.............

FML.
Skrev precis en text om en grejj jag var väldigt arg på. Tänkte tillochmed skriva den här men fan att jag alltid ska bli så personlig när jag skriver.
Jag är iallafall jättearg nu.
.
Så Fuck My Life.
.
Drar och dansar på Dancehall om ett tag.
.
En helt random bild jag hade på datorn.
*Tetris*
'

Skolaskolaskoladans

Sitter på skolan.
Rätt coolt att ha internet på skolan så jag kan ta med min coola dator ^^
det är konstigt lite folk här..
-
Har inget att skriva.
-
Ska på Dancehall idag!
2 timmar underbar dans ^^ Först Disco N3 sen Street N3. Har lite ångest över streeten eftersom att jag inte brukar dansa street och Felicia och Louise 'tvingat' mig att ta Nivå 3 direkt.
-

WeAreTheSuperlativeConspiracy

Kom precis på vad söndagar är till för.
Eller den här tjejen som jag läser då och då berättade det väl igentligen.
Jag tänker kopiera skiten rätt av för att det var så bra så ni som läser det här MÅSTE besöka hennes blogg, dels för att jag annars kommer känna mig som en tjuv och dels för att det är en väldigt bra och mysig blogg.
'''''
''Imorse så vaknade jag av att det var Söndag, fint väder och jag hade sovit bra. Men hösten kändes lite mer idag, för det är någon grad kallare och det blåser ganska mycket. Jag önskar att jag hade en pojkvän idag. För det är söndag, och jag vill inte sitta här ensam. Solen lyser ner i min lägenhet och jag lyssnar på en höstig spellista ensam. Önskar att någon kunde bjuda mig på middag, eller bio. Eller bara titta på mig lite, säga att jag är fin i håret. Brottas och skratta. Inte kanske vem som helst, men ja. Jag brukar vanligtvis trivas ensam, men vissa dagar så är ensamhet det sista man vill ha. Jag vill nog bara vara med någon som är rätt, antar jag. Och egentligen så vet jag ju vem fan det är men jag är för efterblivet feg för att veta hur jag ska göra, om jag ska, och när jag ska.''
'''''
Precis sådär känner jag ibland.
Speciellt på söndagar.
Hon är så duktig på att beskriva känslor med ord.
.
.
Från det ena till det andra.
Kände att jag hade råd att springa på Wesc idag.
Så jag gjorde det och köpte en tröja, blå var den såklart.
.
Dålig cam-bild som vanligt.
Utan smink faktiskt.
Inte så vanligt.
.

I can not.

Varför står alla bloggare så konstigt på sina outfitbilder? Jag menar vem står och ser kissnödig ut och drar i sitt hår hela dagarna? Jaja.
.
Idag har jag varit och kollat på dancehalls showcrew på torget, grymma dansare det där.
Sen kollade vi på några skateare, de var inte heller dåliga.
Åkte hem och somnade, vaknade 1 timme senare av Sofias klädproblem typ.
Nu vet jag inte.
Jag vill på Marité, där håller alla från sweetcamp till plus en hög med andra människor.
Männsikor som förstås är nåt år äldre än mig.
För jag är ju för liten.
Varför har inte Östersund saker som ungdomar kan göra?
Och det om man inte tycker om/kan/vill, spela musik eller måla.
För jag är ju inte den människan som gärna sätter sig och målar en tavla en Lördagskväll även om det säkert är fridfullt och mysigt på sitt sätt.
Nejmen, någonstans där vi kan vara och umgås utan att bli utslängda om vi inte köper nåt eller får grannar att fly fältet.
Hmm.. Jaja.
Sofia lär väl komma hit någon gång snart, tror jag iallafall.
Så får vi väl se ^^
.
*Bild*
*Låt*

I wanna feel..

'
*
Det räcker inte att du säger att det kommer att lösa sig.
För det kommer det inte att göra.
*
'

©

Känner redan att jag kommer att ha ont imorn.
Träningsvärk of doom på väg.
Nu ska jag äta ett äpple och slänga mig i sängen för imorrn börjar vi 9, döden.
Träna mer imorrn :D
Det är så underbart underbart bara.
Ända gången jag inte tänker på något annat ^^
kort inlägg idag, but I will be back.
.
/§∞$£@©¶±´≈][|

hold on, wait and stop.

