-112-

Jag höll på med ett inlägg men sen kom det massa folk som jag kallar vänner och förstörde allt ihop. Spenderade kvällen i en trång soffa med tre jobbiga, brutala killar och en sovande Madelene. Det var svettigt och kul, som det brukar vara hos Fredrik. Fast det är ganska svårt att komma därifrån utan blåmärken. Det förstörde mitt liv, för nu kommer jag inte ta mig upp på gymmet imorgon, jag skaffade ingen tvätttid, diskade inte, köpte ingen mjölk och skrev ingenting på något av arbetena som ska vara klar på fredag, yes. Fast jag ville vara lat idag, imorgon kan jag vara duktig. Fast då får jag vara jävligt duktig imorgon för att komma ikapp. Sängen väntar inom kanske tio minuter.
-
Jag bryr mig inte om ifall det står universums största blogg på din header.
-
Tack och godnatt.
-
112 - nödsamtal.

-111-

Mot gymmet såhär halv 7 på morognen, underbart.
Dagens ord: Klant.
Dagens stil: Ingen alls, mjukiströjis for the win!
Dagens dag: Ti-ti-ti-tisdag!
-
-
hejdå.

-110-

-
-
Godnatt.

-109-

Göra inlägg på skolan är min speciallite. Dansa disco ikväll, äckelkul! jag är inte halvförkyld. Tänk om jag bara kunde bli så sjuk så att det gills så jag kan åka hem, låta mamma pyssla om mig och sen bli frisk på riktigt. Jag skojade mamma föresten, jag kan pyssla om dig istället. Idag vill jag ligga hemma i sängen. Det här är en sån där dag då man bara gör det man måste just för att man måste. Imorrn ska jag på gymmet, usch vad kul, jag gillar det där med att svettas tror jag visst. Bara det att nu efter helgen är jag inte riktigt i fas med min dygnsrytm. men det går till sig när jag kliver upp imorrn. Kanske ska lyssna på det här... Vi hörs osv.
-
Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.
-

-108-

-
Flyter stadigt på 17, lika som min ålder. Min lilla Sofia är här, tokungen. Verkar som vi får besök av en viss liten Carl också. Skakar som ett litet löv, nästan satt min hypokondri sätter in och säger åt mig att det är tecken på cancer och att jag ska dö om tre veckor. Fast vi skakar ju mycket i min familj och med tanke på vad jag just tagit reda på är det inte så konstigt att jag skakar. Tokliv. Nightwish nya album på tal om ingenting. Bra grejjer, bra grejjer.
-
-

-107-

Nu har jag gjort två kvällar i strömsund. Helt okej, inget utöver det vanliga bortsätt att jag inte var underhållningen. Duktig flicka. Tack. Ja, jag är aningen schizofren. Nej, igentligen inte, bara ibland, på onsdagar och ibland på söndagar. Hela helgen har jag bara lyssnat på svensk hiphop istortsett, bortsätt från filmen om Ozzy Osbourne som var äckligt bra. Jag tror att jag ska gå på gymmet imorrn även fast jag ska dansa på kvällen. Men jag vill gymma. Jag skulle kunna göra det ikväll men idag spelar det ingen roll om jag tränar, det skulle inte hjälpa. Svamel.
-
--
-
-
-

-106-

Min pappa är snäll! Thihi!
-
Jag har just avslutat 45 efektiva minuter på gymmet, skola om en halvtimme. Idag skulle jag vilja säga såhär:
-
-
Som indianerna alltså.
-

-105-

-
Tänkte såhär att ni vill veta saker om mig. T.ex att jag är en sjukt morgonpigg människa och för första gången ska jag försöka utnyttja det genom att dra på gymmet 7 på morgonen en fredag som imorgon. Vad mina fingrar flöt fint över tangenterna ikväll. Efter mitt tidiga morgonpass blir det en chill skoldag sedan beger jag mig mot strömsunds instängda värld och utforskar natten med två galna brudar och alla andra virriga människor. Livet börjar räta ut sig, jag är på väg in på en bred raksträcka där jag tänker glida i någon snygg bil och lyssna på hög musik, kan hända att jag plockar upp en och annan liftare och skaffar nya relationer. Just nu kommer svala vintervindar från mitt öppna fönster och jag börjar känna tyngden lägga sig på mina ögonlock. Mina tankar går till en vän som ligger mig nära hjärtat som alltid brukar säga att han tar dagarna som de kommer när jag förgäves försöker planera och förstå vart jag ska, kanske har han rätt, men inte för mig, jag behöver en plan, jag behöver veta vart jag ska, när och varför. Nu vet jag, nu vet jag hur mitt liv är, och jag ber till någon slags högre makt att jag inte ska tröttna lika lätt som jag brukar. Jag mår bra av det här. Nu ska jag blunda och hoppas på vackra drömmar.
-
Det tar tre veckor att ändra en tanke. Jag tror aldrig jag ens märkte att den här tanken förändrades.
-

