Allt och lite för mycke

Lyssnar på gammal musik och drömmer mig bort på tumblr bland tatuerade pojkar, vackra rum och underbara naturbilder. Waow, Dead by April, det var säkert tre år sedan jag verkligen lyssnade på dem. Det har gått så fort, jag går snart ut gymnasiet, snart står jag där, arbetslös och fullständigt utan plan för framtiden. Jag är fortfarande ett barn, jag leker fortfarande, bara på ett mycket verkligare sätt. För tre år sedan satt jag i Hammerdal och trodde att ''bara jag börjar gymnasiet, då kommer allt gå mycket lättare'' Hah, fack that. Eller ja, lätt går det väl ändå på något sätt, det hade ju kunnat varit värre, mycket värre. Jag hade kunnat varit jude på hitlers tid, eller soldat. Jag har kollat på Band of brothers hela dagen så det är rätt mycket krig i mitt huvud. Jag vill tatuera mig, något snyggt. Är jag den enda människan som inte tycker att en tatuering behöver ha en tragisk historia bakom sig? Det är ju ändå en utsmyckning på något sätt, det är klart, det kanske är mindre chans att man ångrar sig om den har en mening men ändå. Jag vill kunna vara tre olika personer på en gång, jag vill kunna vara på tre olika ställen samtidigt. Jag vill vara hos mamma, hos pappa och i stan. Samtidigt. Nu ska jag sova. Natti.
-
hej, jag svamlar.

Strömsund

Okej, hej. Nu sitter jag i Strömsund. Jag får på något sätt alltid den där lite uppgivna känslan varje gång jag är här. Jag och Strömsund är ingen fin idé. Kanske mest beror på att jag känner ungefär noll personer här. Alltså verkligen känner, nivet, sådär att man ringer och sen hänger man. Visst, jag vet om några och så men ja, jag är ju rätt blyg också, tro det eller ej. Jag är trött och sugen på att få saker att rulla igång. Jag vet inte vad, men något. Vill skriva på riktigt, men jag har ingen insperation. Jag är mest trött. Jag har lov, rullar runt, rulla, det är ett rätt roligt ord. Men nu rullar jag i säng, imorgon rullar jag runt i ström, på torsdag rullar jag till stan, fredag rullar jag till mamma och sen rullar jag på jobbet i helgen. Life. Peace. Out. Rulla lungt.
-
THE WEEKND SLÄPPER NYTT DEN 13 NOVEMBER OM NI MISSAT DE!
 
-
Yeah!

lat, hungrig

Lov. Ligger i sängen och vill att nån går och köper mat åt mig. Jag har så mycket jag borde få gjort. Orkar inte, vet inte riktigt hur jag ska få det gjort heller. Jag har ju en ny iphone iallafall, yes. Orkar inte tokuppdatera, ska kolla vad jag har i kylen och nåt annat som jag tänkte att jag skulle göra. Vet ni, The Weekend släpper nytt den 13 november, längtar literå.
-

Let me be the enemy

-
 
-
AAH! I present to you, The Weeknds nya låt, shiet!
-
Girl, I've been drinkin' all day
It's been a long week
Can't you tell by my face?
I wanna lose myself between your legs
I wanna make your body shake
-
I forgot how it feels to regret my sins
I need that old thing back baby
I don't know what to expect from you tonight
I never fall for a boy like you
But your body popin'
You lookin' at my girl, you can have her to
Cause baby, I ain't perfect, I hope you knew
Just don't call tomorrow asking ''what did I do?''
-
I'm just trying to take you home without a word
I'm just trying to kiss your neck without a word
I'm just trying to lay you down without a word
I'm just trying to get you high without a word
I'm just trying to make you numb without a word
-

Så många brev, så många sånger.