Ramlade in på ett skönt inlägg alldeless nyss. Kände att jag behövde det, vilken skön människa som skrivit det här.
Fan vad rätt hon har. Jag tänkte lite och jag har fortfarande inte kommit på något jag är bra på. Dock så kan jag, precis som hon skriver, rabbla upp en massa grejjer jag är dålig på. .
. . .
. . .
ehe.. jag kommer faktiskt inte på något jag är bra på.
Visst finns det saker jag kan, typ. . eeh. . fota!! yes, där satt den. Det vågar jag tillomed säga att jag är bra på.
Men jag kan inte laga mat t.ex. jag är inte heller särskilt bra på städa, hålla ordning osv. min lägenhet är som en ungkarls lya och öppnar du kylskåpet hittar du 2 öl och en ost, typ.
Jag är rätt bra på att skriva också. fast det roliga är att det är inte det som är bra som jag skriver här. Jag vågar inte lägga ut det jag skriver. Det är liksom mitt liv. Men det skulle vara rätt kul att samla ihop allt i en bok. eller ja.. jag är väl inte särskilt grym på att stava och så, andvänder mycke talspråk. but still.
Haha, jag funderar fortfarande på vad jag är bra på. jag skulle ju hemskt gärna vilja skriva dansa, för jag går ju faktiskt gymnasiet med inriktning dans, andra året tillomed. Men jag tycker inte jag är särskilt bra, har t.ex. väldigt svårt att lära mig koreografier, det går långsamt, som det mesta för mig. och jag kan absolut inte göra en egen! fast jag skulle vilja kunna, så det är väl ett av mina mål iår, jag måste ju ändå för det ingår i min utbildning.
Jag är envis, både på gott och ont där då. Men det gör ju alla träningar lättare ;)
..
Tack för mig då.
Lägger mig och kollar på true blood, omnomnom..

I guess it's not good enough.

Ungefär lika smidig som ett kylskåp och lika glad som en sten promenerade jag till och från skolan idag såhär första dagen. Blev intervjuad av nån radiogubbe när jag och Jonathan satt och njöt av skuggan utanför skolan. Gick på möte och blev tårögd. Köpte mjölk och skrattade lite. Diskade och lagade lite mat. kollade på slutet av en film och bestämde mig för att inte sitta här utan promenera en tur runt frösön eller liknande. Så vi hörs.

Jag antar att man kan säga att du lämnade mig med ett brustet hjärta och väldigt lite livslust.

Jag har aldrig tålamod nog att bli förståd, ingen känner mig så väl som du.
.
Kan inte fatta hur en låt kan passa så bra som den här!
Jag är inte ledsen, bara så att ni vet, det händer bara saker som jag kommer behöva lite tid att ''komma över'', so to say. Sånt händer då och då, det vet ni. Och jag har äntligen inte den där rastlösa känslan jag kämpat med i ett år. Jag har väl på något sätt accepterat allt. Nu behöver det bara sjunka in och lägga sig till ro. Men det kommer alltid finnas kvar någonstans i mitt hjärta, det spelar nog ingen roll vad som händer. Nu tänker jag ta en dag i taget och se vart jag hamnar. Just såhär veckorna framöver kommer jag vara i goda händer hos mina underbara vänner som alltid finns där. Träningar och skola, fokus. Livet är bra. Faktiskt. På riktigt. Bra. Fast inte. Fast joo, lite.
NU LYSSNAR NI PÅ DEN HÄR!! (samma som jag länka fast för er som inte har spotify):
.

Tystnaden 17.28 söndag den 21 augusti.

