TheHeadquarter!

Hejhej bloggen! Idag klev jag upp klockan 6 för att jag hade nationella klockan 8, de provet var jag färdig med halv 10. Ingen mer skola. Värd skoldag.
-
Childish Gambino – Freaks And Geeks
-
Anyways, det bär av till Madelene snart, kakor och film. Livet är bra. Jag väntar på ett samtal jag kommer få när jag är minst redo för det och jag har kanske fått jobb. Jag tror jag har fått det, det är nästan helt säkert alltså. Jag har blivit kär i Childish Gambino, tumblr och allt som har swag helt enkelt. Solen sken i östersund idag, inte nu längre. Hah, jag är bäst. Ha en fucking awesome helg.
-
-

Cocaine!

Hej babes. Jag har diskat nu och det betyder att jag är på bra humör igen, om jag städar så är det inte så farligt. Okej, om jag inte städar kan det också betyda att jag bara har haft för mycket att göra, inte bara för att jag varit nere, men senaste veckan har det inte varit fallet. Så, anyways, på väg tillbaka som tiotusen gånger förut. Jag hittde ett citat nånstans, jag tror det stod något i stil med 'I think I skipped that innocent part of my life and went straight to become resentful and angry'. Nåt åt de hållet iallafall. Och det kändes som det passade lite även om jag nog insett att jag har en ganska förvrängd bild av mig själv. Eller bara det att jag vet så mycket mer om mig än alla andra så när jag säger något om mig själv tror folk inte på mig för att de inte passar deras bild av mig, den bild de har av mig. Jag har tänkt otroligt mycket på mig själv den här helgen. Ni vet, den där identitetskrisen man får lite då och då. Jag tänker alldeles för mycket, jag vet det. Men vad kallar man en tjej som lyssnar på allt från hiphop till death metal, har piercingar, tatuering och en töjning, klär sig i allt från spetslinnen till huvtröjor, är nogrann, pratar mest om sig själv, kan skriva långa texter om allt och inget, har problem med att lita på andra, är blyg men samtidigt ärlig, ibland lite för ärlig, hatar att vara sen och inte ha någon slags plan, gör saker bara för att jag kan, utan att tänka på konsekvenser och oftast vaknar innan sex på morgonen bara för att jag kan. Jag säger emot mig själv bara genom att vara mig själv. Shit, det är inte lätt att vara sig själv, som min vän skrev ''vi är en identitetslös generation, enorma företag säljer våran personlighet till oss'' våra identiteter består av vårt materiella värde. Det ligger mycket sanning i det även om jag inte riktigt vill acceptera det. Jag menar, jag sitter här och skriver på min skapligt nya macbook air med min dator jag använder för photoshop bredvid, på den ligger min iPhone 4s och på andra sidan ligger min iPhone 3gs jag hade innan, på golvet bredvid mitt nya skrivbord står en nyare stereo och spelar Nickelback från mitt spotify premium konto. Där har ni ungefär en och en halv/två meter av min lägenhet som jag dessutom har. Haha, usch, jag blir nästan lite äcklad av att tänka på hur mycket jag har medan jag kan sitta och klaga på att jag måste diska för hand. Jag tycker verkligen att jag är bortskämd men jag tycker inte jag beter mig efter det. Kanske lite ibland, men jag brukar inte tänka så mycket på det. Oj, det här går bara runt. Nu ser ni hur mycket jag tänker just nu. Snart har jag löst alla krig och all svält också. Istället för att tänka borde jag göra. Det kanske händer, allt börjar ju med en tanke.
-
-
Okej, ha lite humor snälla ni, haha!
Det här måste vara en favorit, haha!
-
Nickelback – This Means War
Det är det där som låter ur min högtalar just nu.

Fuck friday.

Hej vänner, idag har jag haft lektioner med pepp-Jenny hela dagen och det är inte helt lätt när man inte är bästa vän med sig själv och omvärlden. Nu, nu har jag kommit hem till mamma och ska läka ihop, tatuering, töjning och skavsåren ska få vila ordentligt. Bortsett från träningen imorgon, rätt vad det är ryker den med. Det beror på skavsåren. Puss. Tumblr love.
-
THEFACKINGHEADQUARTER
-
Tryck och få en kaka.

Lita spike

Sådär, tatuerad, töjning på g och jeffery campbell älsklingarna lita spike är bokade. Humöret är inte på topp men livet i grått är inte allt för fult. Jag hoppas på att det bara är påfrästningarna på min kropp som gör att min energi är på botten. Imorgon skiter jag i det här och åker hem till mamma. Slappna av och försöka få en vettig nattsömn. well.. bilder på saker.
-
tattoo!
-
-

Tänkomtänkom, tänk iallafall.

