Back to grey

Yo. We need to go back in time. Tillbaka i kalla, tråkiga, gråa Sverige. Jag är sjuk, jag vill hem till alanya, haha, vad fan jag är ju hemma, i Sverige, för trött för att tänka. Jag har träningsvärk, hosta, ont i halsen osv. Vilket brutalt tråkigt land vi lever i. Visst har vi fördelar som drickbart vatten i kranen och grejjer men det är så stelt här, alla är så facking up tight. Gud vad skönt det var att lyssna på The Weeknd igen, Drake, love. Skönt att vara hemma men hade jag haft hemma i typ Alanya eller nåt annat fränt ställe hade jag varit lycklig också. På måndag ska jag till skolan och leka lekar igen. Usch, så sjukt tråkigt. Jag ska berätta om alla våra galna äventyr också men kanske inte just idag, idag ska jag sörja över att jag föddes i ett så tråkigt land, det jag tycker om med Sverige är att kvinnor har samma rättigheter som män, istortsätt. Resten kan behöva målas om och livas upp. Föresten ska jag inte berätta om alla äventyr, de som händer i Alanya stannar i Alanya, endel saker iallafall.
-
Jaja, minnen har jag nu iallafall, gott om dom.
-
-
 

Alanyaaaaaaa kortis

Dansar hela natten varje natt!
Mar som en kung. 41+. Stek sol. Natterna ar facking underbara. Jag vill allvarligt inte hem. Alla har ar sa snalla aven om det mest beror pa att jag ar blond och vitast. endel ar lite val snalla kanske. Men vart hittar man en fest som har i sverige? ingenstans. jag orker inte skriva massa. ska bada for 411 gangen. svetten lackar.
.
Sex Sex Sex On The Beach!
.
Bombastic eh!
.
Ballada...
Blablablaaaa...
.
Love.
Living the fast life down here!

No sins

Okey, vi åker snart till flyget. Men jag vill dela en grejj med er först. En sjukt fet låt.
-
Swaaag! Vi ses om två veckor.

Don't wake me up

Hej! solen skiner, det är torsdag, jag har rensat garderoberna, diskat, varit ut med soporna, pantat, duschat och packat och klockan är bara tre. Effektiv. Ikväll ska jag äntligen få se The Dark Knight Rises, nyaste batmanfilmen för er som inte förstod de. Jag är nästan mer pepp på den filmen än på turkiet imorgon... Skojja, Jag är sjukt pepp på både filmen och Alanya. Det känns nästan overkligt att vi åker imorgon.
-
Så, Sista batman avklarad. Jag grät, jag är inte den där typiska tjejen som gråter till kärleksfilmer, kärleksfilmer stänger jag av efter max 20 min. Tråkigt. Såå, om någon nån gång skulle vilja bjuda på bio så se till att det är om superhjältar eller något i action-väg iallafall, fantasy funkar också bra. Inga komedier eller kärleksgrejs. Det finns ett undantag, kostymdraman funkar, med snygga kläningar från frankrike på 1600-talet typ. Tillbaka till Batman, jag kan inte beskriva hur bra den filmen är utan att det här inlägget skulle bli barnförbjudet. Punkt.
-
Hörrni, vi hörs om två veckor, tvekis på om det kommer bli nåt bloggande alls innan jag är tillbaka. Men ni får ha det så fint här, där, vart ni nu är när jag är i alanya. Puss på er fina läsare, vi hörs!
-
Boy, I might be seventeen
but I got memories to prove that I've seen your kind before
and I know exactly what you want.
-TheWeeknd-Next
 -
I'm wide awake.
Everything you see ain't always what it seems.
I'm wide awake.
You made it so sweet til' I woke up on the concrete.
I'm wide awake.
Not losing any sleep, picked up every piece and landed on my feet.
I'm wide awake.
It's to late, the story is over now.
The end.
-KatyPerry-WideAwake
-

