-150-

Jag är något annat. Just nu känns det som jag gör medan jag sitter utanför mig själv, kollar ner på mig själv och skriker nej över alla val jag gör. Men samtidigt är jag så beroende av händelser, att saker ska röra på sig att mitt jag som kollar ner på mig inte vill ta tag i mig och säga nej på riktigt utan det är mer som i en skräckfilm. Jag sitter i biosalongen och ser människan på skärmen gå mot rummet fyllt av monster och jag vet att jag kan inte stoppa människan i fråga. Jag har svårt att få till ett inlägg, jag har jobbat hela dagen på de här få raderna. Nu sitter jag i sängen, nyduschad och har nya sängkläder. Läser olika bloggar och spelar spel på min iPhone som kommer att uppgraderas imorgon, antagligen till en vacker, ny iPhone 4s. Det är min födelsedagspresent som jag väntat på sen januari. Min familj är kanske inte hel, men den är underbar. Min spellista tog slut nu, det blev så tyst och skönt. Jag saknar folk, eller igentligen saknar jag nog bara en folk. Ångrar mig lite, jag sitter ju ändå här själv. Känner mig aningen lurad eller inte lurad, mer osmart och hungrig. Jag är hungrig, jag har hamburgare i frysen men jag tror det får vänta till en annan dag. Jag stör mig fortfarande lite på den där hanna jag pratade om igår. Jag tycker synd om henne. Jag och Madelene spontan möblerade om hemma hos mig igår. Mer inatt, klockan var nog tolv när vi flyttade om allting. Jag behövde en förändring bestämde vi oss för. Vilken vacker människa det är, hon får mig att må bra och komma ihåg mig själv. Snäll ända ut i tånaglarna är hon, vilket ibland gör att hon glömmer sig själv lite. Hm, jag har så bra vänner. De är så mycket värda. Men nu måste jag sluta skriva mina läsare. Jag ska sjunka in i tankar och kanske ändå starta spotify igen.

-

Det finns så fina bilder här, spring in och kolla, Spell and the Gypsy.

Bilden är från sidan som är länkad ovanför.


-149-

Plötsligt nådde Big Brother fenomenet Hanna Widerstedt även min lilla lya på frösön. Jag vet inte riktigt men jag fascineras över hur lite en människa kan ha bakom pannbenet. Vad jag förstår är hon väl runt tjugo år gammal och driver en tydligen ganska populär blogg. Kolla upp om era döttrar, systrar och/eller vänner läser denna och byt umgänge med en gång. Om det skulle råka vara din dotter så får du hitta på andra metoder, så som en dag ute i luften bland vackra träd och frisk luft, fungerar inte detta pröva elchockar. Så som 9gag skulle ha sagt det, not enouge facepalms for this. Men men, jag hoppas hennes mamma är stolt. Som min vän sa 'jag skäms över att bo på samma planet som henne'. Och nu ska jag göra henne lite mer känd genom att låta er plågas av hennes videoinlägg. Haters makes you famous. Men hur långt ska man behöva gå.
-
JA, det är seriöst, förlåt om ni skadas på något sätt av detta. Själv behöver jag några terapi-samtal efter detta.
-
-