Hey, sorry for the silence.
Eeh, jag har ett liv, ett liv som jag just nu måste ta hand om väldigt mycket.
Och bloggen är väl aldrig särskilt prioriterad måste jag väl få säga.
Det är mest bara en vana, istället för 700 facebook uppdateringar, you know.
jag tänker. eeh.. väldigt mycket? nejmen, jag tänker mysa i soffan med persiennerna (stavas de så? äh, sket jag väl i egetligen. cool, jag vet) nerdragna, lamporna släkta och Adept på hög volym. Nej, där ljög jag lite faktiskt, för Maddeliten och Kara ska komma hit och vara det de är bäst på, mina vänner. Men nog blir det mycket Adept nu ett tag.
Madde kommer snart faktiskt, då ska vi gå till Frösöbron och tända ljus för Krilla. Sorgligt som fan det där, blir skakis bara jag tänker på han. Och jag som träffade han på yran senast. Det går inte riktigt att fatta. Skrev en liten text om det dagen han dog. Men den får ni inte läsa. Jag skrev en till text idag, om något helt annat. Men den får ni inte heller läsa. Det är för personligt.
Grejjen är väl att jag är tonåring och deppar ibland som alla andra tonåringar. Fast jag inbillar mig just nu att det hänt så mycket tokigheter att det är helt okej att klaga lite på livet. Fast jag har det bra, jag har mat, rent vatten, kläder och vänner. Fast även fast jag har det sådär underbart, matteriellt sett, så kanske jag också kan få må dåligt ibland. Alla borde få må dåligt ibland, fast inte så dåligt som Krilla mådde, det blir så jobbigt för alla som man lämnar, släkt och vänner och så. Fast där har jag lite dubbelmoral måste jag erkänna, för jag tycker inte om när man kallar någon 'psykiskt sjuk' för det är så hemska saker och så otroligt breda saker, jag tycker inte heller om när massa doktorer petar i folk små rosa och blå piller så att de som t.ex. lider av deprison blir glada för blir det inte lite på låtsas då? Liksom inte glad på riktigt utan det är bara pillrena som gör de. Visst, det är väl kul och vara glad men varenda en skulle ju gå in i väggen om man var glad hela tiden. Sen är det väl bra ibland antar jag om det är typ någon riktigt grov sjukdom. Men jag menar, alla får ju sånna där piller nuförtiden, jag vet flera stycken i min ålder som knaprar sånt, varför? för att någon skolsyster ansåg att det var fel att vara ledssen när människans föräldrar skulle skiljas eller dylikt. Jag tycker att man känner att man lever på något sätt när det går dåligt eller när det hänt något hemskt, lite som en väckarklocka 'Ta vara på livet människa!' typ, ungefär. Haha, nu lär ni ju tro att jag gått och blivit tokig, men finns det inte nån annan som tycker om att sitta hemma själv en kväll och lyssna på 'djup' musik och fundera på livet, vännerna, familjen, skola?
Ähh, nu ger jag upp det här, nu ska jag ställa ifrån mig datorn och njuta av tonerna från Anberlins Change The World (Lost ones).
Var nu glada och snälla allihop!
(Eller drick en kopp te och tyck att livet är skit och acceptera att livet är skit ibland.)
Jag ska oxå vara glad och snäll om en stund ^^

Yoo

Jag tycker om att ha täckning i garderoben.
Det känns som att man är i en stor stad då.
.
Duscha, promenera, kolla film, sova.
För efter ikväll kommer jag varken få sova eller vara själv på ett tag.
Inte det att jag vill vara själv, eller jo, jag tycker om att vara själv, ibland iallafall.
Men det är underbariga männsikor som kommer hålla mig vaken så det gör inget.
Men jag måste få vara själv ibland.
.
Har nystädad lägenhet :D
Min Mama är underbar!
.
Adept – At Least Give Me My Dreams Back, You Negligent Whore!
Adept – Grow Up, Peter Pan
Adept – Shark! Shark! Shark!
De blir aldrig gamla..

*

Dör det en dör det två till.
Skrock sådär.
Är lite skakis efter dagens besked.
.
-
Och det kan ta slut vilken dag som helst.
-

Once upon a time I was falling in love. Now I'm only falling apart.


struntprat och allt annat som inte har med det här att göra

Heej.
Har varit i Hammerdal hos Anna (:
Har haft jättemysigt. Igår träffade vi några vänner sen högstadiet och var och åt pizza sen sparkade vi lite boll och sen åkte vi till Felicia och kolla på en jättedålig film sen åkte vi till Anna och skrattade och pratade sen löste jag och Britt alla världsproblem till halv 5 på morgonen. Tokmysigt ^^
.        .        .
Jag hade glömt lite hur kul vi brukade ha.
Det var skönt att ta det lugnt med gamla vänner ^^
.         .        .
Har plötsligt inte så stor lust att åka till stan igen.
Så jag åker nog tillbaks på lördagen och går på den dära joelmässan som folk pratar om.
Känns lite.. jaa.. men det kan bli kul :)
.
Myskläder och fjortispose         .
.   Hardcore, stenseriös, jättekult, hah  .
.   .    .
.       .   . .
Lyssna på dethära om ni vill, ja..
----> Looptroop Rockers – On Repeat <-----
----> Within Temptation – Sinéad <----
----> Seether – Fake It <----
----> Itchy Daze – Monster <-----

breathe.

