-84-

I'm back and alive! Live för första gången på ett tag då. Har landat nu, kommit hem, duschat, kommit ikapp med mami och ska ta tag i att läsa mina favorit-bloggar nu då, mycket bra läsning förväntar jag mig. Eftersom jag inte hunnit laddat över några bilder osv. så tänker jag berätta om Rom någon dag 2012.
-
Tänka sig att det här är sista dagen på 2011.. Om ni absolut vill veta hur jag ska spendera den så är det såhär att jag har velat ända tills jag klev av tåget 5 imorse. Förslagen: I Östersund finns Louise och Felicia och en myskväll med mat och singstar och en promenad till badhusparken vid tolvslaget, inte helt fel, riktigt lockande faktiskt. Sen finns det de där med Strömsund med en annan Felicia, lite svinigare, mer fest. Inte så sugen på festbiten men jag saknar Felicia.. Och sista, men inte minsta förslaget, vinnaren, ettan osv. en nyår i lilla lilla Gåxsjö med min broder, min mama plus tillhörande crew. Helt bra. Om jag kan sova nu snart så jag kan vara vaken tills det blir 2012 då. Sammanfatta 2011? Knöt ihop säcken kanske vi kan säga. Jag går åt rätt håll. 2012, I'm gonna keep it that way.
-
Och om ni absolut vill veta vad jag kommer ha på mig så ser det ut såhär. Ungefär..
-
Byxor - HM
Tröjja - Carlings
Skor - Converse
Armbanden och ringen är bara sånt jag typ kommer att ha, asfina och riktigt dyra är de där och jag hittade dem här och ringen hittade jag på Sweden Rock Shop. Jag kommer nog aldrig ha råd att köpa så dyra smycken men man kan alltid drömma.
De helvita conversen är i läder och jag tror minsann att mitt nästa par ska bli sånna. De är såklart dyrare än vanliga tyg.. Men det kan vara värt det.
-
Gott nytt år på er nu!!

-83-

Jag kommer hem idag!!!! Så nu får ni vänta på att jag live-skriver. Puss på er för tålamodet.
-

-82-

-

-81-

-
-
Den kunde ni ha tänkt på förut.

-80-

De är fan drygt att göra sånna här inlägg..
-
-
Tänk lite så förstår ni grejjen ^^

-79-

-

-Rom-

Hej! Drar ett inlägg från Rom nu. Kan ju säga att man behöver inte mer än tre dagar här. För att se allt man förväntas se alltså, alla stenhögar från jordens begynnelse. Det har varit riktigt fränt, mycke coola stenhögar att kolla på. Massa mat och vin, väldigt gott. Imorgon ska jag dra runt pappa på shopingrunda. Inga stenhögar imorrn. Imorgon ska vi kolla på Dior, Prada, Armani osv. de affärerna kollar man på, haha, de serverade faktiskt champagne i en av de där affärerna, då förstår ni hur lyxigt det är. Jag saknar Sverige. Snöööööö. Fast det är trevligt här också, skönt med semester. Men anyways´, hoppas ni har det bra. Jag har fortfarande inte kollat facebook sen i fredags, inte mobilen heller. Det är svårt. Men jag tänker inte göra det. Godnatt och ha det bra. Ses på lördag Sverige.

-78-

-

-77-

-
-

-76-

Du får mina knän att vika sig, Känslan när du är nära. Blott en blick gör mig svag. Blott en viskning. Din beröring, så mjuk så lätt. En förbjuden frukt, på samma sätt kommer detta kasta oss ut ur vårat paradis. Ord, med underton, med en annan betydelse än vad som faktiskt sägs. Våra hjärtan strävar år samma håll. men med fruktan för vart de ska leda oss. Vi lyser upp detta men hur länge kan vi hålla mörkret bort. Mitt hjärta rusar fortfarande från dina ord.

