Maskinen

-
Jag är kär i dig och du i hon och hon i kokain.
-

Naked in a good way.

Det är en konst att vara naken. Alltså man kan vara naken men det är stor skillnad på att vara naken och att vara naken. For example, porr är naket, men en bild eller en film där människor är nakna behöver inte vara på ett porrigt sätt. Konsten att vara sofistikerat och vackert naken alltså. Varför skriver jag om det här? det undrar igentligen jag med. Men jag har ju börjat med tumblr och där är det naket. Bröst vart man än är. Men det är inte porr, det är konst. På riktigt. Jag har ett exempel på hur man är naken på ett artistiskt sätt. Alltså jag menar ju inte hur man går hemma utan kläder och är snygg men jag menar hur man är naken på bild utan att det är något fel och stötande med det. Sen kan ju såklart inte jag bestämma vad ni anser vara stötande men jag är estetisk och då ser man den här bilden på ett konstmässigt sätt. Det är vackert i mina ögon, lite som att bara se ett otroligt vackert foto. Skillnaden är att det är nakna människor med. Oftast tjejer dock. Igentligen, varför jag funderade så mycket över det här just nu är för att det är skillnad på att ha en profilbild på facbook tagen med cammen som visar bara halva ansiktet för att brösten ska synas mer. Hmm, anyways, bilden är vacker. I mina ögon.
-
-
Det är jobbigt att veta att det enda man kan göra är att ta en dag i taget.

Born to run.

Hej. Jag är så tyst här. Om jag nu ska vara helt ärlig med er så är det nog inte de att jag har så mycket att göra, mer att jag sysselsätter mig för att inte sätta mig ner och tänka på saker jag helst inte har i mitt huvud. Jag är glad och jag är nöjd med det. Visst, livet är grått och vanligt men jag har mycket disk och mat och vänner och träning som håller mig från verkligheten och framtiden. Lets take it one day at a time, så att säga. Just nu ljuder Bruce Springsteen ur högtalarna och Madelene är trött. Jag ska snart ta tag i min livshistoria som jag påbörjade idag. Tumblrn är fortfarande helt otroligt underbar, så mycket vackra och speciella bilder. Jag har så lite jag vill dela med er. Jag har liksom krypit tillbaka till mitt lilla hörn och jag behöver det. Be patient.
-
-
Sten och lite annat blått

-177-

Hej snyggingar! Tillbaka i staden efter en mysig lördag i Hammerdal med Felicia och Albin. Lägenheten är tokren och det är jag med. Nu ska jag mysa i sängen med ett avsnitt big brother. Jag känner mig lite tönting men jag tycker faktiskt det är ganska kul att kolla på. Jag tycker ju som att det är rätt intressant med hur folk beter sig. Jag är riktigt pepp på en ny vecka även fast jag inte har nånting planerat riktigt. Mer än gymmet, solariet och en massa udda matlagningar. Beach 2012 förberedelserna är i full gång med andra ord. För så vit som jag är behöver jag börja i tid och långsamt med tanke på att jag inte ens borde sola alls. Helt fel hudtyp för det. Jag har inte så mycket mer att säga. Livet flyter på, jag har swag, det känns bra.
-