-
Dålig kvalite men oj, den här låten gav mig en high five i ansiktet med en stol såhär på torsdagskvällen. Fin låt, för fin låt. Jag tycker inte om att minnas, minnas får mig att må dåligt. Oftast, inte alltid. Jag hade tänkt skriva en facebook status om den här låten men insåg att jag inte kan sammanfatta allt jag vill säga med en enda kort mening så att alla förstår. Alla förstår ändå inte vad jag menar. Lika bra de.
-
Den här är inte heller nådig för mitt minne. Det är en minnenas natt inatt.
 
-
Shit. Har ni någonsin funderat på hur ni hamnade där ni sitter idag? Det har jag, om och om och om igen. Det är en såndär fråga som inte gör något annat än att få en att bli lite mer galen än man redan var. ''Tänk om jag hade gjort så istället, tänk om jag hade sagt något annat'' så snurrar det rätt ofta i mitt huvud. Just nu sitter jag och väntar på ett mirakel, jag blir så fruktansvärt uttråkad och rastlös. Jag väntar på att någon eller något ska bara ramla in i mitt liv och ge mig en mening, en dröm eller ett mål. Jag vet att det är vägen dit som räknas men när man bara står på en väg, när man inte riktigt kan gå varken framåt eller bakåt och ingen plockar upp en trots att man sträcker utt tummen så långt det går. Jag behöver ett äventyr. Eller, jag vet inte riktigt vad jag behöver. sova, som vanligt. Jag hittade fel spellista, vid fel tillfälle. För trött. Jag kan alltid skylla på nåt. Godnatt.

It's Nothin

-
 
-

Show no love, love will get you killed.

Okey, sitter och lyssnar på rapp, ovanligt. Jag har inget att säga idag. Mer än vad den här bilden säger.
-
-

Why you always out of your mind

-
 
-
 

Lookatthizz

Hahahahaha... Åh, underbara engelska rappare, sångare, fräna brudar.
Ni kommer ihåg videon jag postade med Amplify Dot, RoxXxan och ett gäng till som körde en låt live.
Jag letade rätt på orginalet, ären chill eller?! Jag hittade tyvär ingen bra youtube version men den ligger på spotify, så om ni klickar här så kommer ni få höra en skön låt. Den fick tillomed ligga på min hiphop-lista fast det inte riktigt är hiphop, men den är så skön. Haha.
-
Idag var väl ungefär samma dag som igår, spelar ingen roll vad det är för dag så gör jag väl mest samma sak. My life, lil wayne, the game, den låten är så skön. Idag är igentligen en bättre dag än igår, men jag gör samma grejjer, bara de att jag inte är lika less. Oj vad intressant. Inte. Men iallafall. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag kommer tillbaka sen, nån dag, när jag kommit på något fint att skriva om. Någon liten tanke eller nåt intressant. Ska nog ta tag i mitt projektarbete lite. Kanske kolla på en film. Louise kommer när hon dansat klart. Tror jag iallafall, man vet aldrig riktigt med mina brudar.
-
Nu kan ni ju få titta lite på mig då, som vanligt. Hej.
-
THEHEADQUARTER - tumblr nivet.

Samma sak, varje dag.

Jag måste. fack. jag behöver inte säga något mer. det finns inget jag gör längre som jag inte måste. vet ni hur sorgligt det känns? det är klart ni vet det. Jag orkar inte försöka vara positiv nu, jag kanske skulle tjäna på att försöka vara positiv men det tar så jävla mycket på krafterna. Jag nådde inte ens godkänt i svenska c uppgiften, måste göra om den. Anledningen? ''Jag vet att du kan göra bättre'' Men fack ya'll. Tänk om jag inte kan det? Tänk om det där var precis det bästa jag kunde göra utifrån lektionerna. ändå sitter jag här. skriver på helt fel ställe, skriver inte på svenskan. Jag kollar rappvideos och texter. Varför? Jag vet inte, försöker få tillbaka lite av mitt självförtroende. näej, jag önskar verkligen att jag kunde åka hem nu, bara inte gå på äckel lektioner med folk jag inte orkar med. Jag vill lägga mig i sängen och kolla på alla sagan om ringen extended, typ 12 timmar, låter bra. Jag ska aldrig mer tycka nånting, för tycker man nånting har man fel. Iallafall i östersund. skitstad.
-
Looking to find a way through the day, a light for the night.
I'm just wondering why you haven't taken my life.
Like, what the hell am I doing right?
-
 
