ser ni nu vad ni gör?

Jag orkar inte blogga. Jag har tappat tron på mänskligheten. Det är i strömsund det händer. Inte händer som i nåt bra utan mer händer som i att nån blir nerslagen, resterande närvarande står runtom och hejjar på, altenativt är fulla, 13 år gamla och bryr sig inte alls om vad som händer. Nivån. I det här fallet försökte min vän faktiskt hjälpa (som alltid) men blev dragen därifrån med förklaringen ''det är patrik''. Jag har helt allvarligt aldrig varit med om ens en liknande händelse i östersund, säg vad ni vill om östersund. Jag hatar inte strömsund igentligen, jag förstår bara inte, för jag verkar alltid hamna i närheten av något som de som hände i helgen, påstå inte att det är för att jag då umgås med fel människor för jag kände 2 pers där, varav en aldrig brukar gå ut i strömsund och en alltid är glad och överdrivet snäll. Varför ska jag alltid försöka försvara mig? För van att alltid behöva göra de. 
Nej, jag går nog och lägger mig istället.
.
-
 

French Inhale

ojoj, hej igen, sry, livet kommer ivägen ni vet..
Vet ni vad? Jag tror jag ska fira studenten med mamma å pappa i soffan i mjukisar. Har aldrig varit med om mer omogna människor. Jaja, jag är ju bäst iallafall så.
Får man ha mössa på jobbet? jag tror inte de va..
-
Jag kom på något idag som jag skulle skriva om.. det vaaaar... eh. just ja, folk (ovanligt).
Såhär vare, jag och min kära vän Janique jankalotta janne skulle till busstorget för jag skulle hemmelihem. Vi promenerade då förbi fyra otroligt vackra tjejer, mörkhyade med långt silkessvart hår och stora ringar i öronen. Jag kollade som en galning för de va så fina. Jag kom sen på att när folk kollar sådär på mig så tror jag oftast att de tycker jag ser konstig/ful ut. Jag spann vidare på det dära och kom fram till att det är hemskt sällan jag faktiskt kollar på människor för att de ser konstiga ut eller är fula. Jag kollar oftast bara på människor jag tycker är fräna, fina, snygga, har bra stil osv. Okej, jag går på vittra, klart det händer att vänder på huvudet för något förskräckligt udda där, men på stan sådär allmänt så kikar jag mest på folk som har något extra. Sen tänkte jag att om jag gör så, kanske det finns folk som tittar på mig för att jag är fin eller frän eller har bra stil. Haha, ego-boost. Så nu tänker jag tänka så nästa gång nån kollar på mig massor. Kan vara bra och veta för er som hade tänkt kolla på mig för andra anledningar, funkar inte.
-
LYSSNA, bra grejjer.
-
-
I like the way you, french, inhale.... swaaaag...

Lunchar

Har lunch nu. Känner för att klaga men det gör ju ingen skillnad. Inte på jobbet, det är inger att klaga över, mer på att jag har missat nästan ett helt år med mina vänner. De har varit 18 i nästan ett år nu. Jag kommer inte ihåg sist jag var med dem en hel utekväll i sverige. Men det är väl så de ska va. Jag vet inte. Tillbaka till jobbet nu, vi hörs sen eller nåt. Peace.


Asap vs. John Mayer

Snabb fundering såhär på morgonen. Varför tycker de flesta att de är töntigt när t.ex. Drake, Lil Wayne eller ASAP rappar om droger och brudar, men ingen har klagat på John Mayers - Who says som faktiskt handlar om nästan samma sak?
-
Han börjar ju låten med ''Who says I can't get stoned?'' Fortsätter med ''Call up a girl that I used to know, fake love for an hour or so''. Same shit.

Inga foppa-tofflor eller Ikea-soffor.