-176-

Godmorgon världen! Ännu en dag att leka med. Jag, som alltid vaknar först som vanligt, började dagen med lite big brother. Mest för att det nog var det tystaste jag kunde göra. Jag har ju ändå två underbara monster i min soffa som verkligen inte är lika morgonpigga som jag. Det värsta är ju att jag börjar bli riktigt sugen på min havregrynsgröt och den är inte lika tyst. Igår var en dag med lite besvikelser. Det gick aningen bra ända tills alkoholen började flöda. Jag kan väl inte säga att det gick dåligt igentligen men humöret gick neråt. Som tur är så hade jag faktiskt bra koll och efter en liten promenad med något bra i lurarna fick mig att lugna ner mig. Sen har jag faktiskt två fina vänner som visserligen kan gå mig på nerverna men de vet när de behövs och så är det bara.
-
Nu tänker jag vara sveriges tråkigaste bloggare och kommentera big brother lite. Jag tyckte att mitt umgänge var omoget. Det tas till en hel ny nivå när vuxna människor mellan, vad är det, 19 och 30 spottar i maten och inte kan acceptera att de har fel eller att vissa saker säger man inte även om man skulle tänka och tycka så. Hanna R för er som vet, går mig på nerverna, det finns ingenting med den människan som gör det roligt att titta på. Hennes logik är ungefär såhär: Det är absolut inte okej att Marcel kallar Hanna J pucko men att Hanna R skriker till Joe att han är tappad i golvet och har växt upp under en sten är okej? Ursäkta? Tror hon att Joe inte tar lika illa upp som Hanna J? Vad, varför? Iallafall fick det avsnittet mig att vilja sluta kolla. Men sen hände något, en försynt liten man på 22 år vid namn Amandus blev påhoppad pga att han är bisexuell. Amandus försökte väldigt bra med att undvika bråk men vissa människor verkar inte ha greppat att det kan gå för långt. Trots att han låg och grät fick han höra hur fel han var. Ett sådant bråk har inte jag sett sen jag gick i 6an och en äldre tjej skrek på mig för en massa lögner, annan historia. Det är patetiskt. Jag fick dock lite hopp för mänskligheten när Amandus ändå agerade så moget. Det gör ju ingenting att han är fin att titta på heller.
-
-
Havregrynsgröten väntar. Förlåt för big brother snacket, jag blev bara så frustrerad.
-
Marie Serneholt – Salt And Pepper

-175-

Okej, blogg.se leker med mig, tog bort hela inlägget jag skrev. LÅÅÅNGT var det oxå. Fucking fuck så att säga. Jag skrev ju något smart också, men jag är så trött så jag kommer inte ihåg. Titta på mig istället, jag blev less..
-
-
I can't hide that I'm looking for spice.

-174-

Undra hur många gånger jag verkligen tänkt ändra på mitt liv, men det bara går inte. Sen sitter jag där med ångesten ända upp i halsen. Sjutton år gammal jag borde kunna, jag kom på för mycket som jag borde kunna. Jag hoppas verkligen att jag inte är den enda som ramlar och skrubbar knäna lite då och då. Jag känner mig lite som i ett citat jag hittade någon gång för längesen, det gick något i stil med att ''igentligen vill jag bryta ner ditt liv men jag är för lat så jag lutar mig tillbaka och tittar på medan du gör det själv''. Någonstans är det någon som sitter och njuter av att se mig misslyckas. Grejjen är att de måste ha jävligt roligt för misslyckas är något jag är ganska bra på. Samtidigt som jag har den där ångesten känner jag att jag kanske inte borde ta allting så seriöst. Jag är alldeless för bra på att överdriva när jag gjort något lite dumt. Jag menar jag är ju ändå lite on the edge så att säga. Jag har fortfarande lite av en tonårings dumma, omogna tankesätt samtidigt som jag efteråt får så grovt dåligt samvete och en ångest som heter duga. Men gjort är gjort, imorgon är en ny dag, frågan är ju hur många dagar det ska gå innan jag inte behöver tänka så längre. Sweden Rock, kom och ta mig härifrån iallafall dina fyra dagar.
-

Tumblrforever.

-
-
-
-
-

-173-

HEEEEJ! två hela dagar sen jag skrev här. jag är så extremt ledsen för det men jag har varit så inne i min tumblr, alla andras tumblr, mina vänner, min kamera och träningen att jag inte riktigt haft tid med min riktiga bloggis. förlåt för det men som ni vet så kan ni ju hitta mig på theheadquarter, min tumblr alltså. Instagram finns jag på oxå om ni har en ajfån osv, där heter jag miajohansson95 tror jag, kan vara stor bokstav i början jag vet faktiskt inte. Gud vad mycket grejjer jag har på internet. Just nu sitter jag vid mitt skrivbord med tre kilo armband och ringar på händerna och väntar på Jonna som ska vara min modell ikväll. I måndags hade jag myskväll med mina bästa pojkar och flickor, åt tacos och muffins. Nu är det slut med det. Sallad, kyckling, fisk och ägg är min nya diet. Igår kom min mammi och vi gick på staden som vanligt och åt kinamat sen solade jag och Jonna och efter det promenerade jag till Emilia och tog några bilder på henne. Bra blev det, som vanligt var jag nöjdare än den jag fotar. Varför tycker man alltid att man själv är så ful på bild? Jobbigt läge. Ikväll som sagt ska jag fota mer och sedan upp till Emilia för lite Big Brother. Nu ska jag leta mer bilder på tumblr. Jag är så kär i tumblr!
-
Bilder sen jag fotade Emilia.
-
-