-
-
Rilo Kiley – Portions For Foxes

-Mamma-

Jag föddes 1995 en iskall januaridag. Nu är jag snart 17 år. Tiden går så otroligt fort, det säger du alltid. Jag håller med. Men under dessa 17 år finns det bara en person som varit med hela vägen. Genom allt. Kommer du ihåg när jag glömde min snuttefilt i stockholm, nusse? Jag blir fortfarande lite ledsen när jag tänker på det. Eller när vi skulle ta en lugn fisketur och vi har aldrig fått så mycket fisk? Eller alla gånger jag somnat på soffan till Rolling stones, Bob Dylan eller något annat band. Den gången vi var på Little Feat och jag somnade på soffan bredvid scenen och Fred Tackett kom och pratade med oss om sin familj och en massa. Eller första året vi var på Sweden Rock. Eller när vi var i USA. Det har hänt så mycket. Du kommer säkert ihåg sånna där gånger som när jag lärde mig cykla och sånt. Jag kommer ihåg när du berättade om första gången vi var och skulle bada, hur jag bara gick rätt ut i vattnet så fort ni satte ner mig. Haha. Vilken tok jag är. Jag kan inte ha varit allt för lättsam genom åren. Allra minst nu när min tonår gör mig upp och ner, jag kostar pengar och jäklas med att ska ha saker hela tiden. Jag kan få dåligt samvete över hur snäll du är hela tiden. Jag vet inte vad jag ska göra för att kunna tacka dig nog. Genom alla dessa år har du hållit min hand trots att jag ibland försökt slita mig loss. Jag vill inte släppa din hand, någonsin. Jag tänker för evigt och alltid hålla din hand och i minst några år till kommer jag att behöva din hand genom en massa tok, som ett Sweden Rock till, någon typ av fortsättning på livet efter gymnasiet och sånt där med räkningar. När jag tänker efter så kommer jag alltid behöva dig, om inte annat till att sticka tjocksockar. Jag vill mest bara komma fram till att jag älskar dig så otroligt mycket och jag kan aldrig någonsin tacka dig nog mycket för att du lärt mig handskas med livet, för att jag alltid fått mer än jag behövt och förstås för att du gav mig liv. Det finns liksom ingen julklapp i världen som kan mäta sig med det. Så älskade mamma, jag vet att jag är i Rom nu, men tack. Tack för allt du gjort för mig och allt du kommer att göra. Jag älskar dig mest i hela världen. Jag vet att jag inte säger det så ofta, men jag hoppas verkligen att du vet det iallafall. God Jul Mamma! Sätt dig och kolla på Lemmy nu! We'll be home sooooon ♥
-

-75-

-
-
-

-74-

-
-

-73-

Jag sitter och tar det väldigt lugnt just nu. Packa, jag har packat det mesta. Glömt är glömt så att säga. Det här kommer nog bli mitt sista riktiga inlägg tills jag kommer tillbaka från Rom. Så jag tror att jag ska önska er alla en underbar jul och sånt. Ät mycke julmat och gosa om familjen sådär extra och jag hoppas ni får fina julklappar. That's about it. Gör några tidsinställda inlägg så de finns något att läsa då och då medans jag är borta.
-
-
Och alla bilder tills jag kommer hem kommer vara från 9gag, get over it.

-72-

Ey. Förlåt för den allt för dåliga uppdateringen. Jag har gjort saker. Gör jag saker så prioriterar jag inte bloggen. Det skulle vara allt för fjortis att göra så. Jag har varit på så underbart bra humör i flera dagar. Det är så otroligt skönt. Jag ska försöka anstränga mig ikväll och göra något lite mer inspirerande. Men tills dess får ni göra andra saker, som att ta en promenad, lyssna på en bra låt, skotta snö, sova, städa. There's plenty to do.

-71-

-De stod fan aldrig stilla-
-
-
-
-

-70-

God morgon! Hade brandövning på skolan nyss, jag tror att jag blev döv. Idag släppte de Motörhead till Sweden Rock, ingen dålig måndag. Nu sitter vi och kollar på tatueringar, blir sugen men vet inte vad jag vill ha och jag tänker vänta med det tills jag verkligen är säker. Jag måste ju såklart bli gammal nog också, men det kommer nog ta längre än så. Nu ska vi kolla på film på engelskan. Stolthet och fördom tror jag det var, den ska vara bra har jag hört. Jag har inte sett eller hört nåt om den. Länga meningslösa texter. Vi hörs när jag kan komma med något vettigt.
-
Spellista, bilder ikväll.