men. fy. fan.
allt jag gör. allt jag ser. påminner om dig. jag intalar mig själv att det inte gör ont. men det gör det. fruktansvärt ont. jag försöker att inte minnas. inte se. men det går inte. jag vill bort. jag vill fly så långt härifrån jag bara kan.
någonstans där ingenting påminer om någonting överhuvudtaget. men jag kommer aldrig komma så långt bort. det går inte att fly från det här. vilken jävla drama queen jag låter som. så hemskt är det inte men jag måste sätta ord på det här. eller jag kanske borde tänka på barnen i afrika och vara nöjd och glad..
Last time I belived. Now I realise.

Hny

Jag mår dåligt.
Jag läser en hel del bloggar.
En hel del underbara bloggare som verkligen kan skriva.
Deras ord är som att äta glass och åka berg-och dalbana samtidigt.
Fast lite sorgligare då, ibland iallafall.
Nyss snubblade jag över en text som fick mig att gråta.
Verkligen. Verkliga tårar.
Iförsig är jag så svag just nu att jag nog skulle gråta av att slå ihjäl en mygga.
Ihjäl är ett hemskt ord. Ihjäl. Usch.
Men iallafall.
Här är texten.

lolzombie: när du har alldeles för lite att göra.

'
'
Bilder från : http://lolzombie.com/

I guess

Shape that i'm in.
.
Never trade you for the world.
Never do the things I used to.
I guess it's not good enough.
This I see.
'
But I'll remember happier times.
'
Life it hits me.
Comes faster now day by day.
Places that I've been.
Are not the place I wanna be.
'
Never trade you for the world.
Never do the things I used to.
I guess it's not good enough.
This I see.
'
And I'll remember happier times.
'
Friday comes and goes.
I guess I won't talk to you anymore.
So many things unsaid.
So many things I wanna say.
.
Never trade you for the world.
Never do the things I used to.
I guess it's not good enough.
This I see.
'
But I'll remember happier times.
And now remember happier times.
----------
Joe Bonamassa - Happier Times

Bara så att ni vet

Det händer inte mycket här.
Och inte i mitt liv heller så.
Men. Jag vill bort härifrån.
Eller det vill väl alla igentligen.
Fast det är rätt bra här.
Inget att klaga på direkt.
Men jag vill bort.
Iallafall.
The Sims.
Jag nördar.

----

I know there's a snake in my bed, eating it's way through head.

Egypt central

Long time no see.
Dricka mjölk.
Spela The Sims.
Sitta i soffan.

Sommar -11

 

Jag har haft en bra sommar. Det har jag. Det har varit sol och regn och åska. Musik och fylla och fester. Vänner och fiender och främlingar. Kramar och kyssar och händer. Glädje och sorg och likgiltighet.

Just nu faller regnet utanför. Jag tänker tillbaka på varje hörn av den här sommaren. Varje ord, varje rörelse. Varje öl, varje tår. Varje skratt och dans.

Och över huvudtaget finns det inte mycket jag vill ändra. Jag ångrar inte att jag missade hela yran-lördagen för det var vad jag behövde just då.

Och utöver det så finns det inte mycket att ångra. Jag ångrar inte heller att jag nu har 2 veckor utan planer. Jag behöver det. Jag behöver vila, andas, tänka innan skolan börjar igen.

Jag lyssnar på tystnaden nu. För en gångs skull är det tyst sånär som på klockan som tickar och regnet mot fönstret.

Funderar på hur det blev såhär. Jag är så glad över allt som hänt den här sommaren men samtidigt så nertryckt och sorgsen, för dina ord ekar fortfarande i mitt huvud.

Måste fortfarande lyssna igenom otroliga mängder Pink Floyd på nätterna innan jag lyckas sluta mina ögon. Men jag antar att det är ett billigt pris.

För någonstans känns det ändå som jag kommer klara det här. Det kommer ta tid. En extremt lång tid. Men det kommer gå bra. Jag är fylld av ett otroligt lugn just nu.

Undra om det är regnet eller om det är ekot av urkult. I vilket fall kommer det gå bra för mig. Jag vet inte hur men det kommer att lösa sig.

Den här sommaren har öppnat mina ögon och jag har träffat så många roliga människor som jag kanske aldrig kommer se igen men det gör inget.