Mobilbloggin'

Mobilbloggar på svenskan. Intressanta samtal om bögsex och allt annat med Jonna, Isabelle och Madde. Vi får aldrig något gjort. Jag är hungrig och jag såg ut sådär för nån dag sen.


-172-

Dagen då jag inte vaknade innan klockan. Den dagen var idag de. Ändå sitter jag här med drygt fyrtio minuter till bussen går. Jag har ingenting att skriva riktigt. 'Det kommer bli något av dig' så sa han. Jag är inte så säker på det. Idag ska jag spendera nån timme på gymmet. Mest för att jag vill gömma mig från alla människor i hela östersund. Hade jag kunnat hade jag hoppat på ett flyg eller ett tåg bara för att ta mig långt härifrån. Jag är less på stadens grå gator och falska fasader. Jag vill ut och springa igen, som jag alltid gör när det börjar bli lite trångt. Jag kommer bli van det här snart. Men jag vill ut och titta på saker, göra något vettigt och leva. Herregud, jag vill inte ens prata om de, det får de att klia över hela kroppen. Tanken på att jag verkligen är för liten för att ens få tjäna lite pengar gör mig aningen nere. Det är klart, skulle jag absolut vilja så skulle det nog gå.
-
-
I was running out in the cold light.
Wondering where to go.
To run away, without you.
I ran and hid, I feel so guilty.
I'll make it up tou you.

-171-

-
Creative sunday
-

-170-

Efter en hel dag i sängen släppte det mesta av ångesten och jag hade ork nog att dra på mig träningskläderna och promenerade i kylan mot bussen som tog mig till en nästan övergiven stad. Väl framme vid de lika öde gymmet fungerade inte nyckeln. Jag frös och vart aningen irriterad när jag insåg att jag faktiskt inte skulle ta mig in och kunna träna bort det sista av min ångest. Besviken plockade jag istället upp kameran och tog några deprimerande bilder medan jag långsamt promenerade tillbaka mot staden. Jag funderade på om jag skulle ta bussen som gick nästan på en gång eller om jag skulle promenera ända till frösön. Mina iskalla fingrar ville ta bussen men mitt huvud behövde luften. Jag bestämde mig för att gå gågatan innan jag styrde stegen mot frösön, mest bara för att jag behövde se människor som andades och rörde på sig. Jag stannade till utanför biosalongen och kollade om det var något som skulle vara värt pengarna. När jag står där, försjunken i min egen lilla värld hör jag någon ropa mitt namn. Där stod Tilda och hennes vän Lina. De var på väg på musikdirekt och eftersom jag inte hade något annat för mig följde jag. Många bra band och musiker uppträdde. När jag satt där blev jag trött igen och när allt var slut och fyra lyckliga band hade gått vidare till finalen mötte jag Fredrik och Axel utanför, de var i full fart med att planera nattens festande. Så avskräckt som jag blev igår kända jag mig nöjd med att sätta mig på bussen till frösön istället. När jag precis klivit av bussen såg jag två personer som fick mig att sätta hjärtat i halsgropen. Jag insåg fort att jag bara sett fel och andades ut. En mening dök upp i mitt huvud och den har inte riktigt släppt än. Men jag vet inte vad den menar riktigt. Det är mitt huvud som spökar. En kvinna i full fart gick förbi mig och jag insåg att jag mest gick och dagdrömde. Nästan utanför min dörr fick jag nästa hjärtinfarkt. Låste upp dörren så fort jag kunde och skyndade in. Andades ut och tänkte att nej, det gör ingenting. Drog på mig mjukisbyxor och satte mig här och skrev. Med lite bluse i högtalarna tänker jag nu borsta tänderna och gå och lägga mig. Mitt matintag idag har bestått av en macka och två äpplen. Äta kan jag göra morgon.