-148-

Nu jävlar ska ni få ett inlägg. Jag känner mig ensamen. Inte sådär så att det gör något och som att jag är utan vänner utan mer ensam på de sättet att jag inte riktigt är kappabel till att vara social. Om någon frågar mig något river jag ifrån som om jag hatar människan sen klagar jag på att ingen lyssnar på mig. Jag är något annat jag, jag vill gärna tro de iallafall. Nu ringde min mamma. Jag tappade tråden så nu tänker jag berätta om något annat. Just nu sitter jag och kollar ut genom fönstret. Det är bara en vägg där och det lyser i två av lägenheterna i de hus jag har utanför mitt fönster. Det är väldigt fint i min lägenhet nu. Jag har hållt det städat här nu ett bra tag, det känns bra. Jag har mycket mindre för mig om dagarna och jag vet inte om det tyder på att jag tappat mitt sociala liv och ifall det kanske är lite bra. Jag behöver lov. Man vet att man behöver isolera sig i skogen några dagar när man inte kan föra en vänlig konversation utan att irritera sig på människan man pratar med även om det är någon väldigt älskvärd människa. Jag behöver en paus från mig själv helt enkelt. En paus från mig själv i sociala situationer. Jag har helt enkelt mycket svårare att acceptera vardagliga dumma kommentarer och självklara påståenden just nu. Det blir så när jag är utmattad. Jag vet inte åt vilket håll jag vill med att berätta detta, förmodligen framåt. Jag har försökt ta mig framåt länge men jag trampar vatten och snart har jag kramp.
-
På tal om filmjölk så knyts kontakter jag inte förstår mig på just nu, runt mig och med mig. Jag tappar dig, jag har tappat dig, gett bort dig till någon. Ibland kan jag känna hur nöjd du är över att släppa taget, över att ha ett nytt liv. Du nekar mig, jag vet hur det är, jag nekade hela tiden. Sen, när jag väl sitter här och känner efter så vet jag att det du sa då, för länge sen, var sant. Att jag förändrades. Det är något vi alla behöver göra men jag såg vart jag var och jag brydde mig alltid. Jag trampade på några tår men jag bad om ursäkt. Du har klättrat upp på mig och hoppar på mitt huvud utan att se att jag börjar blöda. Jag lyssnar på samma låt igen och igen och igen den går lite såhär.
-
-
Föresten, skaffade mig lite fler vuxenpoäng ikväll med en riktig middag, bloggpoäng för att jag tog kort på mina vackra hamburgare så ni får se hur mysigt jag hade för mig själv här.
-
-

-147-

-
Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken.
Brukar svälja dina lögner mest för att få känna något.
Den svenska björnstammen – Ett fel närmare rätt
-
Så låter början på Den Svenska Björnstammens låt Ett fel närmare rätt. Den låten tycker jag lite om. Nu hittade jag en låt till jag gillade texten på lite. Jag har igentligen engelska och göra men jag är hungrig och tankspridd. Jag är glad också. Med risk för att bli lite mobbad så måste jag säga att Kim Vadenhag från Norlie & KKV är en ytterst vacker pojke, han lär ju vara en man iförsig och det gör han bara snyggare. Nu vill jag ha lunch.
-
-

-146-

Godmorgon!
-
-

-145-

I'm selfish, impatient & a little insecure. I make mistakes, I am out of control & at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. - Marilyn Monroe.
-

-144-

Hej, ångrar mig lite men det gör inget. Bränner mig lite när jag rör mobilen. Idag är en lång dag. Jag tror att jag till slut ändå kommer måsta plocka upp mobilen och få till något enkelt och bra. Några timmar till möte på dancehall. Ont i hvudet.
-
-

-143-

Pussades på. Hur gulligt låter inte det? tänkte bara berätta de såhär snart tolv på natten på frösön i lill-ettan min. Jag och min Kara utbyter historier, därav pussades på. Gulligull.
-
Pussades på.
-

-142-

-

Har du fått en kyss den närmsta veckan?
Mja, några stycken.

-

Vilken är den senaste filmen du sett?

Snakes on a plane.

-

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Fråga gudarna.

-

Har du mvg i något?

Njae, jag tror inte det.

-

Vilken är din favoritplats?
Jag har mina ställen och de flesta är vid en vacker sjö i en vacker by.

-

Var har du bott/bor?

Började livet i en liten liten by, blev äldre och hamnade i en liten stad, bor dock på tre ställen skulle jag vilja säga.

-

Tycker du om kinamat?

Absoluuuut.

-

Kan du spela poker?

Inte det minsta faktiskt.

-

Vart tror du att du befinner dig om tio år?
Om tio år, tjugosju år gammal, jag kan inte svara på det, någonstans där jag trivs och kan göra saker jag tycker om.

-

Vill du ha barn?
Nej, inte som det känns nu iallafall, det kanske ändras.