Jag kanske kan förklara det som att vi fångade dagen eller dagarna i det här fallet då.

Jag vet att jag har fångat sommaren iallafall.



snabbis

oh.
Sitter och väntar på att Sooffiiiaa ska höra av sig.
Lyssnar på Nationalteatern.
Woo, hon ringde nyss så nu må ja gå :D
Seesss

*


Nej, men asså..

Så många frågor, inga svar.
Jag glömmer aldrig bort.
'
Känner du vinden som blåser i stan?
Nu blir det förändring, allt dåligt blir bra.
'
Jag vet nu att jag ljög när jag svarade ja.
'
Jag hörde, någon blåste honom en dag.
Han är borta, nu finns bara drogerna kvar.
Jag tänker nästan aldrig tillbaks på den dan.
Men vinden han pratade om blåser idag.
'
Jag undrar går jag ensam här,
eller visar du min väg från en parallel värld?
Hoppas du hör mig vart du än är.
För det här går ut till våra saknade vänner.
'
Så många frågor utan svar.
Så många låtar som fanns kvar.
Men vi glömmer aldrig er.
Nej, den här går ut till våra saknade vänner.
Ni kommer alltid leva kvar i varje steg vi tar.
'
Bedöva mig.
Det känns som jag har blivit halv
och nu är falska känslor bättre än inga alls.
Och det är inte det att min blick har blivit kall.
Jag har sibirisk vinter fast på insidan.
'
'
SÅ VAD ÄR PÅ GÅNG?
Nejdå, saknade vänner är det ju såklart ^^
Kapten röd.

känns som en luftballong

.
.
Jag orkar inte skriva.
Urkult var helt jävla underbart.
Nästan i samma klass som Sweden Rock.
Nu är sommaren nästan slut.
Och jag är oxå ganska slut så jag skriver lite senare.
eller imorrn.
eller nån gång iallafall.
.
.

Step up

Jag vill ha det som i step up filmerna, vältränad, grym på att dansa, får kärleken i slutet.
Plus att The Streets tävlingen verkar. sjukt. kul.
.

*

Nä, jag har inget att skriva nu.
Packar till Urkult, åker imorrn ^^

Staan

Kom precis hem med en hög med kläder från stan ^^
Mestadels vintergrejjer.
Min mamma är så underbar ^^
Jag toklängtar till kyla och mörker.
.
Där är allt, orkade inte ta bild på en grejj i taget, sånt är drygt att göra och drygt att kolla på tycker jag.
.
Det ska bli så skönt att få krypa in i en stor huvtröjja
och ta på sig halsduk och mössa.
Skita i allt och bara pendla mellan skola och träningar.
För det är vad jag tänker göra.
.
Det är bara 3 veckor kvar till skolan börjar !?!
Vad hände?
Jag har bara ett virrvarr av festivaler och jobb i huvudet när jag tänker tillbaks.
Och än är det inte slut, packar imorrn igen och åker på Urkult.
Haschdimman kommer att ligga tjock runt Näsåker från torsdag.
Äh, det ska bli mysigt.
Hoppas jag.
.
-Wish you were here-

uff

Är Jag ensamen om att tycka att de klassiska Louis vuitton väskorna ser hemskt billiga ut?
Tycker ärligt att de är sjukt fula..
.
Men man måste ju få tycka som man vill. Så jag är glad så länge jag slipper ha en ^^

live

Welcome to the machine.
.
Att ofta ha en tanke bakom varje ord som skrivs.
.
in the flesh
.
Kände för att uppdatera Facebook men kände att det skulle bli tjatigt.
.
Roger Waters

jordgubbsknyckarjazz

Blev så less på att sitta här och vara nere.
Så jag tänkte att jag kan ju iallafall gå ut och titta på solen.
Tog med mig kameran oxå.
.
.
.
.
Hittade några jordgubbar.
.
Och ett hål i mina byxor.
.

You wouldn't say so






I just wanna love you.
I always said I would make misstakes.

*

Kolla. Jag vet att jag borde bli glad vid det här laget. Sluta göra massa emoinlägg här. Men jag måste göra er lite besvikna och säga att det kommer inte hända.

Jag ska leta rätt på lite bra bilder som ni får njuta av medan jag slickar mina sår.

 

Idag kör vi på lite rockhjältar, eller ja, mina rockhjältar då.

 

 

 

 

 


RSS 2.0