-69-

Yao. Var på Dawes dansföreställning idag. Mina vänner är så otroligt duktiga! Resten kan ifrågasättas om vi säger så, again personliga åsikter, hata mig inte. Men jag älskar att kolla på dans, jag älskar att dansa och det finns så många grymma dansare i Östersund så visst njöt jag av många nummer. Jag ska försöka vara i säng innan 12 så med den här bilden sen ikväll säger jag godnatt.
-
-

-68-

Ibland älskar jag mitt liv. Ikväll ska jag och några vänner kolla på Dawes julshow, de har cirkustema, intresting. Ska bli riktigt ku. Nu har jag väldigt lite att säga. Vi hörs senare.
-
-
-
-
9gag - i love it.

-67-

Känslan när man loggar in på bloggen och statistiken slår i taket. Slår i taket gör den iförsig redan vid 30 för mig då men det känns ändå bra.
-
Jag sitter och lyssnar på bortglömda rockband och kan inte vänta tills jag når sölvesborg och ser sweden rock festivals ansikten igen. Fyra dagar per år känner jag mig hemma. Fyra dagar per år passar jag in. Fyra dagar per år umgås jag med människor som ser musik på mitt sätt. Fyra dagar om år får jag njuta av en pulserande publik, band som lever för sin publik och sin musik. Fyra dagar om år spenderar jag bland människor som lever för musiken, inte en tår, inte ett snesteg, total lycka i fyra dagar. När jag är där finns ingenting utanför. Jag fylls av energin och glädjen som strålar från alla scener, alla band, alla besökare, alla som arbetar. Sweden Rock Festival, bättre än julafton. Min julafton firar jag 6 till 9 juni iår. Jag tar med mig Madelene och visar henne varför livet är värt att leva. Vi ses på Sweden Rock! :D
-
-
-
-

-66-

Hej! Idag har jag kört lite skoter för första gången iår. Det blev bara några svängar på hängn om någon vet vad det är, åker kallas det på vanlig svenska tror jag. Jag har packat litegrann nu. Rom, here I come eller något. Min pappa och min broder var här idag, jag tycker om dem :D Jag tycker om min mamma också ^^ Jag tycker om min familj helt enkelt, den är inte så stor men den är bra. Den har inte varit helt lätt att vara en del av hela tiden heller men jag tycker om den. Det har varit tårar och jobbiga tider men samma blod rinner i våra ådror och det blodet är fyllt av vilja och bestämda åsikter, därav har vi ibland lite svårt att komma överens. Men vi har haft kul och jag vet att de alltid finns där när jag behöver dem, ibland finns de där lite väl mycket men det gör inget. Ojj, vad jag inte skulle skriva om min familj igentligen. Point of story, min familj är liten men med stort hjärta. Vi har inga stora släktträffar, våra stora släktträffar består av en hel del vänner för det är något alla i min familj har, gott om vänner som verkligen är lite mer som syskon och kusiner. Jag själv har några som jag anser vara lite mer familj än vänner. Mina tankar går där speciellt till två väldigt fina tjejer, de är totala motsattsen av mig båda två men de är som systrar. Alltid där, ganska dålig på att svara i telefonen, inte så lätta att handskas med när de är på humör, ganska irriterande och livliga. Barnsliga och förvirrande. Men de förstår och de har så stora hjärtan. De vill alltid allas bästa. Nästan. Sen finns det gott om människor jag tycker om, det finns faktiskt väldigt få jag inte tycker om. Sen om någon inte tycker om mig förtjänar jag det säkert tänker jag, tycker inte illa om dem för det.
-
Om drömmen flyr och vardagen gror.
Om du letar efter tråden eller bara saknar en bror.
Ta din packning över gränsen och kom hit.
Lars Winnerbäck – Över gränsen
-
Du berättat att du saknat mig inatt, det gör jag med.
För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement.
För en tid som bara går och aldrig kommer igen.
Lars Winnerbäck – Elegi
-
Jag är inte ensam, jag är inte ensam nu.
Du var redan där, min dröm var redan du.
Du säger väl till om jag ska gå?
Jag är inte sjuk, fast lite blek i hyn.
Lars Winnerbäck – Järnvägsspår
-
Jag ville så långt här ifrån att jag boffade krom.
Men det är där jag kommer ifrån.
Vart jag än kommer och går är det något som jag aldrig kommer ifrån.
Snook – Kommer ifrån
-

