Virrvarr

Jag får inte 50 gillningar på facebook, herregud, jag får 10 om jag har tur. Jag skriver inte allt jag gör och jag har inte min otroligt vackra rumpa som profilbild. Gör det mig ointressant? Jag kanske är ointressant. Jag är väl inte nog hipp för er. Jag älskar ordet hipp, det låter så extremt töntigt att det blir fränt. Jag brottas med mig själv och jag erkänner att varje dag inte är en räkmacka eller hur jag nu ska uttrycka mig. Fröken har känslor och fröken tycker att hon har rätt att må. Jag, precis som vemsomhelst, har gråa dagar. Jag försöker inte visa hur mycket roliga saker jag gör eller hur många vänner jag träffat idag. Det betyder inte att jag inte träffar vänner eller hittar på saker för jag kan inte sitta stilla. Jag gör alltid något. Alltid kanske var att ta i men just den här veckan har jag lyckats vända upponer på hela mitt liv, till det bättre alltså. Det känns bra. Det känns också bra att jag inte kommer att bli så värst saknad. Det är klart jag har mina guldklimpar och jag kommer sakna en del av er mer än jag borde och några kommer jag sakna utan att bli saknad tillbaka. Sånt är livet. Jag åker inte heller till världens ände så en del kommer nog inte ens märka att jag varit borta. Det här med tandställningar och operationer är ett märkbart hinder. Inte sådär så att det stör igentligen. Men nu halkar jag iväg från ämnet som vanligt. Hade jag ens något ämne? Vad vill jag säga igentligen, jag har ett liv, jag mår oförskämt bra, jag är glad och det går alldeles utomordentligt bra att må bra och vara nöjd utan att andra människor ska tycka att det är bra. Bekräftelse kallas det. All bekräftelse jag behöver får jag av min familj, det är de enda åsikter som betyder något och de enda som har rätten att dömma mig är min familj. Vad andra människor tycker och tänker får de gärna tycka, tänka och uttrycka men när det kommer till mig och mitt liv så kommer jag leva det på mina villkor, på mitt sätt och med min, igentligen ganska lilla, familj som grund. Jaa.. Sen tycker jag mycket också, och jag är ganska dålig på att vara tyst när jag tycker något. Men jag är glad. Fast jag tycker väldigt illa om Barillas fientlighet mot homosexuella och jag är hemskt arg på östersunds kulturpolitik, eller rättare sagt den bristande kulturpolitiken och jag klarar inte av att höra om hakkors som pryder fler än en lägenhet i strömsund och jag vill inte veta av att det finns människor som ens tänker tanken på att stödja sverigedemokraterna, men det är saker som är större än mig. Jag gör allt vad lilla jag kan för att göra saker bättre men just nu i mitt lilla liv så går det bra och ingen rasistisk, nazistisk, böghatate ska få förstöra det.
Xoxo

Tuna

-
They say home is where your heart is but when you don't know where your heart is..
How are you suposed to find your way home?
-
-
 

-

-
-
Såhär känner jag för folk.
Jag tycker vi borde använda våra hjärnor.
Men det tycker inte alla tydligen.
-

****

-
Hoppa till 3.48 och lyssna, vilken gud, jag är kär!
-

Hur låter en hund?

Säg voff! Jag har inte alla äpplen i hagen alla dagar. Idag har jag snubblat på ord, pappkartonger och annat skräp. Nu sitter jag i sängen hos min kära far och är tjock efter pizza. Läser storebrors blogg vilket får mig att fundera på varför jag ska blogga här, från tråkiga strömsund, när han är ute i stora världen och får se fräna djur och coola prylar. Och faktiskt har något att berätta om. Jag, vad jag gör? Ja, jag jobbar och kör bil. That's about it. Bor i en väska och är fantastiskt trött på det som på mycket annat. Det rullar, jag ska inte klaga, bilen går ju trots allt bra. I båda meningarna. Men jag står och spinner. Gasen i botten men jag tar mig ingenstans. Jag har inte gasen i botten längre om vi säger så. Det känns lite som att jag har slitit och dragit och kämpat lite väl nu, med lite för lite resultat. Men det beror nog ganska mycket på att jag inte bara kämpat för mig själv. Jag tycker om att hjälpa till men det lönar sig inte. Inte för att det verkligen behöver löna sig att vara snäll men ni vet hur det är när man bara ger och ger och ger. Vi får se vad ett lite fastare grepp om tyglarna kommer att föra med sig. Just idag känns det väldigt bra måste jag medge. Jag har cirkus en vecka kvar i skogen sen styr jag mot östersund några dagar och sen vidare mot Norge. Vad som händer där återstår att se men jag kommer tillbaka när nästa jobb-helg nalkas. Jag har funderat på mycket och jag skulle kunna skriva långt om vad jag tycker om människors sätt att dömma och bedömma, tankar, känslor, invandring och mycke annat som snurrat i mitt huvud de senaste veckorna men just nu, just ikväll orkar jag inte bli arg. Det var lite synd för just ikväll kan jag skriva.
-
-
Jag vet att ljudkvaliten är svindålig men det är mest för att Snook var kungar och jag vill att ni ska lyssna på hur mycket fantastiskt bra svammel man kan få in i en låt.
-
Klicka här och kolla in vilka äventyr storebror och Hanna är ute på!
-

RSS 2.0