That's all for today.

-
-

Ungdummar

Ungdomar som jag, vi under 18 alltså, vi får jobba med människor, mata, tvätta, torka, hjälpa dem på alla de möjliga sätt. Men vi under 18 vi får inte sitta i kassan på t.ex. ica, varför? jooo, för att vi säljer tobak. Hallå? logic, there is none. Sååå, samhället tycker det är helt okej att lägga andra människor liv och välmående i våra unga händer, men sälja en snusdosa till farbror Olle, det är fan inte okej alltså. Sammhället går mig på nerverna så otroligt just nu under mina 3 sommarjobbsveckor som strömsunds komun tillhandahållit, tack för det även om jag verkligen inte förstår varför det var okej att sätta mig på att ta hand om de som bor på ålderdomshemmet i hammerdal. Jag är inte rätt person där men man ska ju tydligen prova allt..
-

Trötta tankar

Ikväll, när jag gick in, såg jag en liten del av mammas trädgård och jag såg något jag inte tänkt på förut. Ha i åtanke att jag jobbat hela dagen och hade precis klivit upp från soffan nu, annars kommer ni tro att jag blivit galen. Iallafall, mammas trädgård, som ni ser på bilden, är vildvuxen, den har vuxit över kanten som har markerats av en stor stock, små blå blommor har klättrat över stocken och bakom dem växer stora orangeröda blommor med tjocka gröna blad. Bland mixen av blommor växer ogräs och maskrosor. Av någon dimmig, trött anledning så tyckte jag att det matchade så bra med hur folk ska vara, gå över gränsen, vara vilda, ha lite ogräs bland de otroligt vackra växterna och de blommar även fast sommaren här knappt går över 20+. Jippi. Man kan hitta djupa tankar överallt.
-

Noway.

Jag vill alltid ändra på hur jag ser ut. Jag är för otränad, har antingen för kort eller för långt hår. Jag stör mig i allmänhet på hur jag ser ut. Jag har för grova vader och fula fötter. Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att tänka såhär. Vakna varje dag och vara konstant missnöjd med var man ser i spegeln. Jag vet varför jag tänker så oxå. För varje dag när jag vaknar är det första jag gör att starta min dator och logga in på facebook, vet ni vad jag ser där varje morgon? Jag ser alla mina vänners bilder och alla som kommenterat hur fina de är och alla 402 ''gillningar'', ovanpå det så ser jag alla bilder som mina vänner gillat (oftast pojkar) på tjejer i bikini med en perfekt bränna, touch på magrutor, långt vackert hår, vita, raka tänder osv. När jag tänker på det är de inte alla som är särskilt smala heller. Efter de tänker jag på mina senaste profilbilder där mamma och kanske två till är de enda som faktiskt gillat bilden. Hur mycket jag än vet att det igentligen inte spelar någon roll så jämför jag ändå och samma där, jag är inte ensam. Vet ni vad jag gör sen, jag loggar in på tumblr där jag möts av bilder på tjejer och killar med tatueringar som är istortsett utan kläder, underbara, vackra bilder men otroligt, fruktansvärt hemskt när jag senare kollar mig i spegeln strax innan frukost, som jag efter dessa besök på internet mår dåligt över att jag äter. Efter frukosten sätter jag mig vid tvn och bläddrar förbi program som ''du är vad du äter'', ''15 år och överviktig'', ''biggest loser'' och landar på 3an där ''top model'' går, medan jag kollar på dessa två meter höga tjejerna med revbenen utstickande som faktiskt är i min ålder så sitter jag och äter choklad, jag är ju antagligen dum i huvet och har ingen rätt att klaga överhuvudtaget. Jag vet om minst en kvinna som skulle säga att jag får skylla mig själv, ingen hindrar mig från att träna, det är mitt val att äta det jag gör osv. Såklart besöker de, människor som säger såhär, gymmet minst en timme varannan dag. Point of story, skitdag, jag känner mig bara ful idag, som mest varje dag igentligen, det spelar inte så stor roll hur mycket jag försöker igentligen, för det gör jag. Nu har jag fått klaga. Tack, hej.
-

Shoot to thrill

-
Såhär ser jag ut nuförtiden, ungefär iallafall.

Play to kill!