-

 


-169-

Näej, jag har ingenting att skriva. Jag tänker promenera iväg på gymmet och jag planerar att bli kvar där ett tag. Sådär länge så att jag knappt har kraft nog att ta mig till bussen sen. Jag har med mig kameran också. Kanske blir något. Undertiden. Dubstep.
-
Pendulum – Witchcraft

-168-

Hej igen. Jag blev precis jätteglad så jag är tvungen att skriva varför här. Fick precis veta att en kille vid namn Will Kimbrough ska komma och ha en typ av föreläsning med oss nu på måndag. Varför jag blev så glad över det var för att när jag kollade upp han lite mer så inser jag att han har jobbat med bland annat Emmylou Harris, Rosanne Cash och Mark Knopfler. Hur fränt är inte det? Och en till frän grejj är att han ska spela tillsammans med Israel Nash Gripka och han ska jag minsann kolla på. Haha, nu är jag nöjd. Ha en bra dag, igen.
-

-167-

Hej på er en fredagsmorgon som denna. Jag vaknade en halvtimme innan klockan som vanligt, jag som trodde att en dag med skidor skulle få mig att sova längre än till sex på morgonen. Idag har jag massor av saker att göra, precis som alla andra dagar. Fast just nu har jag fokus på en liten frukost innan bussen går. Solen skiner ute, de är så mysigt. Men här är lite insperation inför sommaren, jag kanske kan hänga med lite i all färg ändå.
-
-

-166-

Hej, yo, ey, fint väder eller hur? Jag är på ytterst fundersamt men bra humör. Jag är i de här stadiet där jag inte har en jävla aning om vad, varför och hur saker händer och blir. Jag bara 'make it up along the way' så att säga. Det är inte likt mig, så jag sitter ju med en fin liten ångest inne i huvudet men det verkar inte hjälpa. Ungefär nu dog all skrivteknik jag hade för 30 sekunder sen. Hmm, jag är inte riktigt i form. Eller jag är i form men inte den formen jag är van att vara i, anntar att det kan vara bra.
-
Anyway, idag var vi i bydalen med skolan, det var riktigt roligt faktiskt, jag hade underbara Jessica och Manne med så det blev en bra dag även om jag fegåkte litegrann. Somnade som en stock på bussen och vaknade strax utanför trångsviken, och med en sex minuter lång dubsteplåt i lurarna funderade jag på saker som hänt och personer jag mött den senaste månaden medan skogen flöt förbi utanför fönstret. Frös till lite och tittade över på Jessica som sov som ett barn. Skickade ett sms eller två och kollade läget strax innan bussen rullade in framför vår stora gula skola. Rebecka bjöd på skjuts hem och jag njöt av att slippa släpa mina två väskor och skidorna ner till stadens centrum och sedan på bussen. När jag klev ur bilen gatan ovanför mig bestämde vi att Rebecka nog skulle titta förbi en sväng lite senare på kvällen. Jag gick långsamt hem mot mig, när jag kom fram höll min granne upp dörren åt mig, väldigt uppskattat. Kom upp till min lite stökiga lägenhet och släppte väskorna på golvet. Startade datorn och ringde min mamma, kaos uppstod i cirka fem minuter när jag blev mest attackerad av vänner på facebook. Avslutade fort både min mamma och mina samtal på facebook för att njuta av en varm dusch. Tog det lungt och vid sju kom Rebecka över, hjälpte henne med dansen och rotade runt i min alldeles för fulla garderob, jag var tvungen att springa ut en sväng för ett ärende och mest bara utanför dörren sprang jag på Tilda och blev glad, fick en kort pratstund innan jag var tvungen att promenera tillbaka till min lägenhet men planer blev gjorda. Väl tillbaka sa jag hejdå till Rebecka och tog sedan hand om disken och mina naglar. Nu sitter jag här och är aningen nöjd över både mig själv och mitt liv även om mitt pesemist-jag säger att det mest är en synvilla det jag har nu. Det jaget har antagligen rätt men jag tänker njuta av min synvilla. Nu tänker jag krypa ner i min säng för det har varit en lång och efektiv dag.
-
I mina högtalare just nu spelas den här fina låten.
-
How much is real?
So much to question.
An epidemic of the mannequins, contaminating everything.
We thought came from the heart.
It never did right from the start.
Just listen to the noises, before you tell yourself, It's just a different scene.
Remember it's just different from what you've seen.