-65-

-
-
Jag tror jag behöver öva på det.
-

-64-

-
-
Ohyeah..
-
Airbourne – Too Much, Too Young, Too Fast
-

-63-

Hej, här sitter jag och mår bra ^^ Är hemma, ute i skogen. Tänkte sitta i soffan ikväll. Hadde jag varit kvar i östersund hade jag befunnit mig på tingshuset för Before My Damnations releasgig. Det är kul att det faktiskt finns riktigt bra musiker i lilla Östersund. Iförsig är det väl bara Before My Damnation och Prinsen och Görda som jag faktiskt riktigt lyssnat på. Fick en liten julklapp av min mamma nyss, foundation och glittersaker, sådant som en tjej som jag inte kan vara utan.
-
Föresten drar jag på jb och kollar på onsdag, nervig tjej.
-
Random cambilder från random dagar.
-
-
-

-62-

Hej mina vänner!
Här är ett tråkigt inlägg där jag berättar om skolan, tralala!
Angående att jag äntligen har tagit tag i min situation med skolan nu så tänkte jag förklar lite fint varför, hur, när osv. Jag har alltså kollat om det är möjligt om jag kan byta till John Bauer, media. Det är inte helt klart än, papperna med mina betyg osv är skickade till jb och jag väntar på att de ska se om jag kan hoppa in i ettan eller tvåan nu efter jul. Går inte det så tänker jag svälja det faktum att jag inte trivs och stå ut de sista ett och ett halvt år jag har kvar på Vittra och se vad jag kan läsa efter skolan för att få ut det jag vill ha. Det eventuella bytet beror mest på min inriktning tyvär. Det har varit så mycket krångel och jag har känt att jag inte får nog med information i tid och det gäller det flesta lektioner. Det är inte så roligt att gå en utbildning som man känner att man inte får något utav. Jag utvecklades massor i ettan men det känns som att det tog stopp där, den här terminen har jag trampat på samma ställe. Jag har funderat på att byta sen slutet av ettan så tro inte att jag kom på det här förra veckan, det är bara något jag inte pratat om. Jag har fått väldigt olika kommentarer av folk både från jb och vittra, de flesta på vittra förstår att jag vill byta och det stärker ju bara det faktum att jag nog inte är den enda som inte är helt nöjd med situationen på skolan. Jag vet ju såklart inte hur det är på jb men jag känner att där kan jag lära mig något som jag kan ha nytta utav, lära mig något överhuvudtaget. Det är inte meningen att slå ner vittra nu, det här är bara mina personliga åsikter (kom ihåg det) och de har jag framfört till rektorn redan. Jag känner inte särskilt många på jb men de jag känner har haft olika åsikter, en del tycker att det ska bli kul medans andra tror att jag kommer att ångra mig. Ärligt talat så finns det bara 2 anledningar till att jag skulle stanna på vittra, 1: jag måste börja med 96orna efter sommaren om jag ska byta. 2: Mina helt jävla underbara vänner på Vittra. Tyvär så är mina vänner inte lika viktiga som min utbildning. De kommer helt klart strax efter men mina vänner kan jag vara med på fritiden och de kommer inte slippa mig så lätt, haha. Jag måste erkänna att jag blev sjukt rörd när en av mina närmaste vänner började gråta när jag berättade, trots att dit jag isåfall ska är i huset bredvid och vi kommer att äta lunch tillsammans.
-
Kom ihåg att det här är mina personliga åsikter. Bara för att Vittra inte funkar för mig betyder inte det att de är en dålig skola utan just precis det jag sa, det är inte min grejj.
-
Avslutar det här med några låtar.
The Audition – My Temperature Is Rising
One Direction – What Makes You Beautiful
Mike Posner – Cheated
-