Livet ligger på en allmänt gårdaskig svensson nivå. Jag som många andra studenter kommer spendera helgen på jobbet och försöka skrapa ihop lite pengar. Fan. Livet är så jävla bra igentligen, det är bara jag som inte kan konsten att uppskatta ett vanligt vardagsliv. Jag vet inte varför, jag vill vara nöjd med att gå skola, sitta hemma vid datorn på kvällarna och jobba helger för att kunna betala åtminstone en tiondel av mitt liv. Jag vill kunna stå på egna ben, jag vill inte vara så fruktansvärt beroende av mina föräldrar även om jag förstår att jag kommer måsta vara de ett bra tag till. Det är helt logiskt. Men jag vill kunna klara mig själv. Jag vill inte göra det här, samma visa varje dag grejjen. Det ligger inte för mig och jag vägrar bli itryckt att jag kommer att bli som alla andra, att jag kommer fastna i Östersund och skaffa hus och barn och göra samma sak varje dag. Jag tänker inte köpa foppa-tofflor och Ikea-soffor för min lön, jag tänker köpa flygbiljetter och upplevelser. Jag tänker inte tro att mitt gymnasiebetyg kommer att avgöra min framtid. Jag tänker inte bli som alla andra. Du får tro vad du vill men jag tror du vill in i mitt liv till vilket pris som helst, så välkommen till mitt liv, Maskinen. Tack.
-
Föresten, jag hade en så underbar dröm inatt, jag ville verkligen inte vakna. Jag gick på balen med A$AP Rocky, fruktansvärt fantastiskt underbart var det. Nu är mina förhoppningar på balkavaljer på tok för höga så grattis Mia, du kommer få gå på balen själv. Haha. Lär nog bli så också, spelar ingen roll, jag kommer ändå glänsa mest av alla. Som vanligt.
-
Hittade en nyis idag, vet inte vad jag tycker än riktigt, men delar med mig iallafall.
-

Fetdålig fetdag

Hej, mobilbloggar, trögaste appen i världen. Ligger i sängen, orkar inte sträcka mig efter datorn. Sämsta dagen på länge, vaknade med ett 'nej' i huvudet och har fortsatt på de hela dagen. Lättirriterad tjej. Gonatt, fack thiiiis.
Känner mig lite som de på bilden.


People say alot about me, I don't give a shit.

Hej bloggisen! Jag har glömt dig helt i två hela dagar, stackars dig, förlåt. Vad har jag gjort idag? Jag har varit på en klädbytar-grej, ni vet, en såndär där man tar med sig grejjer man inte vill ha och sen får man ta grejjer som andra tagit med sig. Fränt var ju de och jag hade jättemysigt med en helt ny människa, inte varje dag de händer. Sen städade jag lite sen umgicks jag med Britt, en väldigt ony människa, men fortfarande lika skön. Nu borde jag vara trött och vilja sova men näe. Bloggar lite bilder på tumblr och lyssnar på musiiik. Jag tänkte kopiera min vän Emmas blogg lite, då hon gav mig idén till vad som kommer här. Jag måste självklart ge henne lite cred så gå in och kika på Emmas blogg här. Emma har alltså på sin blogg listat sina tre sämsta låtar i en videoblogg. Jag är för lat för att göra en videoblogg och jag är lite för positiv just nu så jag tänker lista mina tre favoritlåtar istället. Först ska jag be en liten bön för att jag inte ska bli utskrattad efter detta då jag bor i Östersund och det är helt oacceptabelt att tycka om ''fel'' musik. Dock så säger jag som ASAP Rocky ''Biggest misconception people have about me? I don't know man, people say alot about me, I don't give a shit'' Ungefär. Så here we go:
-
1. På första plats kommer Maskinen - Välkommen till mitt liv. För att jag blir fruktansvärt peppad av låten och känner mig tre gånger bättre än alla andra, jag gillar verkligen att få den känslan av musik. Det finns även en rad i låten som går såhär ''Som att knulla någon med HIV, det kan vara skönt först men det stör mig hela tiden'' Okej, ordvalet är inte vackert, men det är inte livet heller, vi borde verkligen sluta tro det. Det är en slags naken sanning över hela Maskinen vilket är något jag verkligen uppskattar.
-
2. Här kommer den lilla twisten, på andra plats hamnar ASAP Rockys Goldie. Som var Emmas tredje sämsta låt. Jag tycker tvärtom väldigt mycket om denna låt. Jag är även fruktansvärt kär i ASAP, han är så underbart söt. Låten, beatet, de små ''visselljuden'' underbart. Texten är mest en lek med ord, mest om hur han och hans crew är bäst, droger och brudar. Det får vara hur töntigt det vill i andras öron men iallafall jag skulle inte kunna leka ihop ord som de gör. ''It's just me, myself and I and the motherfucker that I came with''.
-
3. Nu blev det lite svårare, men tredjeplatsen går helt enkelt till Jay-Z och Kanye West och deras låt Niggas in Paris. Låten är för det första ett sjukt minne från Alanya. Den har ett sjukt skönt beat och även den här låten kan få mig att hålla huvudet lite högre. Grejjen med den här låten var att jag lärde mig lyssna på den, det är en bra grej, låtar man måste lära sig lyssna på räcker längre.
-
Jag skulle kunna fortsätta, jag har så mycke bra låtar just nu.
Hoodie Allen - No Faith In Brooklyn
ASAP Rocky - Peso
Osv.