-104-

-
Såhär skulle jag se ut om jag var kines.
-
Och såhär ser jag ut just nu.
-
Det är mycket roligare att ta kort på sig själv än att skriva om renässansen... Fast det är inte helt fel de heller, så jag ska göra de nu. Tralala. Imorgon åker jag till strömsund. Idag ska jag träffa min mama. yeah!
Hejdå!
-

-103-

Det tar tre veckor att ändra en tanke.
-
Den meningen har suttit i mitt huvud ett bra tag nu. Och det är bland det enda jag kan få fram också. Jag kan inte förstå. Jag har nyss duschat, diskat och ätit. Nu konstaterar jag vilka fula fötter jag har. Fast jag tycker alla fötter är fula. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig. Sen kommer jag på att det finns andra de är värre fel på. Mjölk är otroligt gott. Vet ni, jag ska gå och lägga mig, klockan är 7.
-

-102-

-
Skön fail med rubriken där.
Tack
-

Utkast: Jan. 23, 2012

You can be addicted to a certain kind of sadness.
-
Idag är en dag då jag är på allmänt dåligt humör. Varit på en underbar föreläsning med Mia Börjesson. Blev påmind om tider som varit. Blev så påmind att några tårar letade sig ner för min kind när min vän berättade om saker som sagts och saker som blivit gjorda. Lagomt förkyld. Lagomt less. Kan inte se saker riktigt klart, allting är för nära inpå. Nu är jag hemma. Jag har sovit tre timmar och pizzan är i ugnen. Ska äta och kolla på Watchmen, en av mina favoritfilmer, sen ska jag sova igen. Vilken hemsk dag. Jag ska börja skriva en såndär bok. Där man skriver tre saker man är bra på varje dag. Jag kan behöva det. Nu ska jag inte skriva mer. Ni ska lyssna på det här, fem pers på en gitarr och det låter underbart. Grattis.
-
-
(mia är bäst. Bara så ni vet/ kara...)

-101-

Hej mina vänner. Just 'i skrivandets stund' sitter jag i min soffa på frösön för Jonathan har snott sängen och sover sött som ett litet barn. Medan han sover så har jag hunnit städa undan kläder och diverse saker, diskat, fixat mer musik till mobilen och laddat in bilder på datorn. Jag har lock för mitt ena öra, jätte irriterande. Ikväll ska vi minsann kolla på musik. Vänner och främlingar spelar på tingshuset på något det kallar Livekarusellen. Har inte riktigt fattat hur det går till men jag tror att man ska rösta fram folk, det är nån deltävling. Jag är inte så insatt, tycker bara om att kolla på musik och det är såklart roligare när det är många man känner som spelar. Utöver det har jag inte mycket intressant att berätta. Tänker försöka ta lite mer bilder som jag kan ha till bloggen så det inte blir så tråkigt här.
-
Denna hära låten går på repeat, om och om igen.

-100-

Snabba kvällsbilder.
-

-99-

Det var din födelsedag igår..
grattis.
-
Idag var det min underbara mammas födelsedag! <3
-
Slår bort min huvudvärk, min onda hals, mina hemska tankar och drar mig uppåt en gata till Rebecka.
-

-98-

Nu vill jag igentligen bara hem och lägga mig i sängen. Men jag vet att om jag åker hem så måste jag röra den äckliga sopkorgen. Och jag har lovat Julia att vara med henne, jag vill de men jag är slö. jag borde redigera bilderna från idag och från Rom. Jag orkar inte. mjee.. jag orkar inte det här heller.
-
*-* <-- det är en länk.
-