-61-

Godmorgon!!! Sitter på skolan och har haft svenska så nu händer det ingenting till ett. Började morgonen med att sova lite för länge. Nu har jag ingen insperation. hörs hej.
-
9gag.com bra tidsfördriv :D
-

-60-

Vad finns det att säga idag? Jag har spenderat dagen hos rektorn och syon och diskuterar ett eventuellt byte av skola. Jag har skrivit en liten text om vad som gör att jag vill byta, med andra ord har jag klagat hela dagen. Fast jag har varit på ett otroligt bra humör och väldigt trevlig i min kritik. Väntar på ett svar från John Bauer så får vi se vart jag hamnar efter jul. Det känns väldigt bra det här måste jag säga. Även om det lutar åt jag måste gå ett år till i skolan så hamnar jag nog med 95orna vilket ju igentligen är där jag hör hemma.
-
Efter skolan åkte jag som sagt hem till Niklas med Madde och Elvina. Kollade på film och åt mat. Riktigt trevligt.
Nu sitter jag här och har nyss duschat, ska lägga mig och sova snart. Eller ja, försöka sova, det brukar ju inte gå så bra för mig. Men jag ska börja läsa en bok, om Keith Richards liv. Yeah!
-
Hej!
-
''She looks like sex, sex, sex..''
Kan inte få låten ur hjärnan!!
Hur ser man ut som sex??
Dagens fråga, snälla svara på den!
-

-59-

Yoo! Ligger och våldtar Niklas dator medans resten lagar mat. Jag är grym på att inte hjälpa till ^^ Jag sköter musiken istället. Kanske bäst de, jag kan ju inte riktigtg det där med att laga mat ja. Det var jobbigt att skriva i den här ställningen... Jag upptaderar mera när jag tagit mig hem. Ha en fin kväll nu!
-
http://weskins.com/#!/musikhjalpen
Ni med IPhone 4 kan ju kika in lite snygga skal där då.
Jag skulle köpt ett om jag hade en fyra och pengar.
-
Mat sen film och fina vänner. Bra dag, bra kväll.
-
Yeah! Hejdå!

-58-

Godmorgon! Idag kommer stora beslut tas. Förändringar på gång, på gott och ont. Fast igentligen är det enda som är illa att jag kommer att bli den 95a jag faktiskt är och att jag kommer sakna mina vänner. Men ingenting är helt bestämt än. Dagen får avgöra. Men jag kan ju säga att jag är nästan 98% säker på vad jag vill göra.
-
Talar i gåtor, ni kanske får veta senare.
-
Iväg på skolan.... jag skulle mycket hellre ligga och sova nu.
-
-
lolzombie.com
-