Before to late

Det var ju kul så länge det varade tänkte jag, medans jag trampade längs bergsgatan på Jonnas vingliga cykel och kollade på stjärnorna. De lyste otroligt klart ovanför de vita lägenhetshusen och jag kände mig ännu mer ensam. Mina vänner har lämnat mig sen timmar tillbaks för att göra det bästa av onsdagsnatten på krogen. Jag och Jonna följde dem och satt sedan ute på stan en stund och diskuterade livets största gåta, kärlek, innan även hon hade viktigare saker att göra. Nu sitter jag här, iförd endast underkläder och vet inte riktigt vad jag tycker. Besviken på mig själv och ganska uppgiven. Livet leker inte fram men jag försöker hålla humöret uppe, det är bara så jobbigt när alla andra är så intresserade av att trycka ner det. Jag vet mest om mig själv men folk har inte riktigt tid att lyssna utan formar gärna en egen uppfattning, jag kommer aldrig någonsin sluta irritera mig på de. Jag har inte tålamod nog att göra på någon annans sätt men mitt sätt fungerar tydligen inte så det kanske är lika bra att sluta försöka. Moral, jag hatar moral, vem säger att det finns en väg att gå? vem säger att det bara finns ett sätt att göra saker på? Jag har väl en egen väg precis som du, vem säger att din väg är mer rätt än min? Det finns inga rätt eller fel igentligen om man tänker efter. Endel dricker sprit, endel inte, endel äter kött, endel inte. Tänk på de, nästa gång du tycker att någon gjort fel, försök att se det ur ett annat perspektiv, det är inte så jävla svårt om du bara försöker kliva ur din egna bubbla och inte är så rädd för något nytt och ovant. Börja använda farthållaren, våga tappa kontrollen, våga följa ditt hjärta även om grannen kommer kolla snett på dig i ett halvår. Vad spelar det för jävla roll. Vet du vad du gör då? du visar att det är du som bestämmer, du gör det du vill. Skit samma om någon annan tycker att du gör fel. Jag fick höra en gång, rätt ut, sagt rätt upp i mitt ansikte att alla som töjer sina öron gör det för att få uppmärksamhet. Vet ni vad jag kallar sådana kommentarer? Trångsynhet. Världens största problem. nej, jag kommer ingenstans med det här. Hur mycket jag än önskar och försöker så kommer jag aldrig någonsin få nog många att förstå. I resten av mitt liv kommer jag kämpa mot människors trångsynhet. Människor letar fel för att må bättre själv, jag vet det men det får mig inte att må mindre dåligt. Jag vill ha ett uppsving, jag vill få medvind, jag tycker att jag förtjänar det men jag lyckas på något sätt alltid sätta krokben för mig själv. Jag skyller alltid på mig själv även om det faktiskt inte alltid är så. även om du tror det...
-
Before the worst
Världens bästa låt.
Jag kunde inte låta bli, hur ont det än gör, fortfarande..

Such a princess

Jag ser så snäll och gullig ut alltid.
-
-
-
Endel har ju idéer dom..
Sista jobbdagen tills september gjord, loove!
Stan imorgon, hörs hej, turkiet på fredag!
Jag har aldrig mått facking bättre än såhär. 
-

You look pretty sinking

Ibland vill jag bara hoppa upp och ner och säga 'titta på mig då! jag är också fin!' haha, lite som tjejer med brösten uppe vid hakan på varje bild de lägger ut. Sen tänker jag att det har ju mycket mer med personlighet och göra, jag kanske är för otrevlig eller för verklig för att räknas. I mina egna ögon är jag väldigt ärlig, nästan elakt ärlig, det finns liksom inte så mycket som är hemligt med mig, det är ingen idé tycker jag. Däremot så tar det ett tag innan man kan riktigt lära känna mig. Många tror de vet mycket om mig och dömmer efter det, men jag är mer. Haha, usch, skulle jag läsa det här på någon annans blogg skulle jag nog sitta och skratta. Äh, vi struntar i det där. Imorgon är min sista jobbdag innan Turkiet! waow, jag är så pepp och så rädd. Haha, jag lovar att vi kommer slarva bort väskorna, missa bussen och bli drogade på krogen. Nejdå, jag skojja, om de sista iallafall, jag är för liten för krogen ju, jag är bara 17 så jag ska dricka saft och äta bullar. Hehe. Nu ska jag snart äta paj och duschaaaaaaaa, peppa för jobbet klockan 8 imorgon, yeeey! Jag vill träna, jag vill vara frisk och ha rutin. Jag har en grym plan som jag sätter i verket om ca 3 veckor beroende på förkylning och hur skolan funkar såhär sista året. Jaja, vi ses, hörs och så vidare.
KOLLA HÄRRÅÅÅ PÅ MIN TUMBLR: ----------->TheHeadquarterTheHeadquarterTheHeadquarter<----------
-
Sofia bjuder på lite kärlek från en kall kväll i strömsund.
-
She's like so 'whatever', you could do so much better.
I think you know I'm damn precious.
-