-97-

Packar massa grejjer tills imorn. 32 timmar utan sömn. Ingen riktigt koll på vad jag ska göra imorgon igentligen heller. Ta kort ska jag göra. Och förhoppningsvis svettas på gymmet om jag bara lyckas ta mig dit. För att inte ha sovit något så har det här varit en riktigt effektiv dag. Såklart så har jag totalt förkastat allt som har med min lägenhet att göra, den luktar konstigt och nu är det kläder överallt för ovanpå fotograferingen så ska jag även agera stylist och släpa på alla kläder. Nu klagar jag igentligen bara för att jag kan. Jag vet inte om de har någon idé om hur det ska se ut heller, så jag ska googla tills jag somnar efter bra gruppbilder. My god. Sliten. Jag bryr mig för lite om mig själv och för mycket om andra och saker man kan göra. Hah.. Lifes a bitch, but i like it. Yeah. jag återkommer när jag hinner ikapp mitt liv.
Enrique Iglesias – I Like How It Feels
-
My heart's crippled by the vein that I keep on closin'
You cut me open and I keep bleeding. l.o.v.e.
Leona Lewis – Bleeding Love
-
Meslåtar idag, för att ni har fått Metallica och Rammstein senast.

-96-

Jag skrev värsta inlägget igår men sen avbröt Frida mig och tyckte att jag skulle komma och dygna med henne och Danielle och nu har jag inte mer än sova i tankarna. Joo, det har jag men inte så det skulle bli något vettigt.
-
Grattis. Med någon slags mening, på något sätt.
-
-
Vädret, om ni undrade.

-95-

Körde bil. Blev ytterst irriterad över skola, inte just min skola, alla skolor. Det var kanske inte bästa tillfället att bli irriterad på, jag kör fort i vanliga fall.
-
Men, jag blev irriterad i allafall. Tänk efter, hur mycket lär vi oss som vi har någon nytta av i ett helt vanligt liv? Det vi på min skola lär oss är tillämpat för att vi ska bli rockstjärnor, proffesionella dansare, konstnärer eller filmstjärnor. Och helt jävla ärligt, inte många av oss kommer bli något av det. Vi kommer bli helt vanliga människor som jobbar på H&M, ica eller något annat vanligt ställe. Vissa av oss kommer liksom trivas med ett helt vanligt liv, sånt där med familj och hus och bil osv.
-
Men jag kan inte nämna många grejjer jag lärt mig på skolan som jag kommer att ha nytta av i ett helt vanligt liv. Jag har t.ex. inte en aning om hur man betalar räkningar, söker jobb, skaffar en lägenhet, köper bil, jag är även en av dem som inte är så grym på det där med matlagning heller, jag vet inte vad man gör när man får stopp i avloppet, jag kan inte anmäla t.ex ett inbrott ifall det skulle hända, vet inte hur försäkringar fungerar, vet inte hur sjukvård fungerar och det närmsta sexualkunskap jag har kommit är när våran mattelärare i 9an eller om det var 8an skrev upp hundratals namn på könsdelar på tavlan. Visst, mycket av detta kan jag säkert få till ändå, jag menar det finns ju google och jag har ju tack och lov föräldrar.
-
Men är det ända jag har fått av skolan sen jag var 7 år är att jag kan läsa, skriva, lite matte (jag menar den matten man kanske har nytta av) och jag lärde mig säga R. Haha, där har ni lite onödig fakta om mig, jag kunde inte säga r innan jag gick i 2an, 3an eller när det var.
-
Är det våra föräldras ansvar att vi ska lära oss sånt? Det kanske är det? jag vet inte. Men går vi då skola bara för att? okej, jag förstår, lite almänbildning, det är inte helt fel. Men tror de verkligen att min framtida chef kommer att fråga mig om Alexander den stores rike i en arbetsintervju? Jag vet inte ja.. Det känns inte som att det är det jag kommer behöva om jag inte vill bli någon historiemänniska. Vissa saker kommer jag säkert ha nytta av även fast jag inte tror det nu. Jag känner bara att jag skulle vilja lära mig sådant. Jag menar de som anställer söker någon som är runt 20 år med arbetserfarenhet. Vart ska vi få den ifrån? Vem anställer en 18 åring som nyss gått ut gymnasiet? Vi måste istortsett fortsätta plugga.
-
Jag har panik. Jag har verkligen panik så antagligen överreagerar jag rätt fint nu men jag vill bara att någon ska förstå att det inte går förvänta sig så mycket om man vill ha en ung anställd, det som de kan trösta sig med är att vi lär oss sjukt fort. Vi lär oss saker, men någon måste ge oss chansen att lära oss. För vi har inte lärt oss att packa varor, ta betalt eller städa på skolan.
-
Nu har jag avreagerat mig nog. Håll med eller inte, det är som sagt mina åsikter och jag är inte omöjlig, jag kan ha fel. Ikväll ska jag kolla på rally, kanske. Det är i Hammerwally det händer, yes.
-
Lyssnar på det här just nu. thihi.

