Might not make it.

Högskoleprov, check! Tror faktiskt att det gick bra, det kändes så. Rullar mot Göteborg imorgon. Är fortfarande inne i någon odödlig The Weeknd zone. Allt går på repeat. Jag tror jag skulle kunna leva med att sitta hemma och lyssna på Weeknd, jag blir irriterad om någon avbryter mig mitt i en låt. Finns det någon diagnos med dehär symtomen? Jag tror igentligen bara att jag har musik-brist. Jag gick från att lyssna på musik 8 timmar om dagen till att lyssna 10-20 minuter varannan dag. Jag tänkte inte skriva så mycket idag. Vill mest dela med mig av min fantastiska musik-smak, mitt brow-game som var fierce i veckan och min nya undercut. Känner att detta inlägg kräver en ordlista, jag kastar in en sån i slutet.
-
Brow-game: Engelska för ögonbryns-spel, direkt översatt. Det betyder att någon har lyckats fantastiskt bra med sina ögonbryn. Som jag gjort på denna bild, ser ni vad snygg jag är!
-
-
Weeknd: Abel, gör de mest fantastiska låtar, smälter.
-
-
Undercut: Som en sidecut fast i nacken. Alltså att raka bort en del av håret och behålla resten. Har olika namn beroende på vilken del av håret du rakar.
-
Jag har stork-bett, de syns inte så bra, ser ut som smuts, det är de inte, det är ett födelsemärke.
-
Kom på att jag har en till låt ni måste lyssna på. Lite mer radio-pop för er som inte klarar av Weeknd. (hur man nu inte kan tycka om han)
-
-
Radio-pop: Musik som spelas på P3 eller vad det nu är man lyssnar på för kanal, lättsamma hits/topplistelåtar.
Jag har dålig koll på radio-pop, jag lyssnar sällan på radio, men jag kan tänka mig att denna kan gå varm på nån populär kanal.

Put your wallet in your pocket, bitch you playing.

-
-
Inget att säga idag. Det rullar. Mycket The Weeknd i lurarna de senaste. Det är ganska lugnande och ger en skön vibe till mina dagdrömmar om att bli rik och känd.

We're all black when the lights go out

Måndag. Ny vecka. Det går rätt bra. Jag har inget hopp om att lyckas alls på högskoleprovet. Jag jobbade så jävla mycket att jag kände mig full påväg hem efter lördags-pubben. Obehaglig känsla när man kör bil. Trodde allvarligt att jag inte skulle vakna i söndags. Det gjorde jag och låste mig ute från lägenheten när jag var och handlade frukost, inte okej att lyckas med det innan morgon-kaffet. Kraschade mobilen i fredags, grät över de i tre timmar. Det är väl som det alltid är, lagom uppförsbacke och motvind. Det ska aldrig gå lätt tydligen. Jag är rätt nöjd ändå, hade väl varit skönt med lite medvind men inget är väl så uppskattat som något man kämpat för ändå. Iförsig vet jag riktigt vad jag försöker lyckas med, det är så lätt att tappa målet när vägen är lång. Jag dagdrömmer massor nuförtiden. Om hur det kunde varit, om jag hade gjort saker annourlunda. Nej, igentligen inte, jag dagdrömmer såpass att det hade varit flera mirakel om de hade varit på riktigt. Nån dag, när jag blivit gamal ska jag dela med mig av mina tankar. Den där dagen när jag inte längre behöver vara försiktig med vad jag säger, när det inte längre kommer att påverka min levnadsstandard. Mia 96 år gammal: kolla min tumblr! Barnbarnen kommer att bli förskräckta. Varför är vissa ämnen så känsliga? Varför är vissa mänskliga beteenden något vi ska sopa under mattan? Hade det inte varit enklare för alla om vi bara hade berättat allt, allt vi tycker om, allt vi känner? Alla konstiga intressen, allt vi känner och tycker bakom stängda dörrar, hade det inte varit så mycket enklare att komma överens då? Hade inte allt neutraliserats då? Okej, det hade bara funkat om vi alla var öppensinnade och accepterande. Jag ger mig, det kommer aldrig funka. Glöm det. Men jag har en hel värld i mitt huvud och den är så stor och jag är så ensam där inne. Oj så deprimerande. Ha.. Jag mår bra. Jag trivs ganska bra i mitt huvud, men de hade varit skönt med sällskap ibland. Men, vi är vuxna nu, bit ihop och gör så gott du kan.
-
Så, dagens musik. Jag lyssnar på fyra låtar, om och om och om och om igen..
Ge Pray 4 Love en chans, det kan vara de bästa jag hört på länge.
-
Ms. Jackson - OutKast
Numb/Encore - Jay-Z, Linkin Park
Success - Jay Z, Nas
Pray 4 Love - Travi$ Scott, The Weeknd
-
-
-
-

RSS 2.0