.
With cards down and guns drawn, this is it.
-
Trött på inget, trött på allt.
Jag kan tänka mig smärtan jag fått dig att känna.
Men karma came and punched me in the face, så att säga.
Hur känns det när saker tagit slut?
Jag står och trampar på samma ställe, jag anntar att det är något slags slut.
Försöker blicka framåt och vägrar erkänna att jag fortfarande är fast i saker som varit.
Listan går på repeat och jag vet inte vad jag tänker.
Just nu är det ett virrvarr av vardagliga måsten.
På nåt sätt är allt en kamp.
Måste alltid kämpa för allt.
Just nu känns det som det skulle vara så enkelt att bara släppa.
Bara släppa taget och flyta med.
Det finns ingenting att hämta här så varför stannar jag kvar.
Jag orkar inte armbåga mig fram bland idioter.
Jag släpper fram dem och låter dem misslyckas istället.
Jag trivs rätt bra med att sitta på läktaren, synd att man är så ensamen där medans alla andra är på planen och slåss om brödsmulor.
-
Sida efter sida fyller jag med text.
Vaknar varje morgon, lika fylld av tankar som dagen innan.
Sliter mig upp, vässar armbågarna och slår mig ut bland människor igen.
-

-27-

Hejhejhejhej!
Sitter här och är trött.
Ammotrack räddar min dag.
Vad fint att jag fick ett nytt favoritband samma dag som jag fick se dem live.
Det tycker jag om.
-
Visst är de fina, Ammotrack.
-
Snodde bilden från deras hemsida som i kan kolla häääääär.

-26-

Eyes, look your last.
Arms, take your last embrace.
And lips, oh you,
The doors of breath,
Seal with a righteous kiss.
-
-

-25-

Minnen som fan.
-
Har en dag när jag minns massa saker, kallar det nostalgidag som Niklas sa. Så då lyssnar jag på en massa musik som jag lyssnade på förut.
Det här är ett äckligt bra band. Varför vet jag bara om två till som lyssnar på Anberlin? Nu ska ni också börja lyssna på dem så tryck på länken högst upp, jag hoppas alla är så moderna att ni har spotify. Ja.
-
Bra dag, bra dag. hoppas det fortsätter hela dagen.
-
-

-24-

Godmorgon!
-
-
Musik tralalala.
-

-23-

Jag kan inte trycka bort mina känslor. Jag gör det varje dag, hela dagen. Men på natten, på natten när jag är ensamen. Med musiken i en öde lägenhet i ett typiskt lägenhetshus på frösön, då faller jag sönder, bit för bit ramlar jag isär för att sedan bygga upp mig själv varje morgon.

Jag har inte träffat många som mig. Det finns de som tänker på mitt sätt, de som förstår. Men det värsta med att vara så är att när du väl sitter där, när du tänker, analyserar, då finns det ingen där. Ingen håller din hand, ingen frågar, ingen lyssnar.

Det krävs otroligt mycket för att människor verkligen ska lyssna, vi är så extremt duktiga på att fastna i oss själva. Det kanske är just därför jag valt att fokusera på mig själv. Det kanske är därför jag kan ses som elak och egoistisk, jag gör som jag vill för att jag vet att om platserna skulle vara ombyta skulle du sätta dig själv först utan att blinka. Man får så otroligt lite tillbaka av människor, du kan lägga undan hela din värld för en människa och tillbaka får du ett tack och hej då.

Jag vill inte kalla det att bli sviken, för jag anser att det ligger i människors natur. Kanske har det förstärkts nu men det har alltid handlat om överlevnad.

Folk är elaka, get over it.

Så, nu har jag tömt mig själv för just nu.

Jag mår bra, det gör jag. Jag bara behöver må dåligt ibland för att må bra, alla behöver må dåligt ibland.

-

Listan som mina får mina tankar att snurra.

-


-22-

Jag är sjukt dålig på att svara på kommentarer märker jag nu när folk faktiskt börjat kommentera.. Väldigt ledsen för det men ni vet att jag blir sjukt glad av era väldigt fina och snälla kommentarer.
-
Sitter här, kom nyss från lilla staden där jag drack kaffe med trevliga människor och solade. Duscha, grey's, JA.
-
Det kommer nog något vackrare och djupare senare ikväll men jag kände att jag var tvungen att berätta hur intressant min dag var.
-
-
Favorit i repris för att jag blir inspirerad av snälla kommentarer ^^
-
-

