Do it today, tomorrow it might be illegal

Hur ska jag skriva för att ni ska förstå vad jag menar? Hur ska jag kunna placera orden i rätt ordning för att det inte ska uppfattas helt fel? Vanlig är ett ord jag vill fullständigt utplåna, likaså lagom och normal. Ni vet normal, stereotyper är något jag inte kan förstå mig på. Varför skulle man vilja finna samma egenskaper hos alla människor? Varför vill man se samma utseende hos varje människa? Är det inte otrolig tråkigt? Om du redan sett tio människor med samma typ av utseende, varför vill du då se en till? Borde inte skillnader vara något intressant istället för något som får dig att backa? Varför är vi så osäkra att vi söker oss till det vi redan känner till. Jag vill upptäcka nya saker, nya människor, nya allt. Jag slukar det mesta som kommer i min väg, i form av personligheter, stilar, hårfärger, ord, kunskap, musik, allt. Känner jag redan till något så vill jag gärna gå vidare och prova något nytt. Jag förstår iförsig säkerheten i att alltid vandra samma väg fram och tillbaka, det man redan känner till kommer inte mer förvåna en, de kommer varken skrämma eller frambringa glädje i någon större utsträckning. Men jag blir alltid för nyfiken på alla små vägar som sticker av lite här och där för att kunna hålla mig därifrån, det är något med den där känslan av att aldrig veta vad man får, jag gillar den, ibland går det åt helvete, visst, men då vet jag iallafall. Man kan aldrig ångra något man inte provat. Jag är igentligen rätt glad att jag har saker jag ångrar. Nu är jag trött och klockan är mycket för mig och jag vet inte vart jag vill komma med det här. En sån där tanke som kan bli hur lång som helst.
-
-
Nimo, Newkid - Jag har dig
Jag gillaree
-

Kunde varit mindre stolt och hållt käften.

-
Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.
Han vill veta vad jag tänker, baby om det ändå var så enkelt.
Jag gråter bara i regnet.
Litar inte på någon.
-
Känner inte alls för att skriva något om utlandsresan igentligen. Det var som en helt vanlig utlandsresa är, skönt, soligt och nya grejjer. Det är väl precis det man letar efter när man åker bort, någonstans där man kan glömma alla måsten, alla problem, ett ställe där man kan pausa alla relationer och bara vara ett tag. Och som på en helt vanlig utlandsresa promenerade vi på stranden, åt massor av mat, drack en del alkohol osv. För min alldeless egna del så var nog det mest intressanta den enda natten där jag inte sov en sekund. Jag är igentligen ganska duktig på det, dricka drinkar och dansa för mig själv utan att bry mig om varför. Iförsig hinner jag oftast inte dansa för mig själv så länge. Svennebanan. Bartenderkillar, dom har ett rätt fint jobb ändå. Svinigt och ordentligt jobbigt, men vilka grejjer dom ska se. Alla turistjävlar, alla för unga tjejer med för lite kläder och för mycke alkohol i blodet, han den där lite för tjocka killen som tror han är snygg, mormor som druckit på tok för många glas vin till maten, alla som inte alls kan hålla takten. Det värsta är att han var så fin, just den där bartendern och det första han sa till mig, efter han äntligen slutat jobba och vi inte var bland alla dessa jobbiga turister och den extrema ljudvolymen, var ''jag vill bara sitta ner'' och han sa det på perfekt svenska med skånsk dialekt. Haha. Mer finns väl inte att nämna om den kvällen. Han följde mig till mitt hotel och vi skrattade åt hela kvällen, tjejen som var för liten för att få vara ute utan mamma, det faktum att vi pratade engelska halva natten innan vi fattade att båda var svenskar, att han var tvungen att riva halva baren för att få fram min mobil igen, haha. Jag har någon typ av hatkärlek till dehär med turistsemester, det är så skönt att bara följa med och verkligen glömma, precis vad hela stället är byggt för, allt är gjort för att få dig att känna dig som kung i baren. Äh, färdigfunderat för just nu.
-
Newkid, dagens upptäckt. Jag är lite långsam, ja. Jag tycker dessutom fruktansvärt mycket om svensk musik, speciellt svensk rap, svensk hiphop. lovely. Godnatt.
-

Lugnet.