-94-

Hejhejhej! Jag har inte kunnat skriva för jag har varit hos Madelene och ätit tårta och träffat massa av hennes familj. Waow. Nu har jag nån lektion om grekland. Men ja.. vi är ju klar med det här eller det var så jag förstod det. Förstår inte riktigt varför vi har det här i 3 timmar nu. Fast igentligen var det nu, idag jag faktiskt fattade vad det var meningen att vi skulle lära oss. Idag ska jag hem, fast jag vill kramas. Men. Näej, jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om den saken. Oj, jag vill inte ha historia på det sättet som skolan vill att vi ska ha det. Jag vill ha historia med en bok, min dator och dokumentärer. Powerpoint, konstiga danser och bilder lär jag mig ingenting av. Och på tal om powerpoint, here we go. Bitter idag. Lite. Behöver saker. Musik till exempel och en dusch.
-
Tystnad, Erini försöker inge lite motivation och hopp, alla vill bara gå. Bredvid mig säger Janique tyst 'men seriöst.. vad mycket det var..' Jag nickar och håller med. Rebecka bryter tystnaden och skriker 'Si seniorita!' väldigt svenskt. Klassen ler. Några pratar om något väldigt tyst nere i hörnet. Bakom mig frågar Erini om vi förstår, några svarar 'mm' fast alla vet att de säger vi bara för att vi vill sluta så fort som möjligt. Det är farligt att neka en lärare att man förstår något. Det blir så långa utsvävande förklaringar då. Hon frågar oss om vi är nöjda med caset på 400 olika sätt. 40 minuter kvar nu. Rebecka bryter tystnaden igen 'Våran dans var ju. . . bäst.'. Erini fortsätter mala på om sokrates, hellenistisk stil, inte bränna böcker osv. Religionskunskap. Tystnade efter att ha läst upp något kriterie. Elvina säger något snabbt som sammanfattar när vi gjort det. Erini drar igång en mycket längre förklaring. Vi har inte tagit upp världsreligioner, islam nästa. Janique pillar på håret, Madelene kluddar lite på ett papper, Louise vilar nacken mot händerna och blundar lite fort. Emma avbryter, sånglektion. Erini undrar om  vi har koll på våra kriterier, 'jaa' svarar klassen, fast hälften av klassen har nog inte ens sett dem. Det var det, de orden vi väntat på så länge. Äntligen slutat, lunch, buss.
Hejdå!
-

-93-

Och jag vill ha dig..
..
Varit med min tokfia en sväng ikväll, solade, promenerade, pratade. Som vanligt med andra ord. Nu är jag trött.. Så jag ska sova. Jag är på bra humör. Jag sjöng lite när jag sprang upp för trappen tillomed. Fast jag vill hem. Köra skoter, sitta i soffan, mamma. Mys. 8 mile kommer att va min kvällsfilm ikväll. eller nåt avsnitt 'How I met your mother'. Kan inte bestämma mig. Jag förstår inte varför du gör som du gör.. Eller så är det bara jag som inte ser. Försök och hänga med i mitt resonemang med mig själv. Inte det lättaste.
-
Maaoow. Hittade en text. Som var bra, enligt mig. Jag har ju iförsig skrivit den själv så varför skulle jag inte tycka om den. Fast det finns gott om saker jag kluddat ner som är dåligt. Men nu ramlar jag från ämnet igen. Jag tänkte liksom lägga upp texten här. Men jag tror att jag väntar med det. Den är lite för.. naken kanske man kan kalla det. Änywäys, vi får höras imorgon mina vackra bloggläsare. Kom ihåg att efter regn kommer solsken! Oftast, om du har tur. Annars börjar det blåsa istället. Men nu ska jag vara positiv, yeey.
-
-
Jag kollar också på löv.
Vettigt.
-