-

Kan du några andra språk än svenska?

Engelska ganska bra och sen kan jag nog fortfarande presentera mig själv på franska men skulle jag berätta hur gammal jag är på franska skulle jag fortfarande vara tretton.

-


Föredrar du havet eller en bassäng?

Båt? sjö? jag tycker inte det är så överdrivet skönt att bada om det inte råkar vara i badkar eller jacuzzi.

-

Vad spenderar du helst pengar på?

Mat, eller det är där jag spenderar alla pengar. Om jag fick välja skulle jag nog lägga alla pengar på festivaler och andra fina musikupplevelser.

-


Vilken var den senaste boken du läste?
Håller på med Livet av Keith Richards.

-

Skulle du hellre pierca näsan eller tungan?

Det lutar nog åt tungan. Näsan, been there, done that.

-

Tycker du om någon?

Jag gör nog det, ja.

-

Vinter eller höst?

Svårt, men jag tror vintern vinner ändå.

-

Vill du gifta dig?

Kanske, om det känns rätt då.

-

Sover du helst själv eller med någon?

Sängen är ju större när man sover själv men jag tycker oftast att min säng är för stor för bara mig. Trängs hellre med någon som har armarna runt mig.

--
Snodde listan från en fin bloggerska för att jag har lite att göra och försöker hålla mig vaken en liten stund till så jag inte vaknar sju imorgon och blir trött när jag sitter hos Rebecka och ska vara trevlig.
-
-
random cambild.

-141-

Förlåt igen för att jag är så otroligt tråkig här just nu men jag har så mycket annat för mig. Onsdagen var ett kaos, ett bra kaos men igår vaknade jag till ett sms som fick mig att tappa lusten att kliva upp. Jag har massor jag behöver göra och massor jag gör för att jag vill men när det mesta jag gör verkar gå fel blir jag besviken på mig själv. Iallafall, när jag kommit över det och faktumet att jag sov bara fyra timmar efter en lång natt så filmade vi det mesta av alice i underlandet versionen medans jag var begraven i tankar och en slags ångest som jag inte riktigt kan kalla ångest, jag kanske kan kalla det nervositet och kliande fingrar. Men okej, även om jag har fått några smällar såhär så är det väl bara att fortsätta sätta en fot framför den andra även om den takten igentligen är alldeles för långsam för min del. Nu ska jag städa trappen, duscha, skriva historieuppgift och sedan ta en sväng på stan och se om jag lyckas hitta något vitt tills på lördag.
-
Bara en fin bild.
-

-140-

Vilken jävla kväll. Dåligt skönt det var att komma hem till en lägenhet med fyra härliga brudar som spelar barbie-spel i massor. Nu ska jag minsann dra igång något spel och lyssna på en massa rock. Annars låter det ju inte så fel att sova men det lär jag ju inte få göra. Jo, om jag vill får jag nog sova. Jag ska spela in nån film idag klockan tio, alice i underlandet grej. Kul, ja igentligen men jag är trött och lite förkyld. Jag har inget vettigt att skriva.
-
Jag är kär i bilden av dig och ibland tror jag nästan att det är mer än bara bilden.
-
-
Det där var ju en ganska dålig musikvideo i mina ögon. Låten är bra dock.

-139-

Jag lider av en sån ångest och utmattning att för att glömma allt jag tänker på trycker jag runt på internet utan att se vad fan jag håller på med. Jag tar åt mig, ska de vara så svårt att förstå att jag mår dåligt över det. De kanske är de som är det roliga. Jag kommer att drunkna i min egen värld snart. för varmt, för kallt. för trött, för pigg. för sjuk.
-
you wanna be.. high for this...
-

-138-

vet ni vad, nu ska jag spela sims, tjuvstarta lite inför lanet imorgon och låssas att jag inte alls behöver plugga islam. Det hade varit lättsamt att vara muslim imorgon, så jag vet saker om religionen osv. Livet står fortfarande allmänt stilla även om jag har för mycket att göra och en förkylning som säger åt mig att jag borde lägga mig i sängen och inte kliva upp på några dar. Nu kan jag inte ens hitta en bra bild. Hejdå.
-