--

-
Climb into the ring for a battle that you can't win.
Swing as hard as you can swing, it will still mean nothing.
Shoulda' seen it coming, it had to happen sometime.
And the only thing to save is the banner that you wave to be wrapped around your grave.
There's no getting out.
And now you gotta wonder, who will dig you out when your six feet under?
Say anything you want but talk will get you nowhere.
You've gone to far.
Who do you think you are?
-
Such a liar, a common thife.
You think you're God Almighty.
Last round I'm gonna be there laughing at you.
You're dirt bound.
-
I was born to die better then you, deal with it.
 

Dance like nobody is watching

-
Heyheyhey. Jag bröt lite mot lagen idag och drog och dansa. Lätt värt. Det finns inget roligare än att stå i en kvav källare med för mycket folk som svettas och bara köra. Jag kan inte vara utan dansen, det bara är så. Jag kommer förmodligen aldrig kunna. Man inser inte sånt förän man provat. Jag har haft ett uppehåll på lite mer än en halvår och jag har helt allvarligt inte mått lika bra under den tiden. Det beror inte bara på dansen men det är en ganska stor del faktiskt. Jag känner det nu, jag känner mig hel på något sätt. Det saknas verkligen ingenting i mitt liv längre. Jag har allt, jag har mer än allt. Just nu har jag blåa knän också, tack Marcus. Känns bra. Haha, jag har det för bra för att ha något vettigt att skriva om. Men love to all of you, hörs, ses, hej.
-
 

Tro vad du vill

Tillbaka på frösön. Tillbaka till skolan imorgon. Viktigare, tillbaka till dansen imorgon, längtar ganska hårt tills jag står i dancehalls lokaler igen imorgon kväll. Ikväll har jag städat lite, jag måste ju ändå ta det lugnt med tanke på min kropp. Studentkryssningen är bokad, mössprovningen är på fredag. Jag har inte så mycket intressant att skriva om. Ni kan få lyssna på en ny favorit låt, såklart det är Maskinen som levererar den.
-
-

Plasma hit och plasma dit

Okej, en update på förkylningen för er som bryr er. Jag har antagligen något som hette typ megaplasma, ett förkylningsvirus som är brutalt och som gör att man är förkyld i flera månader så grattis Mia, du har ca 1-2 månader förkylning kvar att se framemot. Jag blev så less att jag började gråta när jag fick höra att jag inte kommer kunna dansa och träna ordentligt på säkert en månad till. Iallafall så fick jag en tid till att utreda allergi och astma. Kul. Den tiden är för övrigt dan efter jag har varit hos tandläkaren och fått veta hur det blir med tandställning och operation där. Jag har helt enkelt bara en massa frågor och inga svar just nu. Börjar känna mig som en fågel i bur. Bara en massa kanske och ''vi får se''. Men nu tänker jag inte klaga över dehär mer. På onsdag är det jag som tar på mig träningskläderna och gör så gott jag kan på discon. Jag måste om jag rent psykiskt ska orka med att bli frisk. Visst, jag kommer inte kunna springa eller gymma eller ta i riktigt på ett tag men jag får stå i den där källaren och känna basen i golvet. Jag får markera och lära mig koreografin. Jag får känna känslan av att röra mig på golvet igen. Och jag kommer bli frisk, jag kommer att kunna ta i, kanske inte än på fyra, fem lektioner men jag kommer få göra det. Det enda jag vill just nu är att få vara där och se alla dansa.
-
Haha! Hall Of Fame med The Script får mig att vilja ta över världen!
Nu ska jag gå och kolla på 112 - på liv och död, det är från Strömsund idag, haha!
-

Modecitat

''My body sucks, but mentally I'm gorgeous!'' - Jay McCarroll
-
Älskar de. 

Morgonupdate

Ja men det här var ju rätt chill. Var vaken till halv 2 inatt för hostan. Love. Nu ska jag åka på skolan snart. Fram och tillbaks iaf, för jag borde sova. Jag orkar inte skriva nåt roligt. Jag är inte så rolig idag tror jag. Kanske träffar nån som gör mig rolig idag, jag hoppas de. Jag får ju träffa min pappa ikväll iallafall, det blir bra.
-
-
Åka bort, tralalalala.

Let's go!