-57-

-
-
Yes
-

-56-

Ganska lugn dag idag. Efter skolan promenerade jag och några kära vänner ner på staden och köpte biljetter till Dawes showen nu på söndag. Erica tog bussen hem och jag och Louise gick runt en sväng och sen bestämde jag mig för att promenera hem till Frösön i snövädret, jag är alltså för snål för att lägga 13 kr på en buss som förmodligen ändå skulle vara minst 20 minuter sen i det här vädret. Så jag promenerade sakta men säkert genom staden och filosoferade för mig själv. Julstressen är i full gång och överallt springer människor i stora tröjor, jackor och mössor och försöker förgäves hitta de perfekta presenterna till barnen, mamma, pappa, syskon, mormor, kusiner osv. Själv köper jag inte en enda julklapp iår så mitt i allas stress promenerade jag i min egna slow motion takt och kollade på människor. Snön föll så fint när jag kom ner till badhusparken och jag såg Frösön lysas upp av julbelysningen, det var lite som att vara i en sån där glaskula som man vänder uppochner så det snöar. När jag kom till bron dunkade Maskinens 'Aldrig vart i Malmö' i lurarna och av någon anledning var jag rädd att bron skulle vika sig under mina fötter, känslan försvann när jag kom till den lilla ön som vi så fint kallar 'våldtäcktsön' här. Jag saktade som vanligt in och tittade på Krillas halvt översnöade porträtt som fortfarande står där och påminner oss om hur fort livet kan sluta, det var fotspår där och jag log lite, han kommer alltid ha besökare, du är inte bortglömd. Fortsatte över bron och mitt hår var vid det här laget vitt, likaså min mössa. Jag mötte en tjej med jättesmala ben i slutet av bron, sådär så att låren inte gick ihop. Jag började fundera över ideal, ni vet, hur man ska se ut och så. Jag har tänkt mycket på det den senaste tiden. Jag kollar mig i spegeln ofta, väldigt ofta. Jag är inte den som hittar fel helatiden, jag är oftast rätt nöjd men jag är fortfarande så pass osäker att jag döljer magen om jag sitter ner, jag har nästan aldrig vita kläder på mig, inte randigt heller, känner mig tjock om jag har det på mig. Svart, svart är bra. Bortsett från när jag tränar har jag väldigt ofta helsvarta kläder på mig, kanske ett tryck på tröjan eller mörkblå jeans men i grunden är allting svart. Men tanken på ideal varade inte längre än kanske 200 meter. Jag var nu framme vid konsum, snart hemma alltså. Spotifylistan tog slut så jag började om med Mike Posners 'XO' som gått på repeat nästan hela dagen. Njöt av låten och tänkte på folk jag känner och ifall jag behövde något från affären men bestämde att jag var för snål och fortsatte förbi bilbron och när jag är på bergsgatan så stannar 9an på andra sidan vägen, det kliver av tre personer, en mamma med barnvagn och två yngre tjejer, en med klackskor som går åt samma håll som mig fast på andra sidan vägen. Jag var glad att jag inte var hon för det såg rätt kämpigt ut med klackskor i de ungefär två decimeter snö som ligger som ett duntäcke över hela östersund och mer blir det. Jag når fram till min trappuppgång och funderar i två svaga sekunder om jag kanske ska sopa trappen utanför men den tanken försvann i samma minut som jag tänkte den. Kommer in i lägenheten och knyter av mig skorna. Nu har jag dragit på mig min onepiece och har tänkt stanna i den ikväll. En kopp te, Joe Bonamassa, papper och penna kommer att vara mina vänner ikväll. En ganska lugn kväll för imorgon är det en tidig morgon för här har folk dålig framförhållning så jag och mina klasskamrater fick veta alldeless nyss att vi ska vara på plats i nån kyrka klockan åtta imorgon. Nu har jag skrivit för mycket och förmodligen stavat fel på några ställen men det får ni ta. Promenader är bra. Hej på er.
-
Den går på repeat.
-

-55-

Hej mina vänner, ovänner, andra människor, saker osv. Har precis kommit hem och duschat efter ännu en showhelg med Dancehall. Sitter där och inser att jag kommer nog måsta gå minst en kurs nästa termin också, jag älskar ju det här. Jag älskar ju att dansa, jag kommer fan inte undan hur stressad jag än blir eller hur dåligt jag mår, jag bara älskar det. Gjorde några misstag här och där men det är väl bara så det ska vara. Känner hur allting släpper lite nu, vågor av glädje, ångest och lättnad sveper över mig, vet inte riktigt hur jag ska 'face it' så att säga. Just nu ska jag FIKA, sen sova. Massor.. usch.. Mår bra, dåligt, kul osv.
-
Blir nog Disco nivå 3 nästa år också, yes.
-
Victoria secret fashion show, bara sådär för att jag någonstans djupt inne skulle vilja se ut som nån av de där samtidigt som jag tycker det är hemskt hur äckligt smala en del är.
-
XOXO
-

-54-

Hej! Showhelg, för mycket att göra för att hinna uppdatera så bra. Mamma är här och nu ska vi snart äta sushi :D Jag är så trött... Nu orkar jag inget mer bloggande idag. Showa imorgon, puss hej hörs.
-
*-*