-

Youghurt

Tjen, lever på youghurt. Jag tycker inte ens om youghurt. Hur det nu stavas. Ska till Becka snart och få naglarna fixade. De är så brutalt långa nu att de inte ens är kul men jag har någon slags kärlek till mina naglar, det tar emot och klippa av dom, nå jävulskt. Så dom får väl vara långa och ivägen, bara dom är snygga så, jag tänker inte ha några gula häxnaglar. Töjjer mitt andra öra. Det är som att jag alltid måste göra något som gör ont för att känna att jag lever. gör det inte ont någonstans så känns det alltid så tomt och bedövat. Livet är bedövat, det är som att det är ett tjockt duntäcke mella mig och resten av världen. Jag äter för att jag inte ska dö, jag går på skolan, jag pratar med folk, jag jobbar, men jag vet inte varför. Jag vet inte varför jag kliver upp på morgnarna. Jag vet inte varför. Mitt liv är bra igentligen. Jag menar, jag har folk runt mig, allt går väl bra, jag mår väl bra. Men det är som att det finns ingenting som drar upp mig ur sängen längre, jag går på rutin, jag går på automatik. Fan vad äckligt det är med youghurt. Hah, fack. Jag är så konstig i huvudet just nu. Det värsta är att jag inte kan sätta fingret på vad det är som håller mig nere. näe, nu är youghurten äntligen slut. Rebecka nästa. tur att vi bor typ grannar.
Kanske skriver nåt kul sen, om jag orkar.
Just nu känns det som att jag vill dunka in huvudet i betongväggen påväg ut men det brukar gå över, alternativt kanske jag slåss lite med Rebecka. Bara för att.
Skojja.
Chaao..
-
Jag såg ju ut såhär idag föresten.
Grym stil som vanligt.
Nejmen, hej.
-
Jaa, ni kommer väl ihåg Tumblr?
Denna hära tumblrn, som är min.

hah..

Bra att jag kan stava då. hah..

Foreplay is fun but I ain't got the time.

-
Stavning, lär dig stava, lär dig grammatik om du har tänkt att skriva något som ska läsas av fler än dina närmsta. Så, tack. Ledig helg var de. Fredag, fest, lördag, fest. Klart. Det är inte så kul att vara ledig igentligen. Nu är det söndag och jag är själv för första gången på hur länge som helst. Nästan lite mysigt. Sitter och lyssnar på music och känner mig ofräsch, det ska iförsig snart åtgärdas med en fet jävla dusch. Ovanpå duschen blir det nog lite brun utan sol också, såhär precis i början av vintern. Det har snöat ute idag, jag såg det inte själv iförsig för jag vaknade 11.30 och hade ingen aning om vart jag var och hur jag hade tagit mig dit. Hade panik i ca 2 min innan jag kom på att jag var hemma i min egen säng och att vi hade gått från Bror mitt i natten, kom ihåg att jag pratade med Sofia utanför solo och att Janique skrek när vi var i badhusparken för nåt som hade med tävlingsdansen att göra. Fick med mig allt hem, kepsen och guldkjedjan, de två viktigaste grejjerna i mitt liv. Damsög upp ostkrokar från mattan. Det är sånt vi har på förfester, ostkrokar. Östersund är så grått, jag tycker om det, jag tycker om mulet, halvregnigt väder. Jag har alltid fördraget för mina fönster så fort solen skiner. Jag tycker inte om solen, den är jobbig, man ser ingenting och det blir äckelvarmt och totalt omöjligt att andas i min lägenhet. okej, jag har mest alltid mörkt i min lägenhet, men jag har världens största fönster och jag är en såndär människa som gillar att gå runt i underkläder hemma, byxor osv. är bara jobbigt. Det bästa är att kliva upp på morgonen och inte klä på sig på hela dan. Så tänker jag göra idag för jag ska absolut ingenstans idag, jag tänker inte ens gå på affären fast jag igentligen behöver det. Jag har kepsen på mig. Jag har knappt tagit av mig den sen jag köpte den. Lite synd på min snygga hårfärg att jag her kepsen all the time. Jag är lite skakis, rätt bakis. Jag kommer inte fram till något bra. jag kommer inte fram till så mycket alls igentligen. Jag kommer bli kvar här. För länge. För alltid som de känns nu. Jag ska duscha. See ya'll!
-
Så sjuka brudar! Jag vill också kunna, faack..
 
