Frej

Har jag nämnt Frej Larsson nån gång? Va? Några gånger kanske? Ni som känner mig vet jag har fått utstå oräkneliga youtube klipp och fått höra en massa konstiga grejjer som jag vet om just Frej. Meeen, jag kan inte få nog så här är ett till klipp på Frej.
Varsågoda!
-
 
-
Vem köper föresten en midjeväska i läder det första man köper någonsin i sitt liv?
Eller det kanske är normalt? Jag kommer ju inte ens ihåg vad jag köpte först så jag kanske också gjorde det. Vem vet.

tolv timmar

tolv timmar till operation. en liten operation men dock en operation. Jag blir inte ens sövd, jag som inte tål nålar eller blod. eller sår eller något annat som gör ont. Jag tycker tillomed att mina egna töjningar i öronen är lite läskiga. Men det fräna med töjningarna väger upp de faktum att de gör ont och ser lite äckligt ut utan nåt i dom. Det finns inget fränt med att ta bort en visdomstand, alls. Det är lite synd att det inte finns nåt fränt med det, jag behöver något att väga upp de onda med. Äh, jag lär antagligen svimma innan de hinner börja så det går nog bra. Jag är trött, kommer antagligen gå och lägga mig inom två timmar, hej, det är ovanligt nuförtiden. Rihanna var bra förut, innan hon började ta saker. Nu är hon bara okej som utfyllnad åt t.ex. ASAP Rocky, Drake, Jay-z osv.
-
-
Ni kan inte hindra mig, även om jag vet att du försökt ringa mig.
Men jag är här bland molnen, så ni kan inte nå mig.
- Lorentz & Sakarias - Molnen

Can't be stopped!

-
 
-
Yeah, mathafacka! Haha.
''MY SKOS ARE LOSE!''
''Ja, fast han säger ju Screws rebecka..''
''AH, jaha, haha.. heh..''
-

Tisdag

Snälla släck ner den där jävla arenan, skidspåret också helst. Tänk på miljön Östersund. Det är ändå bara överklass-ungar som har råd att vara där.
-
Tack, nu ska jag och pappa på bio.


Glass Table Girls

The Weeknd har ätit upp min själ. Jag andas hans musik.
-
 
 

Yeah!

 

 

Frej Larsson. Vilken gud. 4.40 kungligt!

 


XO til we overdose

Den där The Weeknd. Han vet vad han gör. Jag vet inte riktigt vad jag heter idag, sov för lite som vanligt. Jag har inte riktigt några egna ord längre, The Weeknd säger det mesta. Det finns inte så mycket att säga.
-
-
-
Dethär är mitt öga. Det är stort. Har ni instagram så heter jag Thehedquarter som överallt annars och det vore kul om ni ville följa mig. Hej.
-

For the last time

-
Har ni sett dethär då??
The Weeknd - Trilogy, FINALY!
På spotify dessutom.
-
-

Till'

Hej. Livet. Livet är rätt bra igentligen. Här är 2 bilder som jag inte riktigt fick godkänt på som jag tycker om ändå.
-
-
-

Hade Nike-loggan snaggad i nacken boi

Hörrni, jag sitter här och ska dricka kaffe all by myself. Kaffe ska vara en social grej ju. Och här sitter jag, med mitt kaffe, utan någon att dela det med. Jag lyssnar på The Weeknd också, så det ska bli lite extra sorgligt att jag dricker kaffe själv. Det känns lite som jag har druckit kaffe själv hela dagen. Dendär känslan när man vaknar när bussen går, inser att man har tandläkartid om en timme och helst av allt skulle man bara vilja vända sig om i sängen och dra täcket över huvudet. Iallafall. Jag promenerade lydigt upp till skolan, sa att jag hade tandläkartid och gick ner till sjukhuset, satte mig i fel väntrum såklart. Blir indragen i nått rum och kvinnan säger åt mig att sätta mig på stolen och trycker sedan ner en såndär röntgen-platta i halsen på mig, sen sitter jag där, med tårar i ögonen och dregglar. Hon mumlar lite och skickar sedan ut mig i väntrummet igen och säger att de kommer någon snart. Hon kände tydligen inte för att tala om för mig varför jag igentligen var där. Men det gjorde hon som kom efteråt. ''Hej! Du ska skära upp tandköttet och borra bort dina visdomständer! Det låter roligt ellerhur?! Vi tar och gör det två dagar innan de sätter in tandställningen i överkäken va? Så får du ha det lite extra skönt!'' Jippi! Tack. Det enda som får denhär hela tandgrejjen att fortfarande kännas värt det är det faktum att jag kommer gå ner i vikt. Det var rätt gott med kaffe, fast jag är ensamen. 
-
Jag är snygg.
-
Här är ett rätt nice album som ni kan lyssna på. Nytt och fint är det.
-