-21-

-
-kolla Le Happy's blogg här-
-
-

-20-

Godmorgon! Eller liknande.
Dagen är en liten dimma pga för lite sömn och konstiga tankar. För första gången på ett bra tag så spelar jag inte wow på lunchen. Ja, lite nördig kanske jag är. Det har aldrig varit så skönt att borsta tänderna som det var imorse.
-
Vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster och ger varandra bilder av helt perfekta mönster.
Det citatet av Daniel Adams-Ray har nog aldrig passat in så bra som just nu.
-
Lycka är ett flyktigt, svagt tillstånd som jag nog aldrig riktigt fått känna på. Inte mer än sekunder, minuter. Ändå är det just de sekunderna jag håller hårt i. Synd att minnen bleknar så fort och lätt och att dina svarta gärningar alltid slår ner mina lyckliga minnen så hårt att jag ligger på marken och kämpar för att få luft. Jag följer din ryggtavla med blicken när du går förbi, breda axlar. Jag vet inte om jag har drömt, det skulle iförsig inte spela så stor roll. Så diffusa minnen av din beröring, så försiktig att det mycket väl kunnat vara bara en dröm.
-
Jag börjar om fem minuter, har inte tid att sitta här och fundera på vart fan jag har mig själv.
-
-
Jessie J – Who You Are
-

-19-

För pratar jag om det så river jag upp det och sen så sitter jag i en spiral mot ingenstans igen.
-
Ännu ett underbart citat från en av mina absoluta favoritbloggar.
KOLLA DEN HÄR.
-
-

-18-

Eyy. Söndag, we don't celebrate them. Var på HARDCORE SUPERSTAR igår. Det var fan äckligt kul, längtar jätte mycket till älskade sweden rock festival nu.. Inte nog med att Hardcore rockade loss så hade de Avatar och Ammotrack som förband och de var minst lika taggade som själva huvudbandet. Flirtade lite med sångaren i Ammotrack, som är ett relativt nytt band, och han hade en sjukt bra kontakt med publiken. Det är iförsig inte svårt att ha det på gamla teatern där man istortsett står på scenen med bandet. Äh, det var sjukt jävla bra iallafall..
\m/
-
Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life.
- avslutar med ett snyggt citat och jag kommer tillbaks när jag har något vettigt på hjärtat att dela med er.
-

-17-

Last call for alcohol.
Party ain't over 'til I say so.
and I feel good tonight.
I'm just getting started and I hate you!
I just might start a fight.
Need nobodys guilty hands taking care of me tonight.
I'll be just fine.
-
JAG SKA PÅ HARDCORE SUPERSTAR IKVÄLL!
-
Och jag fick en fin kommentar av någon som tyckte om min blogg och då blev jag glad :D
Lite gör mycket.
-
sådär ser jag ut nue, massa svart smink för det är ju ändå hardcore superstar ;)
Kläderna kommer nog vara skinbyxor, skjorta och lite random silversmycken ^^
så, nu vet ni mer onödiga saker om mig :D
-
-

-16-

vad vill du att jag ska svara när du frågar om jag är sur? Jag är sur utan anledning. inte utan anledning enligt mig men om jag berättade för dig skulle du inte förstå. mest av allt skulle du önska att jag inte berättat.
.
Nu ska jag jobba på allt inför ikväll. Jag vet att klockan är halv elva men det är inget fel på att vilja se bra ut, även om jag inte ser så bra ut så är det värt ett försök.
-
.
i mina högtalare just nu
-

-16-

Yao! Sitter på skolan med Erica och har haft teori på dansen så jag slapp plåga mina ben. Har gjort klart allt jag måste när det gäller skolarbete och det känns sssåååååhhääääärrr skönt!
-
Breaking dawn, twilight filmen. Nej, jag har inte sett den är inte så kär i de filmerna men jag ska nog se den på bio iallafall. Mest bara för att jag vill på bio ^^
-
Helgen kommer bli helt underbar. Hardcore Superstar imorgon! Gamla teatern i Östersund! Ses där hoppas jag?!
Jag håller på att fundera på vilka festivaler jag ska försöka pricka i sommar. Helt jävla klart så ska jag på Sweden Rock för det är utan tvekan den bästa, skönaste festival som finns. Men iallafall, jag skulle ju hemskt gärna vilja åka på Peace and Love... Och om vi nu skulle säga att jag lyckas med det så kommer jag ha sett Hardcore superstar 3 gånger på 2 år ^^
-
Gud vad jag svamlade nu..
Mat, plugg, HELG.
Seeees.
-

-

-
Hardcore Superstar – The Party Ain't Over 'til We Say So
-

-15-

Hmm. Sånna knepiga vägar livet väljer åt en ibland. Jag tror nog lite på ödet även fast jag inte vill erkänna det.

