Vill vara lite ego, ego.

TrettioFem minuter. That's all I got. Jag har snart lyckats läsa varje inlägg jag skrivit sen 2013 började. Det är ett års känslor, tankar och händelser. Det är ganska mycket. Jag kommer ihåg och jag förstår. Det är kul. Nej, ibland, lite. En del saker jag skrivit älskar jag, en del meningar är så fruktansvärt bra, jag är stolt, det får jag vara för jag målar med ord. Som vilken konstnär som helst. En del stämmer fortfarande så bra.
Jag hade 35 minuter, nu har jag 10 för jag fortsatte läsa. yey. Men några snabba ''favoriter'' från det gångna året. Egoist-Mia tittade fram.
-
''det kommer inte komma någon prins på en vit häst och rädda mig, den enda som kan rädda mig från att drunkna är jag och jag har bestämt mig, jag ska lära mig simma.''
-
''Ikväll gör ingenting någonting igentligen. Oj vad jag gillade de tre orden på rad, de var fina tillsammans.''
-
''Och nu sitter jag här och tittar och undrar vad som hände igentligen.''
-
Jag är rolig ibland när jag skriver hela inlägg också: Lördagshistoria om nykära.
-
-
Ni kan ju ta och titta på mina stora fina ögon också. Nu har jag gett mig själv nog med cred och komplimanger för idag. Time to move on.
Hej!
-

Halvvägs

Jag kan inte skriva ett inlägg som en vanlig männsika så.
-
''Jag sitter här och sippar så försiktigt på mitt glas rödvin och tänker på mig själv. Som den egoist jag är. Daniel Adams-Ray släpper sitt album om 6 dagar och jag tjuvlyssnar på en av låtarna. Kärlek. Rastlös som vanligt men full av tankar, för mycket, det svämmar över. Det vill liksom inte, mitt liv. Det är bara farthinder och vägarbeten hela vägen och till råga på allt så har ena halvljuset på bilen gått sönder. Det är som att allt går som det ska fast ändå inte. Osäker.''
-
Det snöar inte än. Jag vill att det ska snöa. Jag vill göra något men jag vet inte vad, rita, skriva, fota, nånting. Nåt av det men jag har inte riktigt lust samtidigt. Jag vill, fast inte. Jag är inte förvirande alls. Jag tror faktiskt jag ska klippa mig, själv. Ajaj. Tiden tickar. Jag känner mig ivägen och onödig. Lite, ''varför skulle jag vara viktig?''. Jag menar, det finns så många som är bättre, så många som är så bra och duktiga. Jag tar snesteg efter snesteg, mest hela tiden. Skulle få guiness-rekord i flest brända broar. Jag vet att det är långt ifrån vettigt att tänka som jag gör men jag kan inte göra så mycket åt det. Jag försöker men jag antar att det tar ett tag. Jag har ändå tagit mig någonstans, jag har nog klättrat några pinnar på min stege. Heh, jag har iallfall fått upp en stege. Fast just nu är jag i det där stadiet där jag måste förändra något. Jag känner mig själv så väl. När jag känner mig såhär så vill jag alltid ändra på nått, töjja öronen lite till, klippa mig, färga håret, tattuera mig eller något annat. Ni som känner mig vet hur ofta jag ändrar mitt utseende. Lite för ofta. 
-
Jag kan inte få fram något vettigt. Jag är rastlös och virrig. Funderar, analyserar, på tok för mycket. Varför kan jag inte bara låta livet vara som det är och vara nöjd med det? Det har iallafall snöat lite nu. Jag blir glad av snö. Jag tycker om vinter. Det är fint med vinter. Kallt, ljust, vitt och fluffigt. Precis som jag vill att det ska vara. Jag ska duscha, länge. Försöka tvätta bort alla tankar och funderingar en stund. Jag menar. Jag har det bra. Jag har det bättre nu än jag haft det på länge. Men idag är det måndag, måndag på riktigt. Jag ska duscha, läsa och hoppas på att imorgon är en roligare dag.
Over and out. Xo peps.
-
Lite bilder, lite ''må bra citat'' eller nåt. Bara för att jag gillar de ^^
-
-
-
-
Och såklart.. Lite Sons of Anarchy på de..
-
Jag har gått och blivit Tumblr-nörd igen, hoppas ni kommer ihåg den..
Theheadquarter heter jag även där.
-

RSS 2.0