Allt som inte har något med nåt att göra

Jag tänker mycket. Men det vet ni ju, ni som läser min blogg vet att jag tänker mer än vad som är nyttigt. Vet ni varför det inte är nyttigt? För att ingen annan tänker lika långt som mig. Jag har åtminstone inte hittat den människan än (edit: jo, men jag slarvade bort personen i fråga). Min mamma tänker lite som mig iförsig. Vet ni hur mycket jag vill bli igentligen? såhär snart i början av sista året på gymnasiet har många börjat fråga mig vad jag vill bli. Ni vet, som de gjorde när man var liten och vi svarade princessa eller astronaut och livet var chill och ingen krävde mer än att vi inte gick ut på vägen. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad jag svarade när jag var liten, kanske var jag lika obestämd då som nu. Nuförtiden svarar jag mest lycklig när någon frågar vad jag vill bli, det är väl så nära jag kan komma. Jag vill bli rockstjärna, fotograf, psykolog, journalist, författare, hollywood fru, filmstjärna, modell och tusen grejjer till. Jag tror att jag säger något nytt till min mamma varje dag, idag tror jag det var graffitiartist. Haha, jag har ingen aning om vad det heter igentligen. Skejta vill jag kunna också, och surfa, rappa, dansa. Listan är lång. Ha ett förhållande skulle jag vilja kunna också, jag är en av de få sjuttonåringarna i min omgivning som faktiskt inte provat på det. Hmm.. Jag är så glad över att jag har så mycket drömmar. Vet ni, jag tycker på något sätt att det är lite roligare, lite mer intressant än att ha en enda dröm. Även om jag nog aldrig kommer ha den målmedvetenhet som det krävs för att bara ha en dröm. Jag lyssnar på musik, musik som får mig att känna mig bättre än alla andra. Jag tycker om den känslan, det gör du också, det gör vi alla. Fint.
-
Haven't you people heard of closing a goddamn door?
Well this calls for a toast..
-IWriteSinsNotTragedies-PanicAtTheDisco
-
Think of what you did and I hope to god she was worth it
I've got more wit, a better kiss, a hotter touch
Then any girl you'll ever meet, baby you had me
Boy I was it.
- Lying Is The Most Fun A Girl Have Without Taking Her Clothes Of
-
(Bästa titeln på en låt i historien, nåt åt de hållet åtminstone)
-
-
Snart sitter vi där på g till turkiet och värmen, love.
Swag out!
 

Du vet inte vart du har mig, som jag vill ha det.

Heh.. Jag har sovmorgon imorgon, löv, som i sånt som finns på träd, nej, lame. It's my birthday I get high if I want to! Just den meningen har gått på repeat i mitt huvud hela dan. Inte så bra på ica, sitter i kassan och är aningen ouppmärksam så dyker det upp en kund i samma stund som jag mumlar 'I get high if I want to'. Nejdå, jag är lite för smidig för att det skulle hänt, hoppas jag. Kött. Jag är lite trött. Mest är jag rastlös och less på att vara förkyld. Om mindre än en vecka drar vi till turkiet och alanya, jag och tre partybrudar, jag känner att mina förhoppningar om att kanske få kolla på stranden och lyssna på vågorna kommer krossas. Det insåg jag när Erica kläcker ur sig 'Men vad bra! då hinner vi ut första kvällen!' totalt överlycklig över att klockan 'bara' är nio när vi kliver av bussen i alanya. Jag är helt slut vid nio på kvällarna, lilla jag har jobbat hela sommaren och inte hunnit vänt på dygnet så mycket. Ovanpå en flygresa på 4 timmar och en bussresa på ca 2 så känns det som jag kommer vara rätt nöjd. Heh, äh.. Jag tänker sova nu. Vi ses på Ica imorgon! Haha, skojja, fast jag är ju där om ni skulle vilja titta på mig när jag jobbar, för sånt är roligt, titta på folk som jobbar. Ah, good night, swag out!
-
Can't deny that I want you but I'll lie if I have to,
cause you don't say you love me til' your friends when they ask you,
even though we both know that you do..
you do..
- Drake-TakeCare
-

Onsdag

Jag ville inte växa upp här. I en värld där det viktigaste är att se likadana ut, tycka lika och vara så grå och tråkiga det bara går. Det värsta är att sticker man ut det lilla minsta, det vill säga vägra ha mjukisar och skinjacka tillsammans, ha klackskor en vanlig dag, inte ha blondt, brunt eller råttfärgat hår så blir man halshuggen. Tro fan att det är svårt att vara invandrare i strömsunds komun. Jag är vitare än vitast och det är svårt. Jag är igentligen väldigt glad, jag var påväg att skriva lycklig men så mycket ska jag inte ta i. Jag har bygt en mur, så jag gör mest som jag vill, jag vill tro att jag gör det iallafall men det är så frustrerande att se alla dessa människor som är så oroliga över vad grannen ska tycka, det är så jobbigt att sticka ut så de tar på sig mjukisbyxor och skinjacka. Jag hade hellre växt upp där det var viktigt att ha klackar och kläning, nånstans där de viktiga var att faktiskt stå ut, att vara nåt extra. Människor här lär sig att ge upp innan de fyllt 10, här föds man och lär sig att man inte ska sträva efter något, det är bäst att inte ha ett mål, det är bäst att smälta in. Skitställe. Jag har ett mål, jag har en dröm men det är så fel här att jag knappt vågar erkänna det själv. Snälla strömsund, snälla hammerdal och östersund. Låt oss för i helvete få leva istället för att kväva oss tills vi är likadana, lika gråa allihop. Låt oss få vara olika, tycka olika och göra olika.
-

