Don't wake me up

Hej! solen skiner, det är torsdag, jag har rensat garderoberna, diskat, varit ut med soporna, pantat, duschat och packat och klockan är bara tre. Effektiv. Ikväll ska jag äntligen få se The Dark Knight Rises, nyaste batmanfilmen för er som inte förstod de. Jag är nästan mer pepp på den filmen än på turkiet imorgon... Skojja, Jag är sjukt pepp på både filmen och Alanya. Det känns nästan overkligt att vi åker imorgon.
-
Så, Sista batman avklarad. Jag grät, jag är inte den där typiska tjejen som gråter till kärleksfilmer, kärleksfilmer stänger jag av efter max 20 min. Tråkigt. Såå, om någon nån gång skulle vilja bjuda på bio så se till att det är om superhjältar eller något i action-väg iallafall, fantasy funkar också bra. Inga komedier eller kärleksgrejs. Det finns ett undantag, kostymdraman funkar, med snygga kläningar från frankrike på 1600-talet typ. Tillbaka till Batman, jag kan inte beskriva hur bra den filmen är utan att det här inlägget skulle bli barnförbjudet. Punkt.
-
Hörrni, vi hörs om två veckor, tvekis på om det kommer bli nåt bloggande alls innan jag är tillbaka. Men ni får ha det så fint här, där, vart ni nu är när jag är i alanya. Puss på er fina läsare, vi hörs!
-
Boy, I might be seventeen
but I got memories to prove that I've seen your kind before
and I know exactly what you want.
-TheWeeknd-Next
 -
I'm wide awake.
Everything you see ain't always what it seems.
I'm wide awake.
You made it so sweet til' I woke up on the concrete.
I'm wide awake.
Not losing any sleep, picked up every piece and landed on my feet.
I'm wide awake.
It's to late, the story is over now.
The end.
-KatyPerry-WideAwake
-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0