-
 

sport

Okej. Jag tänkte på en grej. Ni vet sport? Alltså, fotboll, ishockey, golf, skidåkning i alla former, rally osv. listan är ju lång. Förstår ni hur mycket sportandet kostar? Jag är den typen som försöker att hålla igång men på en kul nivå och bara de kostar. Men det jag tänkte på mest var hur mycket pengar bara sverige lägger på allt detta springande och hoppande och åkande och körande. Jag och mamma såg nämligen en reklam på tv om att ATG lägger undan ca 50 000 om de inte var fler nollor, jag tror det var de, på svensk idrott. De la fram det som att det var något de var stolta över. Vad fan? Förstår ni hur många människor den mängden pengar skulle kunna rädda? Den mängden pengar skulle kunna ge t.ex hemlösa någonstans att bo, något att äta. Pengarna skulle kunna gå till älderomsorgen, där behövs den, tro mig. De kan gå till vården, till skolor, sjukhus, hjälpa missbrukare. De skulle kunna fixa grejjer som bättre bussförbindelser på glesbyggden, mata barnen i afrika och tusen andra grejjer. Men näej, vi lägger miljoners miljoner på att kolla på pojkar som svettas, fuck yeah. Vi förstör miljön med alla spektakel som OS, SM, EM och fan vad allt heter. Visst, sporta är kul, men varför lägga alla dessa pengar som skulle kunna rädda liv på att överklass snobbar ska ha någonstans att sparka runt en boll eller lysa upp halva stan för att 5 pers ska kunna staka sig runt ett spår av fejksnö. Nej, jag blir irriterad. Mest irriterad blev jag på reklamen, där det la fram det som något bra att det kostar miljoner kronor.
-
Nu ska jag sova. Yey.

Chillin

Okej, tumblr ligger nere... deppigt värre när jag ska sitta hemma en hel kväll. Jobbat, jobbar imorgon. Men sen har jag tre underbara vackra helger ledigt! Jag fick en chock när jag kollade mig i spegeln imorse, mörkhårig, waow. Vilket fruktansvärt fult ord, mörkhårig, det låter som att man är mörk och hårig eller som något äckligt. Portello, sjukt gott. Project accessory på tvn. Allt är väl bra. Jaru. Hej.
Lyssna på hiphop. Näääk, Wiz Khalifa, The Weeknd, Maskinen, Eminem osv. Såklart A$AP Rocky, min man. waow.
-
-
sneee..
-
- overexposure -

Let's do this!

-
-
Jag och Janique färgade håret, hej.
-
-
Och mörkt blev de. wow. hej.
-
De är en bra låt.
Hela skivan är grym.
-

Hej

Iväg till skolan.. Hittade mina cosslurar, bra. Bio ikväll med Papi. Fint, springa till bussen nu! Hej!

get down!

-
-
Hej, osv. Kul. punkt

Because I give a fuck

-


RSS 2.0