yoo

Hej, nu har jag startat en intervju med A$AP Rocky på youtube, bara för att rappare pratar så skönt. De har så mycket swag. Jag blir glad av att höra rappare prata, freak.
-
Holding on to anger is like drinking poison and expect the other person to die.
-
Tumblr är bästast i världen, i min värld alltså.
-
 

Peace out

Sådär, fyra dagar ledigt nu. Tack och hej.
-

Ge dig

Ha så jävla roligt allihop. Själv jobbar jag hela helgen, har jobbat hela sommaren och snart är skolhelvetet igång igen. Kul liv. Sjuk är jag också. Jag har pengar men inte tid att spendera dem. Jag har inte ens tid att va sjuk. Tänk att man ska behöva bli förbannad varenda jävla dag. Jag ska fan inte jobba en enda dag till tänkte jag nyss och kom sen på att ''yes, jag har ju ju förhoppningsvis helgjobb också'' fan va kul. jag kommer vara rikast på skolan, medans alla andra super upp det sista av studiebidraget sitter jag hemma på mitt berg av cash för att ''jag jobbar imorrn'' sen när dom dagen efter går på ica, illamående med solglasögonen på så är det mig de köper sin bakis-cola av. Och när ni nyss klivit upp påbörjar jag mina sista två timmar, när ni ätit och bestämt vilka ni ska hänga med så går jag och lägger mig. Min bästa vän kommer framöver vara min katt eftersom att alla kommer bli så less på att jag inte hör av mig, sry jag jobbar duger inte för alla. Ah... Haha, jag tycker om mitt jobb igentligen, inget fel på de alls, jag är bara så avundsjuk på att så många andra haft sommarlov och själv varade mitt sommarlov en vecka, en jävla vecka.. resten av sommaren har bara varit ett jävla virrvarr av tidiga mornar, nya grejjer att lära sig, besvikna vänner och fejkade leenden mot otrevliga människor. Nej, jag ska gå och lägga mig nu för vet ni vad, jag jobbar imorgon! Cashflow, så gott jag kan få till det nu iallafall...
-
 

Take care

Hey honeys. Idag har jag och min älskade moder varit till staden och fixat pengar till min turkiet-resa. Jag har världens bästa föräldrar igentligen, usch. Sånt kan få mig att må dåligt ibland, jag får dåligt samvete över att jag bara gör och gör och lever och lever medans de får ta hand om mig, skjutsa, trösta, betala och skrapa ihop de som är över efter varje festival. Men när jag säger så så säger mamma att det är ju deras uppgift och hade de inte velat skjutsa och sånt så hade de inte gjort det. Som att det vore det mest självklara i världen att jag ska få åka på minst tre festivaler varje sommar. Jag är evigt tacksam och jag försöker så gått jag kan att vara en bra dotter. Tack.
-
Fan vad Rihanna är lost i Take Care-videon.. Tur att Drake är snygg iallalfall.
Klicka här för att se videon.
Jag orkade inte krångla in den hit.
Godnatt.

tröttare

They don't get you like I will.
My only wish is to die real.
It's my birthday, I'll get high if I want to.
- Drake Take Care
-
Jag skulle igentligen inte behöva komma på något eget att skriva, jag kan helt enkelt använda citat från massa låtar. Just nu vet jag faktiskt inte ens vad jag vill ha sagt. Drog i mig två alvedon, hostmedecin och nån järn/vitamingrejj innan jobbet idag och gick på autopilot tills nu, förkyld tjej. Lyssnar på signalspaning men Maskinen, älskade Maskinen... Tröttis här. Ni kan också lyssna på signalspaning, på spotify eller kanske på youtube, jag har inte provat, man kan googla det också, man måste akta sig för virus också, annars kanske din dator också blir förkyld. Min dator tar alvedon så den blir inte det. Godnatt.
-

RSS 2.0