Som om det inte spelar någon roll hur mycket man vill välja en väg men man halkar ändå in på den andra.

Som om man inte hade något val.

Jag strävar emot min väg just nu.

Jag vägrar gå framåt.

Jag vet att jag måste men jag fortsätter ändå kolla bak.

Som om jag skulle kunna få gå tillbaka och göra om.

Välja den andra vägen.


-14-

Jag är ingen duktig bloggare. Strävar igentligen inte så hårt för det heller. Men det är ett sjukt bra ställe att tömma allt man igentligen vill att folk ska läsa fast man vill inte uppdatera facebook 47000 gånger om dan. Och jag får vara hur egoistisk jag vill här för att det är ju liksom min blogg och de som vill läsa får ju göra det och de som inte vill slipper det. Och så tänkte jag när jag läste saker om hur man får en stor blogg och det var tydligen genom att ha tävligar, bilder, frågor och blablabla, fuck that shit, gör som jag vill, gör såhär jag. godnattttt!
-
A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe and leaves before she is left. - Marilyn Monroe.
-
-
Vill på sweden rock festival ja!
-

-13-

-
Och mitt i allt wow hittade jag de här. Fy. Fan. Vad. Bra.
-
-
-
-
Jag blir nästan mörkrädd, snyggare koreografier..
-

-12-

.
Har ingen inspiration, stavningshelvete. Något mer som är ett helvete är mattematik, fyfanhelvetesjävlaskitpåfund, fittlektion är vad det är. Varsegod eller ursäkta eller liknande för språket, rena grekiskan. Jag kan inte räkna matte, alls, verkligen inte och de spelar inte den minsta roll om du säger att jag kan, jag kan de inte bara för att du säger att jag kan, jag vill inte kunna, det är så äckligt tråkigt att jag hellre rullar runt på krossat glas eller sväljer rakblad. Och det blir inte lättare för att du säger att det är enkelt. Det är fan inte enkelt för mig.
Och som vanligt är det inte matten jag är arg på alls men det var det jag kom att tänka på först som gjorde mig irriterad.
Jag är lättretad nu. Näej, men jag tror att det är nära att jag ger upp, igen. Varför inte? det är lättast, det gör inte ont att ge upp. Det gör mindre ont att klättra ner självmant än att ramla. Varför gör jag så här mot mig själv.
Peace out.
.

-11-

-
-
Skola.
Hörs hej.
-

-10-

-
-

-9-

Jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på går sönder.
Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt, gav dig min axel när du var full av gråt.
Låna dig pengar att klara dina knipor. Hamnar du i helvetet, skicka ett vykort.
Min kamera försvann, du skylde på min föredetta vän som du dessutom knulla i min säng.
Vill hellre genomleva nittionio vintrar, rulla över glas, äta fimpar än att igen känna dina vibbar.
Du ljög fan bättre än delfiner simmar, huvudpersonen i mina sämsta minnen.
- Grattis. Timbuktu. Resten av ditt liv. -
-
Så snäll och vacker låt. Nejmen.

-8-

Hej! det var ett tag sen.
Ska ut, ut, ut på flata, även kallat strömsund. Fast jag ska vara snäll och duktig och umgås. Om inte någon råkar bjuda för då blir jag full, jag har sovit för lite för att kunna dricka vuxendricka men sova kan man göra när man dör. Thihi. Igår så bowlade jag med Jesper, Sebastian och Isabelle, det var kul. Sen åkte vi bil, lämnade Isabelle och då skulle pojkarna lana så jag hakade på och sen skulle vi dygna men det gick inte så bra så jag missade bussen jag skulle tagit men det gick ju bra sen iallafall. Jag är så rofylld och nöjd. Jag måste gå och borsta tänderna nu. brb. I'm back! Försöker lösa problemen med min sociala kompetens. Den är hög men jag utnyttjar den lite ibland. Jag vill ha allt, allt, allt och jag brukar få det också, det är där jag blir ett svin. Men jag vet ju iallafall om det, det är mer än vad många andra gör, de bara är svin för att de föddes så. Rotnäset, det är ju skitlångt dit... jag vill inte gå så långt nu. jaja, sitter jag här länge till kommer jag somna..
Wall of text!
Varsegod!