Tänk om jag vågade säga det jag tycker någon gång.
Eller åtminstone kunde få vara mig själv utan att bli skrattad åt eller bara ignorerad.
Tänk om jag kunde nöjja mig med ett vanligt jävla liv istället för att sträva efter någon slags övermänsklig styrka. Tänk om någon förstod vad jag menade någon gång.
Tänk om någon tänkte som mig.
Tänk om jag vågade prata med människor jag inte riktigt känner.
Tänk om jag vågade säga ifrån och inte vara allas slav.
Tänk om någon skulle ta mig på allvar.
Tänk om jag kunde tycka om mig själv nog för att inte annta att alla andra tycker illa om mig.
Fast det tror jag att folk gör.
Tänk om jag hade varit lika snygg som hon.
Tänk om jag inte var den som alltid måste trippa på tå för andra.
Tänk om jag också fick bli kär, fick kramas, fick tycka annourlunda, fick klä mig som jag vill och lyssna på vad jag vill utan att alltid måsta ha taggarna utåt.
Tänk om jag inte alltid behövde låssas vara så stark.
Tänk om jag också fick gråta över spilld mjölk.
Tänk om jag också har känslor.
Tänk om jag också fick vara glad.
Inte bara du.
-
-
verkligare, naturligare än såhär blir det inte.
-
Lars Winnerbäck – Om tiden vill ifatt
-

The cool team

Idag har det varit den där dagen då jag bara inte vill, jag har varit så bitter att tillomed jag tyckte jag var jobbig. Trots det så nådde jag ett MVG- på svenska np talet. Det lär ju ha varit mitt påklistrade leende och tusen 'eh...' som gjorde minuset, hur man nu kan få minus på ett betyg. Det värsta är att jag aldrig ens varit i närheten av ett mvg i något ''teoretiskt'' ämne och ändå blev jag lite missnöjd när jag hörde minuset. Jag har på tok för höga förväntningar på mig själv. Men iallafall, efter den alldeless för långa skoldagen drog vi som vanligt ner mot stan och det enda jag kunde tänka på var den dära pojken och hur vanlig och tråkig jag är. Svensson-tråkig. Alla var så fina och hade fräna kläder och själv gick jag där i mina vita converse, svarta jeans, röda herr t-shirt, millitär-jacka, palestina sjal och mitt långa kors-halsband. som vilken jävla tjej som helst.
-
Jag vet inte, men jag måste vara sjukt bra på att spela teater, för jag har övertygat alla utom mig själv att han inte längre finns i mitt liv.
-
Childish Gambino, bra musik.
-
Sometimes I feel like I ain't supposed to be here
Sometimes I wake up, I don't want to be here
We all still got hood dreams
I always wanted to get picked on the cool team
But alone is exactly how I should be
-
-

hem

Jag har ingen motivation. förlåt.
-
Allt jag ser, allt jag hör.
Din röst, din blick, ditt skratt.
Du har ögon som berusar en natt.
Så jag väntar, ja jag väntar.
Det gick så sakta, tog sån tid, varenda vecka var ett år.
Vi ringde ibland för att fråga hur vi mår.
Tills jag sa "Väntar du på nån eller vill du bli min?"
Du sa "Vad svarar man på sånt?"
Jag sa "Man svarar nog ingenting"
-
Och vill ni veta det värsta? Det är sant och jag vill bara gå hem med dig.
Lars Winnerbäck för hela slanten.
Håll er vid liv.
-
-

I can finally breathe

Hej babes. Idag är det lördag. Det gör ju inget men varför vaknar jag innan åtta varenda jävla morgon? Idag ska jag vara gammaldags och åka på dans. Mm, vet inte hur det kommer bli, jag är inte så pepp om vi säger så. Solen skiner som man brukar säga när man inte har något att prata om vilket jag inte har. Galet. Jag har verkligen ingenting att skriva om, det händer ju ingenting. Jag mår bra, det går sakta men säkert framåt och det är inte länge kvar till Ozzy eller Sweden Rock. Och mer än de finns det inget att säga. Så glad påsk på er, vad nu de är för påhitt, påsk, pfft.
-
Haha! kolla vad jag hittade på spotify, äntligen!
Egypt Central, ladys an gentlmen!
-
Och för er utan.

Let's scare the neighbours.

-
-
-
-
-
-
Random bilder från idaaag.
-
-
Summer is on it's way!

Och jag tyckte det var vackert.

Hej. Jag tänkte att ikväll är det ju lugnt, jag kan vara vaken länge och göra ovettiga saker som vanliga tonåringar gör på kvällar när de är lediga dan efter. Jag kan inte det, jag kommer att stupa i säng vilken minut som helst och vakna skitpigg, så att säga, vid 6 imorgon. Det kommer i sin tur resultera i att jag har skitmycket tid att slå ihjäl hela dagen. Det enda jag tror jag ska försöka åstakomma är ett besök på solariet. Jag har ont i huvudet och i ögonen. Jag har, ända sen jag åt middag, kollat på klipp på en kille vid namn Henry Bowers som håller på med spoken word (och lite andra saker). Asgrymt. Jag vill, våga, kunna. Jag har en chans nu, snart, men jag tvekar. Jag har suttit och läst igenom lite av det jag skrivit men jag har ju bara skrivit mystiska texter där det nästan alltid ingår en människa jag alltid kallar du och oftast, nästan helt utan förklaring till vad som hände och vem den dära du är. Iallafall, ni kan ju få lyssna på en text han gjort, den känns. Tack.
-
-
Känns det bra? JA! Vad bra för den heter 'det är inte kul längre'.
-

jag är kung

Vårknölar, vårkänslor, vårtrött. Maskinen i högtalarna, mamma pratar med sig själv, mig eller datorn, jag vet faktiskt inte. allt kliar, jag är less och jag vet inte varför. det snöar och jag har jättelånga naglar och hår som en nyvaken marilyn monroe. Det bara måste vara på liv och död. Jag orkar inte med bloggen nuu..
-
Det måste vara på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.
Det finns ingen annan kung.
-

RSS 2.0