-53-

Just nu sitter jag på skolan och kollar ut på snön. Jag borde igentligen läsa lite om antika grekland men boken förblir öppen och oläst på bordet bredvid mig. Lärarna har lunch så det luktar mat på hela plan tre, vi fick pankaka på husman idag, såndär skolmats mat, inte särskilt gott men det gör inte så mycket. Vaknade på dåligt humör och det gick inte över förän alldeless nyss. Madde och Fredrik går till matan nu, ser dem från fönstret. De är så söta på något punkigt sätt. Och där går alla dansare från ettan och en tjej som kanske ska börja ettan här, hon är en grym breakare, jag har dansat med henne några gånger på dancehall. Dancehall, känns lite sorgligt ändå att det här är min sista tremin där på ett tag. Men jag behöver det, behöver en paus. Jag känner att jag behöver ha lite att göra, det är nyttigt att inte ha något att göra. Sen kommer jag ändå ha en massa saker att göra, kanske kan höjja mina betyg lite och kanske få ett godkänt i matte b after all. Efter provet idag ska jag umgås med Lovisa, det har inte hänt på ett tag så det ska bli jättekul. Fick precis en ganska fin diss. Tre kvart till prov. Imorgon är det fredag, då ska jag vara med Sofia, en av mina verkligen bästa vänner. Hängt ihop i tre år trots att vi inte haft samma vänner och att vi inte går på samma skola längre. Mitt liv är inget speciellt. Ganska meningslöst igentligen. Jag får så mycket men det känns som jag inte ger så mycket tillbaka. Jag vill ge tillbaka men jag vet inte hur man gör. Religion hade stor betydelse för grekerna för de enade dem och de förklarade saker de inte förstod med att gudarna gjorde de. Om ni ville veta hur kul jag ska ha i typ två timmar snart. Mer än det här svamlet hade jag inte att säga idag.
-
-
Thihi
-

-52-

Show me how to lie, you'r getting better all the time.
There's something in my way and now someone is gonna pay.
Boy I was it, look past the sweat.
But thanks for the memories even though they weren't so great.
-
Jag kommer inte klara den här pressen med mitt alldeless för ostabila humör. Aldrig någonsin. Duschen, plugga till ett äckligt prov, sova eller något som liknar sova iallafall. Stressad, konstant. Jag har sån prestationsångest att jag helst av allt vill krypa in under sängen, blunda och hålla för öronen ett par veckor. Ingenting känns särskilt roligt, ser inte fram emot något. Visst, Rom kommer säkert att bli helt underbart men det känns så långt bort och jag har så mycket jag måste fixa innan dess så jag kan inte ens se fram emot det. usch.
-

-51-

Har spenderat de senaste tjugo minuterna med att bläddra igenom tusentals ''gilla dethär så gör jag dethär''-inlägg på facebook. Fruktansvärt irriterande. De tjugo minuterna innan spenderade jag med att diska och plocka saker. Fruktansvärt tråkigt. Just nu pillar jag mig i örat för jag blöder där. Även det fruktansvärt irriterande.
Idag har varit en av de där mindre dåliga dagarna. Jag tycker om dem.
Jag och min kära vän Madelene har bestämt oss för att börja hårdträna och äta bra efter jul, jobba på beach 2012 och med tanke på att det kan vara vår sista sommar innan jorden går under så är det otroligt viktigt att det blir den där jag är som snyggast. Nejmen, ja.. Det är väl kul att se bra ut. Tycker jag iallafall.
-
Nu spårade jag igen så halva inlägget var jag tvungen att ta bort. Väntar på att Gossip Girl ska bli klart så jag kan kolla på de och äta saker. Vad jag ska äte vet jag inte än, ska kolla vad som gömmer sig i köket. Vi hörs, ha de bra osv.
-
Emo, ego, bild. yeah.
-
Gym Class Heroes – Cookie Jar - feat. The-Dream
Dennadära låten passar så otroligt bra.
-