-7-

-
-
Usch. . .
-

-6-

Yo! vill ni veta vad jag gjort idag? klart ni vill! Jag har varit på skolan (yeeey), drack lite kaffe, missade bussen, åkte till Rebecka och lät henne fixa mina naglar och prata strunt, hem, duscha och om inte för länge. . . Gossip Girl!
Väldigt ointressant dag.. Vad gör alla som inte tränar igentligen?? Om det inte hade varit för dansen hade jag nog börjat bita på naglarna eller skurit mig. Jag hatar att vara sjuk och jag vet av erfarenhet att om jag åker på träningarna iallafall så kan jag inte sitta still, jag vill ju vara med, jag vill, jag vill, jag vill.
Fan, jag hatar sånna här inlägg själv, varför skriver jag dem?
Ignore.
.
Förmodligen bara för att jag känner för att uppdatera.
.
Alla som kommer till sverige hamnar ändå i systemet.
.

-5-

-
-
-
Drar på skolan jag, sjuk like a boss.
Have a nice day.
-
Bildkälla.

-4-

''Vågar man inte förlora sig i varandra för att det har gått åt helvete en, tio eller femhundra gånger. Gör man rätt då?''
-
Och jag hoppas du läser det här nu.
-
Gamla minnen, tar några klunkar te och läser, väggar av text på bloggar av fina personer som vet vad ord är till för.
Ni vet alla de där 'wall of text'-bitarna som ni bläddrar förbi på de få bloggar ni kolla in på. Det finns guldkorn där. Här är en av de bästa, om ni ens läser det jag skriver så kommer ni känna igen meningar för jag citerar henne ibland. T.ex. alldeles nyss. alldelless är ett ord jag aldrig kommer kunna stava till så jag skriver aldelless på många sätt nu så har jag väl lyckats nån gång.
-
En fin låt som får mig att tänka på saker som varit.

-3-

Nothing to lose but everything to gain.
-
They want you to be something.
But nothing comes for free.
So face yourself.
What do you belive?
-

-2-

-
-
Fräna saker.
Vet inte om jag skulle använda något av det.
Jo, koftan elle vad man kallar det, den är skitfin ^^
-
-

-1-

Words will always be just words. Love is just another four letter word.
-
Jag åker till staden ikväll. Fast jag fortfarande är sjuk..
-
It's the way I’m feeling I just can't deny.
-


-2930-

Jag vill oxå.. glömde vad jag vill. Men vi kan ju säga att jag vill kunna prata då. Det är ganska trevligt att prata, tänk på de ni som kan. Haha, gud vad jag har klagat över att jag inte har någon röst. men det är kanska surt faktiskt.
Nu ska jag spela the sims tills det är beck på tv och imrogon ska jag spendera på att raka benen.. som mina ser ut nu kan det nog ta hela dan. Tack och hej.
-
Rihanna – We Found Love
-

-9824-

Te och skorpor en lördagskväll. I tystnad såklart, jag har ju inget val. Men jag klagar inte, jag vet iallafall att det är många som gärna hade haft med mig ikväll och det känns bra även fast jag vet att jag missar saker då.
-
Men jag låter början på en tavla växa fram till ljudet av Melissa Horn istället, det tar mina tankar långt från dig och långt från verklighetens gråa toner.
Jag vill leva för dan och inte låta natten sluka mig mer och mer, jag vill vara vanlig vad nu det är.
Som vanligt tar det tid för mig att skriva. Lägga tyng på ord är jag bra på, därav väldigt få ord på väldigt lång tid.
Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om. Men jag blir bättre med tiden om du har tålamod med mig. Jag försöker vara enkel men ingenting med mig är enkelt. Men jag försöker så bra att du inte en ser djupare när jag visar dig, du viftar bort det som är obehagligt. Det som är för naket, för sant.
Jag är glad, det har nog aldrig gått så bra för mig som nu. Men jag tänker iallafall och jag skriver, mycket. Jag förstår inte för jag mår så bra, allt bara flyter på det där sättet jag aldrig trodde att det skulle göra.
-
Sneek peek på vad jag gjort ikväll. cambild, jag vet, de suger.
-
-
Whitesnake – Fool For Your Loving
-

-1792-

Skrev ett inlägg igår men det kom aldrig upp tydligen. Kommer inte ihåg vad jag skrev heller så det var nog inte så viktigt.
Still no voice. Eller ja, jag låter som något läskigt, hest i en skräckfilm. Mamma säger att det går över fortare om jag försöker prata men jag vill inte prata. Det känns konstigt, låter konstigt och tillomed min mamma skrattar. Haha..
Så idag ska jag använda min skräckfilmsröst, äta pankakor, dricka te och sitta i soffan. Feel free to skicka ett sms eller 45 men ring för fan inte. Ni skulle ha väldigt roligt men mitt självförtroende skulle sjunka rätt fint. Nejdå, men jag känner mig socialt handikappad när jag inte kan prata med människor så smsa, facebook, whatever.
Nu ska jag äta.
-
Godnatt höll jag på att säga. men ja.