-137-

I just wanna run, hide it away.
Run because they're chasing me down.
I just wanna run, throw it away.
Run before they're finding me out.
The Downtown Fiction – I Just Wanna Run
-
Gossip girl och te. Det är min kväll ikväll. Jag vill igentligen sätta mig med photoshop men jag orkar inte. sova och äta är jag mycket bättre på. Jag går i en cirkel. Lär mig inte riktigt nån gång. Skrev en liten novell igår. jag vet inte om den är bra eller inte. Jag kan inte bestämma mig. jag kanske ska göra något vettigt iallafall, vi hörs mina vänner.
-

-136-

-
-
-
Godmorgon världen!
-

-135-

Skicka hit någon jag kan få slå på.
-
-

-134-

Anonyma kommentarer är kul. Idag tänker jag inte gå utanför min lägenhet. Jag vill igentligen hem men det är ingen mening för jag bor vid världens ände så det skulle ta en evighet att komma dit och jag skulle bara hinna hem och vända. Jag tror att jag ska roa mig med att sova. Jag vill inte, det är en känsla jag har om det mesta just idag. lite såhär.
-
-
Eric Clapton – Cocaine

-133-

Hej! Nu har jag och Sofia klarat av ännu en fredag. Några timmar hos Emilia med några vänner och lite spel sen en sväng till staden för lite nattmat. Nattmat är så otroligt gott. Nu sitter jag äntligen i min mjuka säng och ska sova massor hela natten och imorgon tänker jag inte kliva upp förän jag absolut måste. Kolla på film ska jag göra också. Sofia är ju här också, Hej Sofia! Hon bor ju lite här ibland så jag gör som jag vill som vanligt så får hon haka på. Nu ska jag sova. Vilket intelligent inlägg. Inte. Men jag ville att ni skulle veta att jag lever och tar mig framåt, sakta men säkert. Eller ja, sakta iallafall.
-
-
ZZ Top – Tush
-

-132-

Jag blir lite frustrerad när jag tänker på saker som är så logiska men det verkar som att du inte förstår det. Jag vet inte riktigt hur jag ska få dig att förstå heller. Jag blir lite mer frustrerad när jag tänker på vad du väljer framför mig men sen tänker jag att det är väl jag som inte är riktigt bra nog vilket blir aningen depprimerande med tanke på vad jag tänker om de du väljer, flummigt värre det där. Sen har jag en självspricka på pekfingret och den gör ont. Typish är ett ganska kul ord. Jag ska snart ta tag i min långa kvällsrutin. Men jag fastnade vid ett program om folk som samlar på saker, vääääldigt mycket saker. Jag har kört skoter idag, åh vad jag tycker om att göra det. Synd att jag inte gör det så ofta. Jag har ingen ork att göra vettiga inlägg eller ingen lust heter det väl för ork har jag.
-
-
Tog lite egobilder igår, såg ut lite sådär.
-
Billion Ocean – The Liar

-131-

Hej.
Jag har inte så mycket att skriva. Tappat min skrivarkunskap helt och hållet. Jag ska spendera min hemma dag med att läsa om Islam och skriva om historiesaker. Kanske, kanske, kanske räkna lite matte. Om jag förstår något. Äta saker ska jag göra också. men lyssna på en sång så har ni nåt att göra iallafall.
-
-

-130-

FMLYHM = Fuck Me Like You Hate Me.
Intressant titel på en låt.
Här är den väldigt bra låten med den udda titeln:
Seether – FMLYHM
-
-