And my denial keeps me on the edge of the chance

Och hej. Tagning. The Weeknd släpper nytt album på tisdag, har jag sagt det några gånger eller? Sitter och lyssnar på en av låtarna som han redan släppt som kommer vara med på albumet. Till Dawn (here comes the sun). Ojojoj, vad jag gillar den. Oj vad jag inte kan sluta lyssna på den om och om igen, sitter som i trans. Texten, rösten, musiken. Aj. Jag känner för mycket med han, jag känner allt. Jag har blivit så hemlig, kommer ni ihåg när jag brukade berätta allt och lite för mycket här? Jag tror det beror på att jag tror att folk inte bryr sig så mycket. Det gör folk inte heller. Jag kör lite hellre på att ni får veta om ni frågar. Jag menar, vad är det för mening att jag sitter här och spiller mina guts om ingen tycker att det är underhållande. Haha, förstår ni hur egoistiska och elaka vi är? har ni tänkt på hur mycket saker vi gör som vi bara gör för vår egen skull? Jag skulle vilja säga att det är allt, iförsig kanske jag är lite onödigt elak. Nej, jag har bara ingen gråzon, jag är antingen för snäll eller för elak. Nu vill jag ha choklad. Jag har en såndär dag då jag tycker synd om mig själv. En analys-dag, jag funderar över allt jag tycker och tänker, alla vänner och ovänner. Vet ni vad jag kommer fram till? Jackshit, precis det kommer jag fram till. För er som nu inte är bekanta med ordet så är det slang för ingenting. Hiphop style. Ni vet, jag ska ju som försöka vara lite tuff också. Fast jag är inte så tuff. inte alls. Jag får rätt ofta höra ''men du är ju en så stark person''. Well, det är för att det är ingen som ser mig dagar som den här söndagen. Jag är inte starkare än någon annan, jag bara väljer att inte spotta ur mig allt jag tycker, tänker och känner. Alltså, inte visa det. Det blir lättare så, livet blir lättare så. Man ska inte ta allt så allvarligt, det gör de bara jobbigare för en själv. Nu kom jag att tänka på ett citat jag läste, av Jonas Gardell. Han sa ''Sitter här och tänker på alla mina synder och blir på ganska gott humör måste jag säga''. Precis så tänker jag. Är det inte lite roligt att göra bort sig? Världen går inte under för att någon blir arg på dig, du kommer inte att dö för att du höll på med din kompis ex, det är inte hela världen om du blir för full ibland. And so on. Lev, nu, vem vet, jag tror på att ta chanserna när de kommer, du kanske kommer att inse att det inte var världens bästa grej, men du kommer åtminstone inte stå kvar och undra vad som kunde hänt.
Nu, I present to you, The Weeknd - Till Dawn:
Det är iförsig lite krångligt eftersom den inte är helt släppt än men om ni går in hääääär och läser lite engelska och trycker på play så kommer ni få njuta.
-
I tell myself that I'll take you for the last time
I'll be over you eventually
 
You wash your neck when you leave, now I know your routine
I was in love with your mystery
Now I just take what I can get from you

I'm not embarrassed to be what you want me to be
 
Cause unlike you I got nothing to hide
I don't pretend to have any shame
I got a box we could put all your lies in
Until the end of days
You know that I will be a call away
The call you make when you're all alone
And I know that I will always be the one
You repent when you are done
 
Well here comes the sun
And you’re in my arms
And my denial keeps me on the edge of the chance
That you’ll stay through the night
-
''Och helt plötsligt kände jag för att skriva. Mycket och långt. Utan att avslöja något vill jag bara få ut känslor. Damn, djupt.''

RSS 2.0