-
Lite peppning till er! Fast mest till mig själv tror jag. Jag måste vara tillbaka på dansgolvet om en vecka prick. Jag har fått 'good to go' på mitt projektarbete så nu är det bara dags för mig att sätta igång allt. Det går igentligen bra, om jag bara hade fått vara frisk också så hade jag legat ännu mer på topp. Spenderade kvällen på Dancehall och fick abstinens. Disco N3 jag kommer nästa vecka! Jag ska vila och vila och vila tills dess. Så gott jag kan med tanke på att jag jobbar i helgen och går skola. Jaja, med en dubbel C-vitamin dos, mineraler och multivitamin-piller varje dag så borde jag vara back on track om det inte är något värre än en riktigt förkylning jag har. Jag klarar allvarigt inte av att inte dansa längre. Nu ska jag skriva skissen till projektarbetet sen sova. Ni får en till grym låt här, videon äger också!
-
-
Make no excuses now.
I'm talking here and now.
Lets go!
Your time is running out!

Mia klagar

Jaha, då sitter jag här på skolan och gör ingenting precis som vanligt. Hoodie Allen, blev jag lite kär i han eller, han är grym. Låter lite som Childish Gambino och ni vet ju hur mycket jag tycker om Childish. Haha, Jag fick ut mycket av Alanya. Just nu sitter jag och googlar bartenderutbildningar, för lita på att jag är utanför Sveriges gränser så fort jag bara kan. Jag borde väl måla den där teckningen men jag har ingen insperation iallafall. Och hur kul är det, vi ska få insperation av Bengt Lindström som använder flera liter färg för en teckning och det första Jenny säger är att vi ska härma han men vi får inte använda så mycket färg för det blir för dyrt för skolan då. Bra planering. Tack, hej, gå inte på vittragymnasiet i östersund, jo, om du har drömmar men bara vill drömma om dem.
-
Nu är de kväll. Jag mår dåligt, alltså jag har hosta, ont i magen och är allmänt slut. Jag orkar snart inte köra på. Jag orkar inte gå på ren vilja längre. Vilja räcker till en gräns och jag står på gränsen nu. Jag skulle skriva en positiv grej om mig på skolan. Jag skrev ärlig. jag anntar att den enda jag inte är ärlig med är mig själv. Jag tror iallafall jag har ett projektarbete på g nu. Jag hoppas det iallafall. Nu ska jag sova och försöka hålla humöret uppe. Jag får väl drömma om Alanya och bra människor istället för Östersunds gråa gator och falska, grå människor. Jag vet, jag skulle säkert tycka lika om Alanya om jag bodde där i 3 år men ändå, det finns roligare sätt att leva livet än de sättet vi gör här, man kan t.ex. vara barnarbetare i kina. Nejmen, ungefär så kul tycker jag att ösd är just nu.
-
Jag är ingen bitter människa igentligen, ursäktar mitt dåliga humör med att jag är förkyld och trött och slut.
-
No matter where you've been
It's about were you're going.

Saknar, Längtar, Önskar

Hostar lungorna ur mig. Känns inge bra att vara tillbaka i stan. Känns inge bra att börja skolan imorgon. Känns inge bra att bo här. Känns inge bra helt enkelt. Det var som att när jag landade i Sverige igen kände jag mig lika borttappad som jag var innan jag åkte. Som att tiden bara hade stått stilla och väntat på mig här. Tiden står alltid stilla här iförsig. Min hyresvärd kommer snart knacka på om jag fortsätter hosta, cocilanan verkar inte vilja hjälpa mig ikväll. Ska väl försöka sova snart. Visst det är 12 timmar kvar tills jag ska kliva upp men det finns inte så mycket annat att göra. Jag är lite för trött och sjuk för att faktiskt göra något också. Solat har jag gjort.
-
Jag saknar alla jag träffade där nere i Turkiet, Shit vad kul vi hade!
Tacktacktacktack!! waow!
-

Mess up

Okej, Alanya. Vad hände igentligen. Tempraturen låg på 40-45 på dagarna och ca 30 på nätterna. Det var helt omöjligt att röra sig på dagarna, jag låg helst på hotellrummet och sov tills solen gått ner, då började mitt liv. Vi har gjort allt som man inte ska göra på en sån resa, jag tänker inte ens säga vad, ni får gissa. Jag kan inte ens börja. Men iallafall, nätterna var det absolut bästa. Vi hittade två ställen vi alltid var på, The Doors såklart, mest bara Skandinavier och en resturang som heter Picasso med Alanyas snyggaste servitörer på. Jag får inte till det här, jag måste nog smälta allt några dagar till innan det blir bra bloggtexter av allt.
-
Det enda jag vill nu är att åka härifrån igen. Sitter och kollar bartender-utbildningar. Nåt ska det bli, när jag fixat pengar och kollat upp grejjer, tagit studenten, fått körkort och fixat tänderna. Max två år kvar i Sverige, det är min plan just nu iallafall. Precis nu, sova.
-
Drömmar

RSS 2.0