-129-

Hej igen mina vänner. Jag ber om ursäkt för bristen av bilder och sådant tjafs.
-
Idag ligger jag hemma i min säng på frösön och försöker ta reda på vart jag gör fel för att hamna här. Jag har varit halvt som halvt sjuk länge nu och jag tänker skylla det på min avsaknad av hjärnkapacitet. Man ske int ge sa me tör öuga. Översatt till svenska blir det något i stil med: man ska inte ge sig förän man gråter. Jag av någon underlig annledning har tagit detta till mitt hjärta och ger mig verkligen inte förän jag kommer hem och lägger mig i sängen i fosterställning och gråter av total utmattning. Saker som kan trigga dessa totala fall kan vara att jag inte har någon mjölk, att jag inte fick in nyckeln i låset direkt, att jag kommer på att jag inte tränat på två dagar. Det kan såklart vara värre grejjer men oftast inte värre än att jag har glömt att jag har prov. Så jaa. Idag tar jag lite tid för mig själv helt enkelt. Jag gör ingenting alls med andra ord. Jag vill kunna prestera något, något som någon skulle bli stolt över. Jag anntar att det är en del av det här, min helt sjuka prestationsångest. Gör jag något måste det vara jävulst bra och jag är alltid livrädd för att misslyckas. Jag låstas inte om det men jag själv är den värsta kritikern jag har, den som aldrig är nöjd. Idag var den dagen jag vaknade lite till. Jag kommer att måsta ändra lite saker och det tar emot. Jag vill göra allt hela tiden men det går inte. Jag kan inte fortsätta pressa mig själv tills jag faller. Det känns bra. Jag är på bra humör, nu ska jag bara lista ut vad jag behöver prioritera högst just nu och det är inte så svårt, för det är jag, mig själv. Nu låter jag som någon peppande psyk-tant. Så nu lägger jag av med det.
-
-
I am my own worst enemy.
Somebody save me from myself.
-

-128-

Vänner, idag är det den där överskattade dagen som igentligen är ganska bra att ha. Idag ska vi tycka om varandra, jag tycker om alla just nu. Jag trodde som vanligt att det skulle bli en dag då jag bara minns allt skumt och dåligt som jag brukar göra men det verkar som att det kan bli bra, det gäller bara att inte ha för höga förhoppningar. Just nu sitter jag på skolan och lyssnar på riktig rock, såndär som jag tycker om. Kollade in Sweden rock också, Steel Panther och Orange Goblin är de nyaste som bokats. Det tar sig sa mordbrännarn när ståltaket började brinna. Dåligt taggad på en fantastisk vår och sommar, Black Sabath 25 maj och sen srf, usch vad kul! Igår var jag och min käraste fader på bio, Hamilton, underbar film. Jag gillar hur Persbrandt kan göra en film så bra bara genom att rycka på ögonbrynet på rätt ställe. Han kan det där han. Fast som vanligt var ju sista slagsmålet overkill. Nu ska jag nog gå och lyssna på mina vänner. Jag hoppas ni har en fin alla hjärtans dag och kom ihåg att det finns alltid nån som saknar dig även om det inte känns så.
-
Black Stone Cherry – White Trash Millionaire
-
Daughtry – Renegade
-
Disturbed – Stricken
-
Right here ready to roll!


-127-

Slow down we're gonna crash.
-
Lite 'on the edge' här. Jag kan inte sätta fingret på varför. Men det känns som vi är på väg mot något som kommer att ändra mycket. Lite som att jag kom tillbaka till verkligheten och den slog mig i ansiktet på riktigt.
-
Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag hoppas alla ni har kul för jag har inget hjärta så det är inte min dag. Jag ska nog spendera imorgon med mina underbaraste vänner istället. De är ju också en del av mitt hjärta som jag nyss sa att jag inte hade.
-
Nejmen vilken tid det tar för mig att göra ett inlägg. jag slutar ju snart skolan. Vi har redovisning här. Ni måste tro att jag skolkar en hel del eftersom jag gör massa inlägg på skolan. Det gör jag inte. Inte alls faktiskt för jag borde inte vara här idag, jag är förkyld. Simple as that. Men har man redovisning och prov så är det ju bara att pallra sig hit. Sen gör jag bara inlägg när jag har tid och inte behöver göra saker och eftersom jag är bäst på att bli klar med saker är det rätt ofta. Där ljög jag lite, men ni förstår mig.
-
Lyckan när bandit spelar Rammstein för mig följt av Mustasch och Evanescence. Finfint. Hejdå nu.
-
There's no one like you!
-