-50-

Sitter här och äter frukost. Fast det var ju middag jag åt igentligen. Jag och Kara åt varma mackor och sallad, det var jetegot. Vi har även gjort klart engelskauppgiften så nu får vi sova till lunch imorgon om vi vill. Menigslöst svammel.
-
Hade en skön disskution med tre fina människor idag. Det enda vi kom fram till igentligen var att jag måste krossa glas och dra spik. Vi talade i metaforer såklart men jag vet inte hur jag ska förklara. Lite såhär då, om det sitter en spik sådär olägligt till i en dörrkarm t.ex. sådär så att den sticker ut lite och du river dig på den varje gång du går förbi. Men istället för att dra bort spiken så plåstrar du om såret du får. Jag måste helt enkelt dra ut spikjäveln så jag inte river mig på den igen. Hemskt bra sagt. Men det är lite som att jag är rädd för hammaren eller kanske rädd att jag aldrig kommer lyckas dra ut spiken.
-
Gamla låtar rullar. Vi sitter här och sjunger med. Töntar vi är. Fast det gör ingenting.
Green Day – Boulevard Of Broken Dreams - Single Album Version
Sum 41 – Still Waiting - .
My Chemical Romance – Teenagers
-

-49-

Hej. Livet är.. Inte på topp. Den ganska dåliga uppdateringen beror på att jag tycker att det är jättetråkigt att läsa om vad folk gör på dagarna och om jag skulle skriva något annat än vad jag gör på dagarna nu så skulle det vara alldeless för personligt och brutalt ärligt. Så ha tålamod. Och kolla in den här killen, så jävla starkt av han..
-
-

-48-

Hejhejhej hej hej. Det är nåt som är fel. Tittar på vackra kärlekshistorier och hatar mitt liv. Det finns tydliga spår av något vi kan kalla erfarenhet i mina ögon, det är ingenting jag vill se. Jag tänker mest på mig själv, det är nog bäst så. Fast jag hade en sjukt trevlig kväll igår tack vare bästa Frida och Felicia. Nu är jag trött och vill sova. Men sånt tjafs kan jag göra sen. Usch, jag måste anstränga mig mer med det här, men inte nu. Orkar inte.
Bakis.
-
Enter Shikari – Sorry You're Not A Winner

-47-

Hejhej! Förlåt för att det har varit så tyst här men jag har haft saker att göra, saker att tänka på och människor att diskutera och planera med. Just nu har jag en lucka, sådär att jag kanske har en timme att andas på innan två brudar kommer, då ska vi hitta på äventyr om det är möjligt i lilla strömsund. Nu ska jag nog äta en macka pch höra hur det går med folk. yeah. såhär snygg är jag nu. eller, snygg och snygg..
-
-
Dansadansadansa.med.vapen.
-

-46-

Jag har badat, med många människor, på storsjöbadet, det var mysigt. Nu sitter jag och Kara hos Ronja och jag hoppas på att jag har kontroll nog över mig själv att inte bli kvar här till mitt i natten. Imorgon åker jag till min kära fader och myser runt i strömsund hela helgen. Och mer än så hade jag inte att säga nu.
-
Tralalalalalalaa.. musik..

-45-

Hej. Jag vaknade på fel sida imorse och en timme senare än jag tänkt också. En del dagar gör ord ondare än vanligt. Idag är en sån dag. Det är grått ute, molnigt och halt. Första december, ingen snö, bara kladd och lite halvkallt. Lite som livet, grått, halt och halvkallt. Jag var arg när jag klev av bussen och halkade hela vägen upp till de tre exakt likadana gula husen som ska föreställa vår skola, vårat är de som är längst bort såklart. Halkade förbi John Bauer och tänkte med lika bitter inställning som vanligt på det jag tänker på varje gång jag går förbi där. Tack och lov att jag inte är den typen som tar ut min ilska på mina vänner. Mina vänner är bäst, oftast, speciellt idag när de är på så bra humör att jag inte kan hålla mig från att le. Nu ska jag gå och äta lunch..
-

-
Bloggrape..
Jonte är cool men Madde är coolast! Men jonte är coolare! men kara är allid en gång coolare än alla andra!

RSS 2.0