-165-

Människor, sjukt intressanta men tyvär rätt enformiga. Oftast vet man vad någon vill innan de ens öppnat munnen. Just nu sitter jag och tvingar i mig lite mat och hoppas på att huvudvärken ska gå över. Jag vet inte riktigt vad det är jag äter men det var gott. En mening från idag sitter fast i mitt huvud och får mig att känna mig männsklig och dum. Idag har varit en konstig dag. Nu ska jag sätta allt åt sidan och träffa mina vänner.
-

-164-

Ahh, mitt liv. Jag har spenderat kvällen med världens finaste pojkar och världens bästa Madelene. Bacon och ägg som det ska vara. Kom hem satt mig vid datorn och deppade ihop av beslutsångesten. The thing is, today or never. Jag borde nog stannat där borta i staden med alla vännerna. Synd att jag har saker att få gjort, sådant som hygienen och kanske ett skolarbete eller två. Jag börjar helst med hygienen tror jag. Jag är rastlös som en pära och det blir inte bättre av att jag har individuella val att få till. Men hej på er. Godnatter.
-

-163-

Godmorgon! jag vaknade som vanligt innan klockan. Innan klockan idag var ungefär halv sju, yeey. Jag som igentligen har sovmorgon och allt. Men men, det gav mig tid att göra en god frukost och försöka kolla på big brother men det verkar inte gå så bra för det bara laggar. Så jag anntar att jag får hitta på något annat som kanske sminka mig jättelänge. Det är världens snöstorm ute, jag har lite lust att ta på mig täckbyxor osv. Hah! nu började solen skina, jävla väder. Men iallafall, godmorgon och ha en bra dag allihopa!
-

-162-

Godmorgon, eller liknande. Ikväll en måndagskväll som den här längtar jag efter någon som kan sitta i soffan här och vara alldeless tyst, kanske berätta något ibland som får mig att le. Det är så skönt att vara tyst med vissa människor, men det måste vara rätt typ av människa. Just nu sitter jag vid mitt nya skrivbord och längtar tills jag får borsta tänderna senare ikväll. Jag lyssnar på nån slags dubstep, rätt skönt, jag hamnar i ett tillstånd när jag inte riktigt vet vad som är upp och ner när det spelas samma beat i sex minuter om inte mer. Jag tappar tiden lite. Men snart, om kanske två låtar ska jag byta ute elektroniska trummor och syntar mot lite härliga hårdrocks-riff, kanske något som Whitesnake eller Scorpions. Vi ska göra våra individuella val den här månaden. Jag vet inte vad jag ska ta, psykologi låter lockande, men lockande låter också filosofi, fotografisk bild, kommunikation och rörlig bild. Jag kan inte välja allt även om jag vill. Jag vet inte hur många poäng jag har att välja än men jag vet att de inte riktigt räcker. Äh, jag tar det problemet en annan dag.
-
-

-161-

Fan vad tråkig jag är igentligen. Hmpf. Jag hamnade i en liten depression såhär på söndagskvällen. Antagligen för att jag inte sovit som jag ska. Jag skulle nu kunna berätta allt jag tänker på för er men jag vill inte. Jag har ingen lust alls att prata om varför jag är nere, jag vill helst vara alldeles själv på gymmet med massor av hårdrock och svett tills jag tränat bort ångesten. Mmm, skönt att behöva googla depression för att jag inte kunde stava till det, självklart trycker jag på första länken och ramlar in på depression bland unga eller något liknande. Man blir sjuk av att läsa om sjukdommar. Nu behöver jag sova och imorgon börjar skolan igen och efter skolan ska jag minsann träna som om jag aldrig gjort något annat. Ha en vacker kväll, natt, morgondag, så hörs vi.
-
''If you trust woman you die poor, If you trust men you die young''
-