-

-126-

-
waow. den här helgen var waow. sådär perfekt, mys och bus och prat och film och grejjer, tillsammans med de underbaraste människorna jag känner. Jag är för trött för att få till något vettigt så vi får se vad jag pillar ihop härnäst. några filmer och bilder från helgen maybe. nu, sova. typ.
-
Sheryl Crow – Real Gone
-

-125-

Skoojjjaaa!
-
Jag skulle igentligen lägga in en bättre version av den här låten meeeeen det fick jag inte för youtuben. Det är ju ändå alla hjärtans dag snart. Sket man väl i. Forever alone. Äh! Fin låt och så vidare :D ♥
-
-

-124-

Patetiska människa var det första jag tänkte om mig själv när jag klev in genom dörren för ett tag sen. Började packa grejjer tills imorgon, tror att jag har glömt hälften. Jag vill ha en onepiece i pocketsize så den får plats nånstans. Blev fotad lite fort idag. Måste lägga över de ja, tack för påminelsen. Fack this nu. Hejdå!
-
Tur att man är för ful för östersunds lammkött.
-
Camgrejjs.
-
Btw, inget bloggande nu förän på måndag! Eventuellt söndag, håll ut!
-

-123-

Just nu är jag så less så jag lyssnar inte ens på musik. Det ramlar saker i min lägenthet men jag orkar inte bry mig. Jag är lite yr, vet inte varför för jag har ätit mat och sånt där. Sov inte så mycket inatt iförsig. Det började som en fin och bra dag sen började de gå smådåligt. Droppen var när jag inte fick upp mjölkpaketet nyss. Då gav jag upp och bestämde mig för att jag ska sitta här tills imorgon. Igentligen vill jag sitta här längre men det går inte för av någon anledning går jag skola. Mina ögon rammlar ihop och min hals kliar. Tandläkare har jag tänkt på hela dagen. Någon dag snart ska jag berätta varför men inte nu. Jag Tycker om att ha en blogg för här får jag prata om mig själv hur mycket jag vill utan att bli avbruten eller irriterande.
-
Tänkte nu avsluta detta med en goding från Journey!
-
-
Journey – Wheel In The Sky

-122-

Jag ska nu göra en trollslända igentligen men jag äter risifrutti och är cool istället. Jag och Kara sitter här och funderar och diskuterar livet eller mer personer i våra liv. Jag tror inte riktigt någon av oss har koll på varken våra hjärtan eller hjärnor just nu. Igår hade jag en av de mysigaste kvällarna på länge, det var därför jag inte skrev något. Jag skriver inte bra när jag är på bra humör. Jag är fortfarande på bra humör iförsig, det kommer jag vara tills jag duschar ikväll. Fast jag tänker mycket just nu. Mest för att jag inte vet vad jag ska göra utav det jag håller i mina händer nu. Jag vet inte om jag vågar hålla kvar eller om det är bäst att släppa. För min egen del så kan jag känna att det kan vara värt det att släppa, men det beror mycket på min rädsla för att bli sviken och jag vet att det är farligt så jag tror att jag ska hålla fast även fast det inom mig säger åt mig att kasta det långt bort. Jag skulle kunna få något väldigt bra utav det här. Svammel. Idag tycker jag mycket om människor, det är en sån där dag när andras dåliga humör inte påverkar mig alls. Snart lunch, snart case. Jag vet inte vad jag ska berätta, jag är bara på allmänt fint humör. Livet gick bra igår och det fortsatte idag. Nu orkar jag inte försöka skriva nåt vettigt längre. Jag kanske skriver ikväll, om jag är på humör för de :)
-
-
Toto, made my day ^^