Jag gör något jag inte gjort på länge, lägger mig och läser en bok efter en lång skön dusch. Nördvarning kanske med tanke på att det är lördag kväll men tro mig, jag förtjänar en tyst lugn kväll med mig själv och en bok. Det är faktiskt det enda jag vill göra just ikväll. Jag vill inte träffa en endaste människa som jag inte kallar mamma eller pappa, jag vill inte ha smink och tajta jeans, jag vill bara ligga här i min säng och läsa i min bok. Lite som Ferdinand och hans blommor. Min bok är faktiskt Sagan om Ringen trilogin, grattis Mia, ännu ett nördpoäng. Men visst är det rätt skönt ändå, att bara vara med sig själv ibland? Jag hade faktiskt stängt av telefonjäveln också om det inte var för att jag glömt pin-koden. Jag vill träffa min storebror, åka skoter och bo i stuga. Mys. Jag är en nörd idag, bara att acceptera. Det är nog för att jag har fått tandställning, det är den som gör mig nördig, helt klart. Godnatt mina kära vänner.
-
Min katt är mysigast i världen.


Fredag

Idag är en bra dag, tror jag. Jag har inte så ont längre, kan inte öppna munnen ordentligt än men de börjar bli bättre. Fika med världens bästa Sofia står på schemat idag, städa lägenheten är nummer två och imorgon åker jag hem till mamma och äter julmat. Jag firar ju inte riktigt jul men maten är ju god. Det är mindre än en vecka kvar tills jag sitter på flyget ner till södra delen av vårat avlånga land och ganska exakt en vecka tills jag sitter på flyget mot kanariöarna och playa del Inglés. Med andra ord så blir det en varm jul för mig iår. När man läser om staden så beskriver dom den som fest staden nummer ett. Farligt. Haha. men vi hörs senare, nu till staden.
-
Nya grejjer, jag har ju som världens bästa föräldrar.
-
Jag reppar Näääk och Nimo, nuförtiden bara vi två.

-

-
I scraped my knees when I crawled up from hell.
-

Kan du bara ett flow, en vers, ett beat?

Känner mig oövervinlig, känner mig bättre än någonsin. Svensk rap är fruktansvärt bra. Jag ser nog rätt rolig ut här där jag sitter och gungar som om jag stod i publiken på sveriges hetaste hiphop-konsert. Äh, jag måste erkänna, förmiddagen har gått åt till att leta ny musik mer än det jag ska göra. Jag gör det jag ska, bara inte när jag ska göra de, men det blir gjort, i tid. Skola, tandläkare, liv. Liv. Jag känner att jag lever, det är en grym känsla, i alla betydelser. Oh, den här var gammal, Ken Ring - Nu måste vi dra. Haha, Vi ses väl nån dag, NU ska livet bli bättre. Och nu, nu ska jag äta lunch med Louiseee, feeeet naajs yo. Haha, jag kommer behöva läsa om alla svenska kurser efter all hiphop. Bye.

Broder

 
-
Den här går ut till er mina homies.
Ni vet vilka ni är.
-

It's that simple

-

Lat

Bloggar från mobilen fast datorn står bredvid mig. Ligger så skönt i sängen, vill helt enkelt inte ändra på det. Har varit på bio med Louise, twilight, den var väl lika okej som de andra filmerna, total fail på vissa effekter dock. Försov mig imorse, har inte lyckats få något gjort på hela dan, check, har prestationsångest, check. Skiter i det och lyssnar på Nimo istället, check. Godnatt.
-
Jag svär, finns ingen giftigare än jag här.
-


Music

Näääk och Nimo levererar i mina högtalare right now.
-
Det är fler som har levererat, en ny och ASAP Rocky var det som levererade den tillsammans med Drake, Kendrick Lamar och 2Chainz. Den heter Fuckin' Problems och ni kan lyssna på den här nedanför. De har även släppt en video till låten men eftersom att jag bor i sverige så får jag inte titta på den, jävla sverige... Klockan är 03.18 and that's my fuckin problem. Skola 9, yey. Den dagen ska bli gjord fort. Kendrick Lamar är riktigt bra när man väl tar sig tid att lyssna. Jag är så fast i mönster att jag bara har koll på ett fåtal artister. Men iallafall, jag har ju inte så mycket att berätta så I present to you, the one and only, VSVP Rocky! och självklart de andra som också är så feta. Låten hade inte varit nåt utan Kendrick.
-

If, all I can say is if.

If, all I could say is if.
Promise me you won't regret me when you're touching on my skin.
Let the wrong path come to me.
One day I'm hoping that you, will remember me.
When you fuck them you'll see my face.
My body is yours.
You belong to me.
I wait for you.
I'll be beautiful for you.
I exist only with you.
-
Weird.
The Weeknd talar igen.
-
-

RSS 2.0