-160-

Hej folk. Jag satt i en bil mest hela dagen igår. När jag inte satt i bilen var jag på Ikea och på birsta. Det var kul, fick massa saker av min mamma, ett skrivbord till min lägenhet bland annat. Idag, just nu, sitter jag i min säng i strömsund och ska snart kidnappa Felicia från sin pojkvän så vi kan göra saker istället. Fast jag vet inte vad vi ska göra igentligen, äta godis och prata strunt. Fast när jag och Felicia pratar strunt brukar vi lösa saker som afrikas fattigdom. Kanske inte så brutalt men ganska mycket brukar vi lösa. Jag har ju skaffat mig tumblr också. Theheadquarter heter den. Roligt att det senaste jag gjorde där var att länka den här bloggen, hah. Jaa, vill ni ha korta enkla inlägg att läsa och titta på så kan ni följa min tumblr istället, för där skriver jag inte så jättemycket, mer bilder, länkar, musik och citat.
-
Nu ska jag gå, jag hittade ingen bild.

-159-

Jag hade en idé om vad jag skulle skriva om för kanske en timme sen. Men för en timme sen satt jag i en bil på väg hem från Felicia. och för en timme sen var jag för hungrig för att vilja sätta mig vid datorn på en gång. Nu när jag ätit och kollat på The Mentalist sitter jag och är trött i soffan. Jag tror att jag tänker flytta mig upp till sängen och lyssna på, håll i er, dubstep och kanske kolla igenom 9gag igen. Jag saknar gymmet. Jag har en lätt ångest över att det närmaste träning jag kommit är den korta joggingrundan jag gjorde i, eeh, måndags var det nog. Idag har livet varit bra, jag har klippt håret och kört bil och träffat vän. Glad hela dagen. Bra dag. Nu är den slut. Men det kommer en ny imorgon. Hoppas jag vaknar på samma sida som idag.
-

-158-

Okej. Jag måste lära mig att vänta på insperationen innan jag bloggar bara för att jag känner att jag borde uppdatera så ni inte tror att jag ramlat ner i ett hål och försvunnit. Anyways, jag tänkte skriva lite om en grejj jag skulle vilja göra om ungefär ett år sådär. När jag blivit 18 då. Mer än att ta körkortet så fort jag bara kan. Jag skulle ju vilja ha en tatuering. Jag har faktiskt tänkt på det länge, för när man gör en tatuering så är det ju för alltid. Och det känns inte som att jag vill göra det och sen ångra mig efter 2 år. Men en annan grej jag tänkt på, det är väldigt många som gör tatueringar för att minnas döda släktingar och för att hylla diverse konstiga saker eller nåt de kommit över och blablabla, långa seriösa historier om coola grejjer om sitt medelsvensson liv och sina i-landsproblem. Och det är väl bra och fränt och så men jag hade nog mer tänkt göra en för att gör en. För att det är snyggt, inget fel med de tycker jag. Och nu har jag faktiskt bestämt mig för ungefär vad jag vill ha, en uggla. Jag är ju lite besatt i ugglor, jag borde kanske erkänna det. Jag har en grej speciellt för smycken med ugglor. Så här är lite bilder med ugglor. Lite insperation typ.
-
-
Lite Rock bara för er.