-92-

Matte dag. . . Jag önskar att jag var intresserad av matte. Men jag diskar hellre.
-

-91-

-
Pojken i randig pyjamas. Vilken hemsk film. Bra men usch, arg. Den handlar om en liten pojke i en nazist familj, hans pappa är soldat så de måste flytta till ett nytt hus ute på landet som pappan säger. De som resten av familjen inte vet är att huset ligger bara ett stenkast från ett koncentrationsläger med gaskammare och hela skiten. Den lilla killen tittar ut genom fönstret på sitt rum och ser något han tror är en bondgård, han ser barn där borta och eftersom det inte finns någon annan i närheten frågar han sin mamma om han får leka med dem, fast han tycker att de är lite konstiga för de har ju pyjamas på sig allihop. Hans mamma tycker att det verkar som en dålig idé men killen tar och undersöker lite närmare och träffar en liten kille som sitter på insidan av staketet i sin pyjamas. De blir vänner och från de så går det utför.
-
Titta på den om ni vill bli arga, altenativt fälla några tårar. Jag gjorde båda.
-
-
Över till annat värdelöst jag kan berätta.
Satt just och tittade ut i lägenheten med spotify i bakgrunden när jag tillslut frågar mig själv varför jag lyssnar på en så förskräckligt dålig låt. Jag sa det förstås inte högt till mig själv men man brukar säga så right? Metallica är bra föresten. Jag har mattedag imorgon, *härstårdetmassasvordommarommatte*. Nej, jag tror inte att jag är rolig. jag har lite ont i huvudet och jag är ganska trött. Klockan är 9, jag vet men det var inte du som sov på en madrass på golvet som du dessutom var tvungen att dela med en bredaxlad pojke för att ingen av er ville sova i soffan. Fast det gjorde ingenting, sov iallafall. Till halv 1 så jag anntar att det dög. Jag skulle ju göra saker idag tänkte jag när vi väl klev upp så jag satte mig på bussen till frösön och resultatet blev att jag nu har en skinande ren lägenhet. Finns såklart lite lite lite kvar men det var saker jag inte kunde göra nu. Usch, jag skulle nog kunna sitta och skriva såhär i evigheter. Men det ska jag inte! Haha! Jag ska minsann läsa gamla saker jag skrivit och fundera ut en fortsättning på novellen. Fast iförsig, jag vet ju fortsättningen, bara inte hur jag ska kunna få ner verkliga minnen på papper. Så därför ska jag rota runt i gamla texter och se om jag kan få samma känsla igen. Eller om det krävs en tågresa och en vecka utomlands. Tack och hej. Ha det bra. Kolla på Metallica.
-

-90-

Vad mycket elakt folk det finns. Jag är en av dem. Nejmen, förlåt för att det inte är så intressant här just nu. Ni får följa med i mina ''mood swings''. Det är ju en del av min vardag och det är väl sådant som ens vardag man ska skriva här... Usch, jag önskar att jag var en sån där perfekt tjej, med perfekt hår, perfekt stil som tycker om saker som att träna, laga mat, hålla rent i lägenheten, shoppa, dricka te och bläddra i mode-tidningar. Istället tycker jag bäst om att ligga i soffan och äta. Äta går bra men laga maten kan nån annan få göra. Ja, eller skriva sida efter sida med underliga texter om folk och om livet. För övrigt har jag absolut inget intresse i att kolla på hockey på tv, skidåkningen är väl okej, fotboll ibland.. om jag inte har någor bättre för mig, som att pilla mig i naveln eller klappa katten, vilket man kan göra samtidigt. 2012 börjar neråt. Men jag har great plans för det här året.. Börjar med ett gymkort och förhoppningsvis med lite mer fokus på vad jag äter. Mindre fokus på annat, kanske ska säga andra. Tror jag ska se om jag får igång the sims nu, utan att min gamla dator krachar. Just det, jag har min gamla dator, därför får ni inga bilder. (och för att jag är lat).
-
Bry er inte om stavningen, orkar inte kolla.