-
To many men with to many pills.
I shoot to thrill, play to kill.
AC/DC, Man, I love it.
-
92% batteri på datorn. scrollar genom någon blogg som nån random brud gjort om sitt perfekta liv med sin perfekta kropp, sin underbara pojkvän, alla pengar, kläder och snygga ögonbryn. Pollenallergin är hennes värsta problem. Not sayin' att jag är bättre men på något sätt finner jag inget intresse i att läsa om varför människor inte målat naglarna eller vilket mainstream gina linne de köpte senast. Jag kanske är svårflörtad, inte vet jag. Men när det kommer till bloggar så är det inteligens och bra skrivna texter jag letar efter, inte bilder på klackskor om bloggaren inte heter Fanny Lyckman iförsig eller LeHappy, det är två mobebloggar värda att kolla. Jag tycker om att läsa, det kan inte vara vanligt bland min generation eller igentligen vilken bloggintresserad människa somhelst. Om någon människa kommer fram till mig och säger att de läst min blogg så menar de igentligen att de kollat bilderna och skummat igenom texterna. Jag anntar att det är för att de tror att jag skriver om vad jag gjort på dagarna precis som vilken somhelst. Jag förstår att man inte läser det jag skriver för det är oftast wall of text och oftast om ingenting och allt på engång. Point of story, det finns ingen, jag tycker om att läsa medan resten av sverige gillar bloggar med klackskor och smoothies, blogginlägg där man förstår innebörden utan att läsa ett ord är bäst i medelsvenssons ögon. Förlåt om jag nu får mig själv att verka bättre på något sätt, men erkänn, du är bäst i dina egna ögon, precis som jag och det är helt okej, för vem ska älska dig om inte du själv. Godnatt.
-
''I'm not used to feeling like I belong where I am.''
- Robert Downey Jr ''Iron Man/Tony Stark''

godnatt

Jag borde sova. Jag har suttit så lite vid datorn på senaste tiden att jag glömt vad jag brukar göra på den. Skruvade veckor har det varit. jag har brutit typ varje mönster jag brukade ha. Otroligt skönt. then again, det finns tumblr, den är fortfarande relativt väluppdaterad. Jag borde sova. jobb imorrn, nervigast i världen.............. jag vet ju inte hur man gör sånt. jävla skolor som bara lär en onödiga grejjer.
-
-
sådär ska min familj se ut.
Eller lite så åtminstone.
om jag fick bestämma.

Mjölk och mackor

Yo! Jag tycker en grej är rätt kul, som ni kanske inte tänkt på, eller så har ni de, vad vet jag. Men ni vet förhållanden, sånna där grymma par som alltid ska gulla så man känner sig så utanför att man helst vill hänga sig, eller igentligen, par överhuvudtaget, kan lika gärna vara sånna där som är galet sköna att hänga med som bara är allmänt bra för varann. I vilket fall som helst så tar de flesta förhållanden slut, iallafall för dem i min ålder och runtom så. Grejjen var att jag började tänka på de här människorna som blir tillsammans med nån för första gången i kanske 6an, sen lyckas de ha 40 olika pojk/flickvänner tills de fyllt 18. Hur ska jag säga de här så det låter bra. Dessa tjejer och killar måste ha väldigt många människor som passar dem, väldigt många som är deras typ av människa. Själv är jag snart 18 år och har aldrig i mitt liv haft en pojkvän, det har tillome bara varit nära en enda gång. Jag brukade tycka att de är lite konstigt för de flesta jag känner har eller har haft minst en eller flera pojk/flickvänner. Men nu börjar jag tycka att de är lite konstigt, jag har ju liksom aldrig hittat den där människan som jag kan spendera så myckt tid med, någon som jag kan prata med och ha kul med, någon som är värd att få träffa min underbara familj. Det måste ju på något sätt betyda att alla pojkar passar inte mig. Medan alla dessa som gör slut och 2 veckor senare är upp över öronen förälskad i någon annan bara kan 'pick and choose' så att säga. Det kan ju inte vara så kul, när man sitter där och inser att man delat med sig av sig själv till människor som man igentligen inte ville vara med måste ju de vara värre än att sitta som mig och inse att ingen vet något om mig på det sättet igentligen. Haha, det här blev lite virrigt. Jag kanske har helt fel också, eller så kanske ni uppfattar det här på helt fel sätt. Feltolka mig är det väldigt många som är bra på.
-
sex

No point in playing.

-

Längtan efter ett stadigt liv slåss mot viljan att aldrig stå stilla.

Ain't the kind of girl you'll be seein' in the morning.
-

Noooooooooot

This is all I've got to say babes.
-
-

RSS 2.0