-grey's anatomy-

-
-

-sänkt alla möjliga skepp-

Jag är så sjuk. Har inte ens vågat prova om jag kan prata idag. Känns inte som jag kan det och jag skjuter gärna upp besvikelsen en liten stund till. Jag är dock väldigt glad att jag fortfarande känner någon smak. Fast det suger ju såklart ganska hårt att inte kunna prata.. Insåg igår när jag umgicks med människor hur extremt tyst det är när jag inte pratar, nästan läskigt. Också insåg jag att jag måste prata alldeles för mycket igentligen.
Näej, jag hade ingen röst.. FuckMyLife. Jag har inte tid med det här. Jag har så mycket att prata om och massa saker jag måste säga hela tiden! Tacka gud för facebook och sms de här dagarna. Men det är fredag och imorrn är det lördag och det betyder att jag inte alls vill ligga hemma och vara tyst.. Tex. så vill jag just nu berätta för min vän Sofia att Sebastian har tagit körkortet. Sådant som igentligen inte spelar så stor roll ifall jag säger det eller inte men ni vet vad jag menar. Men jag blev sådär glad för någon annans skull, skön känsla. Ska på bio med föräldrarna men jag vet inte riktigt. kanske hostar sönder salongen. borde gå ut med soporna, orkar inte. borde diska, orkar inte. borde helt klart sova, kan inte. Jag kan ändå säga att det var värt det. Det är inte ofta man kan säga att en fest var värd att tappa rösten för, få klagomål för och missa den här helgens roligheter för. Jag behöver verkligen ta det lugnt nu men jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Ge mig en mirakelkur mot allt det här. Och skicka hit en städfirma. Betala den gärna oxå. Svammel.
-- -   -

-1948-

Jag har en sån otrolig ångest. Och absolut ingen röst. Jag har nästan inga rena strumpor kvar heller. Det står 'no regrets' på min handled. Jag tar ju inte droger iallafall. Eller snor bilar eller misshandlar människor. Jag har även hyfsat bra betyg i skolan. Och jag är snäll. Är jag inte det så är det inte meningen. Jag måste tänka på sånt där som ändå är bra med mig. Det finns ganska många saker som är ganska bra med mig. Snesteg gör alla, ja, minsann. Och i min egna lilla bubbla så tycker jag att jag gör ganska få större misstag. Det är ju aldrig någon som har dött iallafall ^^ Heh.. ironi, ironi, ironi, eller något åt de hållet. Monstersjuk.. Det tar mig evigeheter att göra inlägg, alltså hela dagar tar det. Jag gör så mycket ovettigt imellan. Kanske är för att jag har ett liv och inte har mitt liv på bloggen som många andra. Nu vill jag bara lägga mig ner och sova. Helst en hel, lång natt utan hostan. Undrar när min röst kommer tillbaks. Som det känns just nu, aldrig. Det kommer nog bli en otroligt lugn helg för mig, fast vem vet, beror på hur jag mår imorgon. Tänk vad mycket jag skulle göra för att få höra ord och meningar som sagts den här veckan igen. Igen, på riktigt. Sådär lungt och sansat, face to face. Det har kommit mycker ur den här veckan. De här nätterna har gjort så mycket. Gott och ont. 
-
Som tur är, älskar Sofia mig. <3
-

-1368-

I'm not home, I'm not lost, still holding on to what I've got.
Ain't much left, there's so much that have been stolen.
Guess I've lost everything I had, but I'm not dead at least not yet.
Still alone, still alive, still unbroken.
-
Bäst låt, bäst band.
Lynyrd Skynyrd - Still Unbroken
SWEDEN ROCK FESTIVAL 2012!

-1937-

Jag har alltid siffror som rubrik för att de är snyggt och jag orkar inte komma på fyndiga rubriker varje gång.
Idag skulle jag sova länge. Fast då är det ju så att jag har fått världens hosta och vaknade innan 10. Det kanske inte är så tidigt men jag hade sett framemot att vakna typ 12 eller liknande..
Men nu ska jag kolla på greys och äta frukost istället.
-
-
Chillin' med körkursgrej later idag.
Swenglish, I älskar it.

RSS 2.0