-89-

''Den stenhårda masken jag drog på mig varje morgon innan skolan höll aldrig längre än till sovdags.''
-
Jag har precis läst Johan 'sober' Alanders bok ''Punkt''. Fy fan i helvete.. Stängde boken med trårarna rinnande längs kinderna. Jag vet ärligt inte riktigt varför, för boken var enkel på något sätt, berättat precis som det var utan överdrivna, utsvävande beskrivningar. Det kanske var det som var bra. Eller det faktum att han växte upp i samma samhälle som jag gjorde. Att vi har gått på samma skola, att vi har haft samma asfalt under våra skor. Kanske det faktum att min mamma kände hans mamma, eller att de han beskriver, känslan, den har jag känt. Inte alls på samma nivå förmodligen. Men den ligger ändå där, kylan som han beskriver. Eller kanske gråter jag för att jag sett missbruket han pratar om.
-
Tänkvärd, minst sagt.
-
Johan Alander – Punkt
-

-88-

Förlåt. Bara förlåt. Jag har ingenting att säga till dig. Jag kan inte ge mer. Jag förstår inte längre. Varför är det så fel. Vad är det för fel på mig. Varför frågar jag igentligen. Det finns många som har många svar på det. Jag kan inte räkna. Jag kan inte längre räkna dagar jag bara vill göra om. Ord jag vill ta tillbaka. Ögon jag aldrig borde ha mött. Jag blir så arg, arg på mig själv för att jag inte gör något åt det. Jag gör inget åt allt jag klagar på. Jag är så fast i mitt i-lands liv, mitt äckliga, bortskämda sätt att leva på. Stanken av besvikelse ligger som en tunn dimma runt om mig. Så arg på mig själv för att jag inte orkar ta tag i något. Jag orkar inte och ändå är det som att jag förväntar mig att någon nån gång skulle hjälpa mig upp härifrån. Som att det skulle hända.
-
Det är så mycket man borde klarat av vid det här laget och bestämt.
-

-87-

Idag fyller jag 17. Det har varit en bra dag. Ända sen 12 inatt har min mobil vibrerat. Jag blir så glad av alla grattis jag fått, även om kanske bara hälften menar de. Hihi, det är så töntigt lätt att få mig glad igentligen. Pappa är här, moster med, snart kommer kusin, storebror och Hanna. Eller ja, nån gång sen när de slutat jobba. Jag har ätit massa tårta och det lär ju bli mer, kommer få en IPhone 4 i Mars, kört skoter och min familj är bra ♥. Nu, 9gag och slappa.
-
skulle vilja..
-
Bilder, jae.
-
-
Fast mamma gjorde faktiskt tårtan ^^

-86-

Godmorgon. Jag har inte klivit upp ur sängen än. Imorgon är det den tredje januari vilket är min födelsedag. 17 år. Yeey.. Vill hem tänkte jag skriva, jag är väl så hemma som jag kan vara. Fast home is were your heart is och jag vet nog inte riktigt vart mitt hjärta är. Tror jag ska kliva upp. Kanske få något gjort idag, jaa. Köra bil ska jag nog göra, cooling jag vet.
-
Nicki Minaj – Roman's Revenge

-85-

Ey. Nytt år. Hade en sjukt bra nyårsafton, tackar min underbara storebror för det. Såklart alla andra som var med också, jag har träningsvärk i mungiporna. Det går inte sluta skratta i det sällskapet. Men jag tror att det får bli vatten ett bra tag framöver nu. Idag har jag spenderat i soffan. Har inga planer på att ta mig längre än till sängen heller. Jag tänkte på något nyss, sova var det nog, jag tänker långsamt. Men iallafall, min dygnsrytm är helt konstig. Jag vaknade halv 5 på morgonen igår, var vaken i 26 timmar och på de 26 timmarna så gjorde jag det jag brukar göra på en vecka. Hela veckan i Rom var också helt konstig när de kom till sovabiten, sov 2 timmar en natt sen 12 timmar osv. Men det är väl så det ska vara när man har lov. Orkar inte med det här nu. Underbara cambilder.
-
-
Sliten hjälte.

RSS 2.0