-121-

Jag har aldrig känt mig så ensamen bland så många vänner i hela mitt liv som jag gjorde idag. Jag har levt i mitt huvud idag. Jag har inte kommit fram till något alls dock, lagomt frustrerande. Gjorde en timme på gymmet och har precis tagit en av de skönaste duschar i mitt liv. Träning hjälper alltid, jag är redan mycket gladare. Log lite åt facebook nyss, små saker gör mig glad. Om man använder babyolja i duschen blir golvet halt tog jag reda på nyss.
På tal om mjölk. När jag var på väg ifrån gymmet till bussen, efter att jag pinsamt nog missade att låsa upp dörren så tjejen bakom mig med sitt tjej-gäng låste upp den åt mig, så tänkte jag på lite saker. Det är ganska fint där uppe på stadsdel norr, speciellt där man går i en liten gång och lampor lyser upp den vita snön, lite som i en saga. Någonstans där plockade jag upp min iPhone och kollade Facebook, snabbläste tråkiga inlägg om snö och resor hit och dit, fastnade för en av de många deppiga kärleksinläggen som löd något i stil med ''man vet inte vad man har förän man har förlorat det''. Vid det laget mötte jag en ganska söt kille strax innan wargentinskolan. Tappade fokus men ramlade fort tillbaka till den meningen. Jag tänkte på saker jag förlorat. Jag kom fram till att det jag förlorat vill jag inte längre ha, det mesta av det iallafall. Vissa bitar skulle jag såklart vilja ta tillbaka, göra om och göra igen men over all så saknar jag inte så mycket. Jag saknar något men jag vet inte vad det är riktigt. Jo, igentligen gör jag det, jag saknar armar runt om mig. Armar som bryr sig på riktigt. Men jag klagar inte, jag har det bra, lite för bra igentligen. Jag har världens sötaste pyjamas nu, den är jätterosa och min lägenhet är stökig. Jag har tvättat, massor!
-
Snabba, klaga inte.
-
-
-

-120-

Picking up were I left of.
-
Jag ska nu, minsann, ta mig i kragen och kanske pilla till en ny header. Om jag orkar ta det så långt. Just nu vill jag bara sätta mig och leka i photoshop igen, så jag tror jag ska jag göra det. Jag är still in Gåxsjö, Ther's no getting out of here idag. Jag är rastlös och vill putta på folk. Men tills imorgon för jag nog nöjja mig med att putta på katten. Imorgon ska folket börja spela in filmen jag ska vara en liten del av, men som min gode vän sa det 'asså du måste ju inte va me för vi ska inte filma den scenen', läste det med fjortisbetoning så jag kände mig aningen oönskad och irriterande. Meen, jag vet att det inte är så det var meningen så jag tänker hänga efter som en svans imorgon när de filmar iallafall för jag tycker att det ska bli kul att se. Till något helt annat, jag ska köra bil imorgon, så om ni är rädda om livet och bilen så skulle jag uppskatta ifall ni som kör mellan Hammerdal och Östersund stannade hemma mellan åtta och nio på morgonen imorgon. Tack på förhand och så vidare. Igentligen vill jag bara att ni ska stanna hemma så jag slipper ha en massa trafik att stressa över när jag precis klivit upp på morgonen men det låter mycket coolare ifall jag säger att jag kanske kör på er. Det är ju faktiskt så att jag är ganska bra på att köra bil, iallafall för att inte ha kört så länge. nog om det.
-
Nu ska jag tydligen hänga tvätt.
Bilder får ni i ett annat inlägg.
Alltså, inte bilder på när jag hänger tvätt, utan bilder som är bra eller roliga eller nåt.
-
Typ som den här:
-
Började skratta åt stavfel och grejjer jag skrivit i andra inlägg.
det är så kul att läsa saker som är fel.

-119-

Godmorgon! Jag inser att somna innan 10 på en lördagskväll inte riktigt är helt okej. Fast jag gillar att vakna tidigt och ha hela dan till att göra saker på. Fast iförsig, det jag har åstakommit idag är att äta polly (åh, vad gott!), kollat på värdelös tv och insett att jag skulle varit vaken längre igår. Nu tror jag nästan att jag ska fortsätta leka med photoshop och dansarnas coola poster, hoppas det blir lika bra som det är i mitt huvud. Det är -30 här så jag tar mig inte in till östersund idag, vinterjävel. Fast jag vill nästan inte dit, har inget bättre för mig där..
-
Love isn't always on time! Det är sant. Och det berättade Toto för mig alldeles nyss.
-
Åhh... Sting – Shape Of My Heart <-- njut.