-157-

Myser i soffan och känner mig allmänt tjock och värdelös som man gör dagar då man vaknar på fel sida. Just nu är det The Mentalist på tv. Guud, jag har tappat stinget lite. Det kanske inte är så konstigt när det enda jag gör är att ligga på soffan och umgänget består av min halvkonstiga familj (som är underbar). Då är det också ganska logiskt att jag inte har så mycket att berätta om. Jag ska klippa mig imorgon, och träffa Felicia, så nu vet ni de.. Meeen... Den extremt söta lilla filuren under har iallafall sin svans, det är de som är det viktiga.
-

-156-

-
-
-

-155-

Hej! Vaknade och började lyssna på Bandit, hittade en sång. Hejhejhej.
-

-154-

Vad roligt att jag började gråta när Serenas mormor dog på Gossip Girl när inte ens Serena grät. Jag har tänkt på en människa väldigt mycket den här dagen. Den här människan behandlar mig lika illa som många andra gör men jag och min vilja att ha någon att ta hand om får mig att se genom glas i en rosa ton. Jag vill slåss för den här människan, men jag vet inte hur, det är som att jag inte har någon tillåtelse att hjälpa heller. Och på något sätt känns det som jag gjort allt jag kan, men det hjälper inte. Jag måste vänta. Och vänta gör jag, på mitt eget sätt. Men jag vet inte hur länge jag kan vänta. Jag har, på riktigt, släppt den enda orsak som hållt mig kvar på samma ställe och jag står här med handen utsträckt, det enda du behöver göra är att ta tag i den så drar jag dig upp, men du är så förhäxad av de mörka vattnet att du bara tar tag i min hand när du verkligen håller på att drunkna men du släpper så fort du hämtat andan. Jag vet inte hur länge jag kan stå ensamen här på kanten och vänta på dig innan jag också ligger i vattnet. Fast hamnar jag i vattnet så hamnar jag inte i samma vatten som dig. Nog av obegripligt svammel för idag.
-
There's no one like you, I just wanna be loved by you.
-

-153-

Vaknade halv nio och drog ut på en kort joggingrunda och satte mig sen i soffan med en kopp varm choklad. Lov, underbara lov. Nu ligger jag som ett missfoster i soffan och väntar på Gossip Girl. Jag tror att jag inte kommer ihåg vad jag skulle skriva.
-
-

-153-

-
-
Några timmar på älgsjön i solen.
-

-152-

Godmorgon, det är lov och jag vaknar tio i nio. Jag har drömt konstigt och mycket. Jag har även vaknat på fel sida, lite missnöjd med mig själv och mina val idag tydligen. Jag vill ha min systemkamera här och min andra dator så jag kan leka i photoshop och göra en ny header för nu vet jag hur jag vill att den ska se ut, tror jag. Skotertur låter lockande idag, iPhonebilder verkar få räcka också. Tur att iPhone 4s har en så underbart bra kamera. Jag tänkte på en sak, Nickelback, som jag har förståt det så anser ''riktiga rockare'' att Nickelback inte är rock, jag förstår inte riktigt det. Jag tycker att de är ganska mycket rock, fast jag är ju så gammaldags så hårdrock för mig är Rolling Stones och Black Sabbath inte Adept eller In Flames även om jag tycker riktigt mycket om båda de banden. Sen kanske jag inte kan räknas som ''riktig rockare'' med tanke på att jag kan tycka att Rihanna eller Jessi J kan komma med bra låtar. Just nu på morgonkvisten började med att lyssna på Lillasyster och de ska ni också få göra.
-
-
Jag vet vad jag vill säga men jag hittar inga ord, allt jag tänker på är mord!
-
Haha, så brutalt.. och bra.
-
Ha en fin dag nu!

-151-

Hej guys! Förlåt för att det varit så tyst. Jag har haft annat för mig. Fått min försena födelsedagspresent, iPhone 4s. Bäst. Snällaste familjen. Varit med människor och gjort saker som att kolla på film eller bara fördrivit tiden. Nu sitter jag hemma i skogen och njuter av att vara själv och totalt isolerad. Jag tänker nog inte röra mig många meter på några dagar. Mellan soffan och sängen antagligen. Kanske ut till skotern också, ganska sugen på det faktiskt, inte ikväll, inte nu, men imorgon kanske. Jag har ingenting vettigt att skriva så ni kan få kolla på några mobilbilder från min nya fån.
-
Matchade skinjackan med en jeansväst från carlings, helt nöjd med det.
-
Posar lite för mycket som alltid....
-

RSS 2.0