-118-

Jag sitter i soffan, i onepiece, -15 grader ute, riktigt varmt för när jag klev upp var det -37. Tvn funkar inte och steron byter från spotify till raidion av sig själv ibland. Jag har för en liten stund glömt att jag behöver skriva klart två skolarbeten och packa ihop massa kläder. känner mig ganska ful och smutsig, kommer inte riktigt ihåg sist jag duschade, döm mig inte. Skriver klart en dålig engelskanovell för att jag måste. Kan vi inte få novelluppgifter på svenska istället, de hade jag varit mycket bättre på. Kollar in imfancy och blir avis, jag vill också se naturligt bra ut. Sen klickade jag in på Spell and the Gypsy och hittade underbara bilder jag tänker dela med mig av.
-
-
-
Yeah.

-117-

-
-
no words needed.

-116-

Godmorgon mina vänner. Inatt var en lång natt. Igår var en skön kväll. Spenderade den hos Madelene och Fredrik. Jessica och Elvina hittade dit ett tag och vi gick igenom allt från himmel och jord. Sen somnade Madelene inne hos Fredrik. Daniel och Fredrik slogs som vanligt, jag satt i mitten och fick ta hälften. Tur att de är snälla igentligen, bara väldigt, väldigt, väldigt dryga och livliga. Det var kul tills klockan ringde imorse. Nu önskar jag att jag låg hemma i sängen. Jag är på väg in i en förkylning också. Funderar på om det kan vara värt det att vara hemma i helgen, jag har en massa tvätt som ska bli gjord också.
-

-
Vi lekte på stan igår, blev kända på storbildsskärmen mitt i staden med min bästaste tjejer. Dålig iPhone-bild men ja..
-

-

-115-

-
-
-
-

-114-

Finns det liv är det aldrig försent.
-
Sitter här med min talrik nudlar och väntar på ödet. Nudlar var det.. Jag känner att det här börjar dra sig mot något jag inte kommer vilja lägga upp. Angåenge citatet i början, det kommer från timbuktus flickan och kråkan. Jag tycker att det låter så fint men ändå sorgligt. Fast mer peppande, jag menar så länge du har liv så kan du ändra på saker. Jag har precis läst så många taggande inlägg att jag blev på bra humör. Fast jag insåg att jag är negativ så ofta som jag bara kan, helt utan anledning. Det är iförsig lite sån jag är men jag vill inte riktigt det längre. Och som sagt, finns det liv är det aldrig försent, vilket betyder att jag kommer att försöka vara lite mer positiv kanske. När jag kommer ihåg det. Jag har så sjukt lätt för att trycka ner mig själv, så sjukt lätt att tycka att jag inte gjort nog bra ifrån mig, inte gjort det jag borde fast jag igentligen gör saker riktigt bra. Okej, jag var inte till gymmet idag men det kommer en dag imorgon också och jag var ju ändå där igår. Jag måste verkligen lära mig tänka så.
-
Nu peppade jag mig själv. Jag borde ställa mig framför spegeln och säga att jag är bra, unik och speciell eller hur det nu var. Det är töntigt, egoistiskt och förmodligen ganska bra. För det är väl så? man kan inte älska förän man älskar sig själv. Ytterst sant.
-

-113-

Case, vissa dagar vill man bara inte ha lektion. Just idag vill jag ha den här lektionen så lite att det gör ont på, i, överallt, ena sidan av huvudet. Dagen går även väldigt långsamt. Det är äckellänge tills jag slutar, jag är skolless. Och nu har jag inget bättre för mig än att lyssna för det här är vad som hände nyss:
-
-
9gag. funkar. inte.

RSS 2.0